Жега Хасковлийчето мори, търсиме прохлада, но уви

• 18 647
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там на юг...
В осма ясла сме, нали в района живеем. Изследванията са: кръв, урина, чревни паразити. Последното включва две изследвания. Всички се правят горе-долу седмица преди започването. Стават бързо. Контактната бележка важи 3 дни. Тя се взема последна от личния лекар.

Първоначално са необходими резервни дрешки, пантофи и памперси (за тези, които ползват все още). Водичка и салфетки също. С чаршафчетата може да не бързате  Mr. Green

Извинете ме за офф-а, но доколкото си спомням вие бяхте от други части на града нали?!

# 226
Успех на всички малки и големи ученици!Само  шестици  ви желая през новата учебна година!

# 227
  • БГ
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,

КОИТО ДНЕС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ПРЕКРАЧАТ УЧИЛИЩНИЯ ПРАГ,

УСПЕХ И МНОГО ШЕСТИЦИ И НА ВСИЧКИ ПО-ГОЛЕМИ УЧЕНИЦИ И УЧЕНИЧКИ!!!

smile3529   smile3523  

# 228
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА  ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ!
МНОГО УСПЕХИ И ШЕСТИЦИ!

Hug Heart Eyes Hug

# 229
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПЪРВОЛАЦИ:)! САМО УСПЕХИ В УЧИЛИЩЕ ИМ ЖЕЛАЯ!
А на по-големите ученици много шестици и успехи през новата учебна година!!!

# 230
  Здравейте, момичета! Hug

А има ли мами на ясленска вълна, като мен? Mr. Green
Яна сподели, но явно няма време, да пише!?

Имам, имам  Wink  Вече съм основно на ясленска вълна.
   Преди три дни се завърнахме от морската си почивка в Несебър и още се пренастройвам. Изкарахме си чудесно, напук на лошото време. Е, не сме много шоколадови, но пък се наразхождахме и помързелувахме.
   Ние няма да сме в прословутата 8-ма ясла Wink. Влади ще ходи в яслата в "Ручока" - не знам коя се води... Деси също тръгва, но на градина в началото на октомври и следващата седмица ще правим изследвания.  Аз съм в отпуск до ноември и се надявам един месец да им е достатъчен за адаптация, че и при нас съществува само вариант краен случай, но и аз не го искам този вариант Mr. Green
   Относно имуностимулантите - от два месеца давам и на двамата "Зелена енергия" - доволна съм  Peace.

И да не забравя да честитя, макар и с огромно закъснение рожденния ден на малката чаровница Стела и  кръщението на сладката Диди!   bouquet Боряна, Тони да са ви живи и здрави!

# 231
Относно имуностимулантите - от два месеца давам и на двамата "Зелена енергия" - доволна съм  Peace.

И да не забравя да честитя, макар и с огромно закъснение рожденния ден на малката чаровница Стела и  кръщението на сладката Диди!   bouquet Боряна, Тони да са ви живи и здрави!
Благодаря ти Яна:)!

тази "Зелена енергия" какво представлява? от къде мога да купя?

# 232

тази "Зелена енергия" какво представлява? от къде мога да купя?
    "Зелена енергия" на AquaSource е хранителна добавка, съдържа синьо-зелени водорасли и люцерна. Не се продава в аптеките, може да се поръча на дистрибутор. Честно да си призная, бях много скептично настроена към тези треволяци, но вече съм на друго мнение. Не е много евтина, 120 капсули струват 44 лв. Давам по една на ден, профилактично, а когато усетя, че се разболяват увеличавам дозата.

Това е сайтът им www.aquasource.net
  Пусни и търсачката, има доста инфо тук във форума.  Peace

# 233
"Зелена енергия" на AquaSource е хранителна добавка, съдържа синьо-зелени водорасли и люцерна. Не се продава в аптеките, може да се поръча на дистрибутор. Честно да си призная, бях много скептично настроена към тези треволяци, но вече съм на друго мнение. Не е много евтина, 120 капсули струват 44 лв. Давам по една на ден, профилактично, а когато усетя, че се разболяват увеличавам дозата.

Това е сайтът им www.aquasource.net
  Пусни и търсачката, има доста инфо тук във форума.  Peace
благодаря ти! а тук в хасково, знае6 ли телефон на 4овек, от когото да си купя (пусни ми го на ЛС)Simple Smile!

# 234
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИВИАНА!
ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, БЛАГОДЕНСТВИЕ!

Hug Heart Eyes Hug

Яна, радвам се,че се появи!  Hug А аз си мислех, че си започнала работа, а децата вече са се адаптирали... Въобще не си падам по "прословути" ясли и ДГ, но ясли просто не останаха.

# 235
Яна, радвам се,че се появи!  Hug А аз си мислех, че си започнала работа, а децата вече са се адаптирали...
Е, аз си поработих малко, но адаптацията все още предстои........

# 236
Колкото за отпуск ли!?
И толкова поработих.
Засега!

Mr. Green

# 237
ха имали сме още 1 "дева" в хасковската темаSimple Smile!
Честит рожден ден ЛивианаSimple Smile! Бъди жива, здрава и много обичана, и уважавана жена!

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 19:26 от Бубу-линка

# 238
  • хасково
Здравейте от мен.

Доста време не съм писала , защото започнах работа. Мислих , мислих цяло лято и се реших. Отначало си мислех , че бързам , но сега не съжалявам. Варианта при нас е баба и напролет - ясла.
 hahahaЩях още нещо да пиша , но се отклоних и сега забравих. Joy
Като се сетя пак ще се включа.
Честито на Ливиана. Бъди обичана!

# 239
  • BG
Благодаря ви, момичета, за пожеланията Simple Smile
Не очаквах да се сетите за мен,щото не съм от активно пишещите,трогната съм  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт