Жега Хасковлийчето мори, търсиме прохлада, но уви

• 18 646
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
  • Хасково

от името на малкия ми полу-ученик със закъснение честитим новата учебна година на всички ученици. специални поздрави на първолака Митко (sisil76) и на завършващата  Лорън.

Честит рожден ден и на liviana, с пожелания за здраве и много усмивки!

На всички на яслена вълна пожелавам лесно и бързо адаптиране на бебоците...и да не боледуват често.

# 241
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ ДНЕС!
 Hug  bouquet Hug

Тони, голям сладурко е Панчо  Heart Eyes и много пораснал изглежда на чина, че и между две мадамки!  Wink Разкажи за първите му трепети!

munka1, успех на професионалното поприще! Peace

# 242
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Живот, здраве и да им се слави името:)!

# 243
  • БГ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 244
Здравейте,момичета!Приемате ли нови попълнения?Аз съм от Бургас,но съм омъжена и живея тук.За съжаление не познавам много хора,а тези които познавам многа слабо се вълнуват от бебета.Чета ви отдавна,но причината да се включа сега е да ви предупредя за едно заведение,където преди ми беше много приятно да ходя.Та преди няколко дни след разходка в Кенана,седнахме в градината на Фантазия.Поръчах си пиле,хапнах и ...се натрових.Не мога да ви опиша,час след като се прибрах как се чувствах.На следвашия ден ходих по лекари,които потвърдиха съмненията ми,че е от хапките това неразположение и ме успокоиха,че бебето ми е добре.Ако ставаше въпрос само за мен,както и да е,но при положение,че съм бременна и ми личи,не мога да разбера как може да дават такова месо.Та внимавайте къде ядете и какво давате на децата си.Явно никъде не можеш да си сигурен,че ти дават нещо качествено.
Лек ден на всички!

# 245
  • Някъде там на юг...
Janett

welcome

Разбира се, че приемаме нови попълнения  Hug Ако имаш нужда от нещо ние сме насреща   bouquet
Съжалявам за това, което ти се е случило  Confused

# 246
Janett, добре дошла!  bouquet

Нека и останалите редовно четящи ни - се включат!
Колкото повече - толкова повече!
 Wink

# 247
  • БГ
Janettwelcome!!! Благодарим за предупреждението, преживяването ти е било изключително неприятно, дано никога повече не ти се случва подобно нещо! Леко бременеене и не се притеснявай да питаш, с каквото можем ще помагаме!

tony_nm, да ти е жив и здрав "подготвака"!!! Много е сладък, а, тези дами дали няма да го разсейват по време на час?  Joy В кое училище е?

munka1, успех в работата и от мен! И на мен скоро ми предстои завръщане, а май не ми се ще ...

Извинете ме за офф-а, но доколкото си спомням вие бяхте от други части на града нали?!

Мдааа, ние сме в центъра, но за нас 8-ма се оказа най-близката ясла, поради простата причина, че в самия център ясла няма, пък и ни е на път за работа.

Лек ден и успешна седмица на всички!

# 248
  • Някъде там на юг...
Stefaniika,

питах къдеживеете, защото директорката беше казала, че с предимство са децата от квартала.

Лек ден!

# 249
  • БГ
Stefaniika, питах къде живеете, защото директорката беше казала, че с предимство са децата от квартала. Лек ден!

Да, така е, това не бива никога да се оспорва и пренебрегва! Явно има още места по групите за попълване и приема продължава. В деня, в който отидохме на място имаше около 5 дечица и всички са записани!

Лека и спокойна нощ!

# 250
  • Хасково
ЧРД Toni4ka!!!!
Пожелавам ти Здраве, безкрайно здраве, защото то е най-важното нещо!
Пожелавам ти Любов, изпепеляваща и неугасваща като пожар!
Пожелавам ти Мъдростта, Силата и Волята, нужни за да продължаваш напред и да осъществиш мечтите си!
Пожелавам ти Приятели, които да те топлят с думите, на които да можеш да разчиташ!
Пожелавам ти Мечти, които да те карат да вървиш напред с гордо вдигната глава!
Пожелавам ти Късмет, който да те следва навсякъде!

# 251

Честит Рожден Ден, Тоничка!

Желая ти много щастие и любов!Радвай се на това,което имаш,и имай това,което искаш!

# 252

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Тоничка!

Бъди обичана и заобиколена от много и истински приятели!
 Радвай се на малките мигове, които спират дъха ти!
 Нека любовта винаги те води в живота!

Весел празник!

# 253
  • под шипковия храст
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  smile3525 txtloves  party023 newsm59 smile3535 Drunk baloni

# 254
  • Някъде там на юг...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОНИ4КА!

ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ. НЕКА ТИ ВЪРВИ ПО ВОДА, КАКТО ВАЛИ НАВЪН СЕГА!

Общи условия

Активация на акаунт