Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 864
  • 582
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Мисля да мина на лунната диета,дори днес не съм яла,подготвям се един вид.Вие как мислите,мога ли да ги комбинирам?
И мисля от вторник да мина на смесения режим и да го правя 3/3.

не искам акъл да давам,точно аз,ама мисля,че не е удачно с тая Лунната да си разваляш Дюкана.
Лично мнение.

И аз така мисля. Още повече, че ти пишеш, че се подготвяш от днес и не си яла, а Дюк отрича гладуванеот, напротив принципът е " колкото повече ядеш, толкова повече отслабваш". Нямаш поводи за отчаяние мисля. Не си тръгнала нагоре, напротив, свалила си. А то не може да се сваля постоянно, при всеки е различно. Има момичета, които през протеиновите дни задържат, а свалят през смесените. Просто на всеки организмът му е различен и по различен начин се нагажда към този режим.

# 121
  • София
Привет на всички ветеранки, "стари" и нови дюканки!  Hug Hug Hug
От вчера съм на линия, но докато оправя багажа и наготвя...
Много ми беше тежко без вас, едва издържах Wink
Да дам отчет - НЕ СЪМ МРЪДНАЛА И ГРАМ!!!  newsm68 newsm44 newsm68
Много се притеснявах, без обезмаслено мляко, без диетична шунка, без риби, рачешки рулца и всичко, с което съм свикнала. Случваше се дори да ям от общата манджа, но гледах да ограничавам количествата. Два пъти седмично ориз и картофи, а за гала вечерите - на едната ядох сладолед, на другата - шоколад, а на третата - пържени картофи. Признах си и ми олекна... Ама ако ме бяхте видели как пристъпих към кантара сутринта...а после бях толкова щастлива... Да живее Дюки!
Какво става с вас? Кой с какво ще се похвали? Извинявам се, но забелязах само намалението при Вещи, тя си сменя лентичките. Браво, Вещи!  newsm51 smile3501

# 122
krikri,здравей!Добре си се завърнала.
и браво за задържането.

# 123
  • София
Мерси, Ванче  Hug!
Как си ти? Сетих се за теб на вилата, приятели ми донесоха "диетична" торта от моркови. Добре изглеждаше, но не хапнах, беше ми в протеиновия четвъртък. Сещаш ли се, имаше едно време виц за Зайо Байо и тортичка от моркови  Laughing

# 124
Мерси, Ванче  Hug!
Как си ти? Сетих се за теб на вилата,

трогна ме,да знаеш. Hug

ама за вица не мога да се сетя,пуста жега,мозъкът ми се е размекнал вече... Tired

# 125
  • Петрич
Благодаря,момичета! Hug

# 126
Здравейте  Grinning
Кри! Най сетне  Hug Радвам се за резултатите ти  newsm68 Това е голям стимул за всички Simple Smile) Как си мечтая за тая трета фаза и аз ...   newsm60
Вещи! Аз май свалям само в протеиновите.
Я да ви кажа днешното си меню:
закуска -палачинка с капучино
обяд     -две рибки на скара и голяма купа салата от морков, чушка, домат, краставица, чесън, извара и балсамов оцет(Русенски)
сл.обяд          -капучино
към 17,30      -едно кисело мляко със степче
в 17,30          -250 гр. кола лайт
и сега          ...... отивам да спретна едно миш-мишче от 1 яйчице, извара и зеленчуци   chef

# 127
Здравейте!
Аз вече веднъж се пробвах да дюканствам,но се оказах несериозна.От утре съм решила вече сериозно да се захвана.Резултатите и волята ви са страхотни!Надявам се да получа от вас нужната подкрепа и да се справя с килцата! Rolling Eyes

# 128
  • Пловдив
Отишъл Зайо Байо в горската сладкарница и питал Баба Меца:
- Бабо Мецо, имаш ли торта от моркови?
- Нямам, Зайо Байо!
На другия ден пак:
- Нямам, Зайо Байо!
На третия ден мечката си казала: "Абе дай да му направя торта от моркови, че само ме пита.". Като отишъл Зайо Байо:
- Имам, Зайо Байо!
- Че кой ще ти я яде тая гнусотия???

# 129
 rotfImbo Кри да не е по-балама от Зайо Байо  Joy Joy Joy
Анито! Започвай докато е време. Виж ме мен. Ако я бях открила диетата по-рано нямаше да съм 10 месеца на втора фаза.

# 130
  • В полето, под тепето.
 moresmile
Кри  welcome
За лентичката ми-  newsm50.
Вера - така е , не може всеки ден  newsm68.
Ванче и аз се чудех можеш ли да измислиш някой дюкански десерт newsm78.
Чао отивам да  1ironing

# 131
Е- Тиси! Маша днес рано-рано ме подсети за гладенето и свърших тая работа:))

# 132
  • София
Бачи, не забравяй, че съм на 3 фаза временно! Смешна работа - 3 кг се свалят за 5 протеинови дни, а се задържат за 30  newsm78 Още седмица и ги смятам за задържани. После още 30 дни за следващите 3 кг и се връщам на 2 фаза. За останалите 15 кг - по-нататък ще ги задържам. Честно казано 2 фаза е по-лесна от 3 - апетитът идва с яденето  Laughing Мисля си, че специално за повече килограми е по-добре да се прекъсне по някое време, за да не липсва нищо на организма. Иначе представяте ли си 10 и повече месеци без грам плод? Пък и Дюки не може да си представи, че някой трябва да сваля повече от 20-25 кг, все казва "ако имате нужда да отслабнете ДОРИ с 20 кг" (цитирам по памет).
Леле, момичета, жега е тук! На вилата поне ми беше хладно вечер, а и през деня не ставаше чак толкова горещо.
Тиси, ти си героиня в мирно време - да гладиш в тази жега...поне да се отслабваше от гладене,  а то само кръста те заболява  Sad Виждам, че застоя при теб продължава, за съжаление. Не ми го побира ума, при теб Дюки действа най-бавно. Да не би да е свързано с косопада - нарушение на някакви функции или нещо подобно newsm78 Защо не отидеш да се изследваш? Знам, че в Исул има клиника и дори хоспитализират за няколко дни изследвания при нарушени метаболитни процеси  newsm78 Не че 8 кг са малко, в никакъв случай не е лош резултата, но ще ти е много по-лесно, ако смъкваш по-бързичко, мотивацията и настроението ти ще са по-добри.
Анито, чакаме  да почнеш да се хвалиш със свалени килограми! Стягай се и дерзай!
Докато съм в 3 фаза, няма да си пиша менюто да не ви дразня  Mr. Green
Лу  Hug, радвам се, че пак си при нас! Къде записа детенцето?

# 133
  • София
Какво става с Вещи? Да не е почнала да си ляга рано? Joy

# 134
Кри! Simple Smile))
Първия месец свалих към 9,200, но сега за 10 дни резултата не е голям. Мисля, че 4 килограма на месец трябва да отхвърлям. Обмислям вариант да редувам 4 протеини на 3 смесени. Замислила съм се и веднъж седмично в смесенден да взема по един кисел плод Но това по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт