Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 880
  • 582
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Добро утро,

първо да се отчета за вчерашния ден:
-обяд
-пилешки шишчета 120 гр.
-1 домат;
-40 гр. сирене;
-вечеря
-телешко месо-варено 150-200 гр.
-500 гр. салата домати и краставици;
-500 гр. пъпеш - не правете като мен Embarassed

тази сутрин кантара не показа отклонение, което е добре, но повече няма да хапвам плодове вечер.

algona , поздравления за изумителния резултат, менюто ти е добро и имаш ефект. Продължавай в този дух.

Къде си Вещи, липсва ни кафето...  bouquet  bouquet  bouquet
Кри, Бачи, Лу, mihaella77, foli, Aнито и на всички, които съм пропуснала успешен ден!!!

# 392
Настъпи деня и аз да се захвана сериозно ... от днес съм при вас , първи ден .
Ще направя 5 ударни дни и ако след тях има промяна в кантара може да ги увелича с още два .
След като поразгледах темите назад , реших , че ще правя после 3 протеинови - 2 смесени дни ...
Днес менюто е :
закуска :
яйца 3 бр
извара 70 гр
обяд :
кисело мляко 400 гр
вечеря :
 пиле на скара 300 гр

Total:   833   
Fat: 38  342  42%
Carbs: 13  54  7%  ( хиххи вече сме в кетоза )
Protein: 106  422  52%

# 393
Пуки,

Малко ми се виждат калориите, трябва да ги увеличиш. При протеините това е проблема, че трудно се докарват до 1200 кал. На обяд ако може вземи пак пиле или риба, за да станат поне 1000.  Нека и другите момичета те посъветват, но моето мнение е такова, по себе си забелязвам, че като са малко калориите не се получават нещата.
  bouquet  bouquet  bouquetУспех от мен!!!

# 394
Пуки, аз никога не съм била на Дюкан, ама това не са ли малко множко мазнинки за неговия режим? Може да съм в голяма грешка, не знам..

Ако не съм:
Жълтъците на яйцата имат доста мазнини - може да ги пропускаш.
Киселото ти мляко колко % е?
Пилето само от филе ли е? Защото тъмното месо, бутчетата и кожата имат доста мазнини..

A да и калориите са мнооого малко. Вдигни ги малко. Сложи една следобедна закуска например.. Или извара в киселото мляко..

А 300 гр пиле на едно ядене не е ли множко, особено за жена? Защо не си го разделиш на 2?
Колкото по-често се храниш, толкова повече активизираш метаболизма. Аз гледам да ям по 5 пъти на ден и до 8 съм стигала.. И така се чувствам много по-добре отколкото с 3 хранения.

Btw, не си ми искала мнение, аз дори не съм Дюканка, не знам къде се вра  Crazy, ама пуста скука ижелание да съм полезна  Laughing!

# 395
Пуки,

Малко ми се виждат калориите, трябва да ги увеличиш. При протеините това е проблема, че трудно се докарват до 1200 кал. На обяд ако може вземи пак пиле или риба, за да станат поне 1000.  Нека и другите момичета те посъветват, но моето мнение е такова, по себе си забелязвам, че като са малко калориите не се получават нещата.
  bouquet  bouquet  bouquetУспех от мен!!!

Знам , че са малко ... аз съм на диета от месец и нещо и не съм падала под 1300 нито ден ... ама как се правят калории от протеини .
Освен ако не изядеш едно кило месо , но така излиза много скъпо .
Пилешкото филе , което взимам е станало към 11 - 12 лв кг .  doh
В момента съм на работа , няма от къде да взема нещо по диетата , каквото си нося това .
Нищо де , утре ще измисля нещо друго ...

# 396

Добро утро момичета Simple Smile Аз от днес съм на смесени дни, защото 2 дена нито нагоре нито надолу. За съжеление изпуснах закуската, но това е проблема, че когато си на работа не можеш да си Дюканстваш както искаш.
Непукистка добре дошла в отбора на Дюканките  smile3525
Пожелавам ти силна воля Simple Smile
Лек и успешен ден на всички newsm51

# 397
Пуки,  погледни пак поста ми от горе, че го редактирах.

Вдигай калории с извара - тя е по-евтина от пилето.
А ако купуваш замразено пиле дали не е по-евтино?
А замразаена (бяла) риба?
Риба тон от консерва? Има мноооооооого протеини.

# 398
Пуки, аз никога не съм била на Дюкан, ама това не са ли малко множко мазнинки за неговия режим? Може да съм в голяма грешка, не знам..

Ако не съм:
Жълтъците на яйцата имат доста мазнини - може да ги пропускаш.
Може , но ми е жал да хвърлям храна ... какво да ги правя тези жълтъци .
Киселото ти мляко колко % е?
Сметнала съм го за два процента , защото това с по ниски проценти пък е с повече въглехидрати - а в случая мазнините са за предпочитане пред въглехидрата .  newsm78Пилето само от филе ли е? Защото тъмното месо, бутчетата и кожата имат доста мазнини..
Филенце е ...
A да и калориите са мнооого малко. Вдигни ги малко. Сложи една следобедна закуска например.. Или извара в киселото мляко..

Утре ще го коригирам и аз не икам да седя гладна ... въпреки , че при протеините обикновенно не се изпитва глад дълго време .
А 300 гр пиле на едно ядене не е ли множко, особено за жена? Защо не си го разделиш на 2?

Тц , за мен не е множко ...  Mr. Green
Колкото по-често се храниш, толкова повече активизираш метаболизма. Аз гледам да ям по 5 пъти на ден и до 8 съм стигала.. И така се чувствам много по-добре отколкото с 3 хранения.
Дам , ако си седях в нас , щеше да е доста по лесно , но на работата мога да ям само в обедната почивка ... няма начин , шефката ще ме изяде с парцалите , ако ям в офиса .

Btw, не си ми искала мнение, аз дори не съм Дюканка, не знам къде се вра  Crazy, ама пуста скука ижелание да съм полезна  Laughing!

Пиши , пиши ... после ще дойда аз да съветвам във вашата тема  Joy

# 399
Добро ютро момичета. Hug
Вчера :
3 яйца
200 гр. чушки
2 кремвирша
200 гр грозде
2 сладоледа
1/2 тава кекс /тричав/
500 гр. кисело мляко
Днес : 600 гр. плюс Embarassed
Ако ми е, бях решила, че не ми се отразява. От днес спирам плодовете и саламите, зле ми действат.
Вещи, мерси за млекцето, ако не беше то щях да съм още 600 нагоре.  bouquet

# 400
Жълтъците - на омлет за домочадието.
Многото хранения - прави си 2 закуски у вас - веднага като станеш и точно преди да тръгнеш за работа. Вечер 2 вечери и воала - 5 хранения.
300 гр пиле - абе то и на мен не ми е много по принцип и преди ядях по толкова, ама четох, че не е полезно за жена да яде повече 100-150 гр месо на един път и гледам да го спазвам.

УСПЕХ   bouquet! Аз те чета при рицарките - много си свежа и готина и съм сигурна, че ще ги свалиш килата, така че въпрос "дали" не съществува, само "кога"   bouquet!

По-нтатък може да те вербуваме за ВМ НВД, гледам и по сметки си падаш - много добре ще ни паснеш  Sunglasses!

# 401
  • София
Добро утро!  Grinning
Страхотни резултати! Браво Algona!   bouquet
Браво и на другите!
А аз, в един отбор с Фоли сме...  Cry - 1 кг съм отгоре! Но пък съм без прегрешения! Може би шунката вечерта е била малко по-солена и затова съм задържала вода!  newsm78
Много ми е трудно с пусти протеинови дни!
Днес ще се опитам да остна само на кис. мляко!

# 402
Маша, нищо не казваш за 3 фаза, как я караш. Аз непрекъснато съм нагоре, надолу, по-скоро надолу.
Пети, хубаво кафенце.
Кри, Бачи, Лу, mihaella77, Aнито , Бачи, Сноу , Асса и всички Hug
Много вали тук, навява ми есен и ми се спи.
До после newsm51 newsm51 newsm51

# 403
Млекцето е супер,Snow4eva. Пуки, вземи кисело мляко Култура 0.1 %, много е хубаво. Има и прясно мляко 0.1 % Фитнес, в бутилки.   bouquet
 foli, не е лесна трета фаза, трудничко издържам на изкушенията. Все по-често си мисля да премина на перманентна фаза, с една галавечеря в седмицата Thinking

# 404
Жълтъците - на омлет за домочадието.
Многото хранения - прави си 2 закуски у вас - веднага като станеш и точно преди да тръгнеш за работа. Вечер 2 вечери и воала - 5 хранения.
300 гр пиле - абе то и на мен не ми е много по принцип и преди ядях по толкова, ама четох, че не е полезно за жена да яде повече 100-150 гр месо на един път и гледам да го спазвам.

УСПЕХ   bouquet! Аз те чета при рицарките - много си свежа и готина и съм сигурна, че ще ги свалиш килата, така че въпрос "дали" не съществува, само "кога"   bouquet!

По-нтатък може да те вербуваме за ВМ НВД, гледам и по сметки си падаш - много добре ще ни паснеш  Sunglasses!

Аз и сметки ...  smile3544 , добре , че е фитдей  Whistling
Мразим математиката от както се помня и накрая познай с какво се занимавам ... с цифри и проценти по цял ден - раздавам го банкерка .  hahaha
И аз те чета редовно ... как ще пропусна , така готино строяваш новите попълнения !  newsm53

П.С. Ако изглеждах като теб ( за тези които не са те виждали - много финна мацка е Денито ) вероятността да си меря какво ям щеше да е равна на нула ...

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 10:21 от nepukistka

Общи условия

Активация на акаунт