Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 856
  • 582
  •   1
Отговори
# 90
Пуки,съчувствам ти искрено за ремонта ,преживях го това нещо преди 2 години,при мен се проточи цели 3 месеца... ooooh!
Закуска-тричави палачинки
Обяд-салата от домат ,краставица,чушка ,извара,залята с малко сос от оцет + парафиново олио и пилешко бутче със зеленчуци-1 порциягъби,чушка,домот,тиквичка/,готвено като кавърма.
Сега се чудя дали да хапна малко кисело мляко ,щото нИ съм гладна ,а и довечера съм на гости... newsm78,ама може айранче да си спретна по-късно.Вода до тук 2 литра + 2 кафета ,1 мляко с нес.
Тиси,Ша мА прощаваш ,ама аз съм леко кьорава и туй второто не го виждам кво е... Rolling Eyes

Моите майстори са едни майстори , че нямам думи .  Twisted Evil
Гледам да не им се ядосвам , че нерите си ги пазя за отслабването .
Идват към обяд , работят с темпото на охлюви и всеки ден ни носят нови и нови бележки за закупени материали ( бележките са без печат , на хвърчащи фактури дето може от илиянци да си вземеш )  hahaha.
До момента са ни изръсили все едно вдигаме втори етаж , вече всички ни си смеят .  Crossing Arms
Първо бяха казали , че ще свършат до четвъртък , сега обявяват , че може би до другия четвъртък .
Не мога да им се развикам , защото са на майка ми познати и тя ме е предупредила .
Оставила съм я само тя да се занимава и ми е жал , като гледам как я скубят и тя си трае . Confused

# 91
  • В полето, под тепето.

За майсторите мога да кажа само това. #2gunfire
Наложи се ремонт на жилището ни, което е на 1, 5 години  и така некадърно шпакловаха  и боядисаха хола, че сега не мога да си направя освещавене- срам ме е да си поканя гости.
Чакам да съберем парички и психически сили да дооправим нещата.

# 92
Ако знаех, че сте толкова писателни........... щях да посещавам страничката по-начесто.
Предлагам към инициалите У, П и ПЗ да добавяме и деня. Например У/1; У/2.......; П/3.....; ПЗ/3; ПЗ/4 (наклонената черта е заради идентичността на буква З и число 3)
За писане на менято съм съгласна. Стига да има време.
Открих Кауфланд в Младост 3 - София. Ми то било до Патиланци  Joy
Там за първи път намерих кисело Пършевица-0,5%. За сега констатирам, че Култура-кисело е най-върфовно. Мога да го ям дори без подсладител (защото аз не си падам много по млякото.
Вещи! Аз се чудя защо мога да карам само на риба, ато - глад за акъл съм имала била  Joy. Ако не бях финансово стресната, сигурно щях да съм гении Simple Smile))

# 93
Алгона! Привет и успех  smile3503
Тиси! Това филе от скумрия от де го взимаш и пише ли в съдържанишето му, че има само сол и вода.?
Аз днес в Кауфланд купих няколко конселви риба тон без мазнина и две консерви скумрия, на които непишеше да има олио, но беше отбелязано 30% сос...., ама от какво е тоя сос   smile3506 .. тайна за купувача.
В Пикадили пък намерих крема сирене EXQUISA fitline 0,2% Simple Smile)) КАКТО И СИРЕНЕ кОТИДЖ.
сЪЩО СИ МИСБЯ, ЧЕ Е ДОБРЕ ДА ИМАШ КНИГАТА НА дЮКАН.

# 94
Здравейте всички  newsm03, доста съм впечатлена от това което прочетох по темата.....с Вас съм и ви поздравявам smile3501, но от понеделник................днес си купих огромна кутия сладолед  smile3521да видим до къде ще я докараме..............fight

# 95
  • Пловдив
.....
Предлагам към инициалите У, П и ПЗ да добавяме и деня. Например У/1; У/2.......; П/3.....; ПЗ/3; ПЗ/4 (наклонената черта е заради идентичността на буква З и число 3)
......

#Silly #Silly #Silly

Само туй не искайте от мен. И  без това не знам кой ден подред на какво съм. Давам докато се забравя и накрая се връщам в темите да чета назад и да знам от кога съм я почнала. Ама тъй е като не ям риба  newsm48
 sedona   welcome от понеделник те чакаме да се присъединиш. Ми то колко е една кутия сладолед, ще се справиш до утре вечер  smile3521

# 96
Привет, завръщам се в редиците, бях за седмица на моренце, имам много "прегрешения", но пък не съжалявам за никое от тях, изкарах страхотно и заредих батериите, но вече съм сред вас и пак се стягам Peace , а сега сядам да ви изчета  Hug   bouquet

# 97
Здравейте забавни Дюкананки,

много съм доволна от Дюки, за 5 дена протеини успях да премахна пораженията от минало седмичното посещение при мама. От вчера подкарах смесените дни, но кривнах от правия път с нектаринка и малко сладолед. Сутринта кантара беше добронамерен и не отчети никакви повишения, но аз се засрамих, защото си знам, че прегреших от лакомия, а не, че не можех да устоя. Но пък в крайна сметка аз килограми качвам от нерви и лакомия. Ядосам ли се усещам как моментално започва да  ме гони вълчи глад, а като се наям, се мразя. Предполагам, че на доста от вас ви е познато.

bouquet  bouquet  bouquet Добре дошли на новите последователки на режима. Няма да изброявам, че да не изпусна някоя. По отношение на липозан и другите подпомагащи отслабването средства не мога да съм в помощ, защото аз не съм ги ползвала, а и се страхувам, че може да имат обратен ефект след спирането им. Просто спазвам принципите на режима, но и често криввам и затова се боря с 1 кг около седмица, но това не е болка. По-важното е, че си повярвах, че мога да се справя с многото килограми. Мисля за стимул да си поставя свалянето на още 3 кг, но се чудя дали организма ми няма нужда от един период на почивка и задържане и след това да започна пак. Ще си помисля още малко.

Хайде лек и успешен ден от мен! Ще ви наглеждам от време на време, но сега ме чака  newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55  food002, а как ми се иска да съм на  newsm41  sport027, но за тази година приключих.

# 98

Of/,f wj,f r Of/c, oek  newsm03
Po,dlexje r of/,f kdij,fekre okei lr ge.ds &||

# 99
В превод  Joy
Добро утро и хубав ден ви желая!

# 100
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile

# 101
# 102
  • В полето, под тепето.
Ха добър ден. Нещо като съм на ПЗ дни ми идва настроение да готвя и в къщи са много щастливи от този факт. Mr. Green
Бачи - просто  ми хареса купията на щанда за консерви- гледах за риба тон, но това ми се видя интересно и режимно. Не пише какво има, но няма олио, сигурно има малко сол но нали може да ядем дори мариновини риби- а и аз съм с ниско кръвно. Идва ми добре и без това ми причернява понякога от жегите.
На знам на вас дали ще ви хареса - но аз или съм била много гладна или наистина не е лоша на вкус.  А е удобна за работа или пътуване. защото е от тези с халкичка за отваряне.

Давам още една идея за ядене- рибни кюфтенца-/ по шанхайски/ в петък я видях по БТВ. Оригиналната рецепта е режимна- кюфтенцата се варят, соса не е , но може да се импровизира  chef

Маша ти не си вече в трета фаза?

# 103
Вчерашните ми консерви със скумрия се оказаха ск олио. А небеше написано нищо. Жалко...
Приятен обяд дюканки   chef

# 104
Благодаря на Вещи за кафето и на Бачи за пожеланията.

Ами и аз Тиси, си мислех, че съм в 3 фаза, но за 5 дена при мама качих 2 кг. Които не мога да преценя дали бяха вода или килограми, защото беше много горещо е миналия понеделник и реших да направя едни 3 протеинови, но и за мен като за Вещи се оказва по-лесно да съм на протеини, отколкото да се пазя в смесените дни, та ги откарах на 5 . Май не спазвам точно правилата, а гледам да не се отклонявам много от принципите. Та трябваше да се върна в изходна позиция 51 кг, но аз не спортувам сега и свалям трудно. Някак не мога да се мотивирам в тези жеги.

Сядам да отдъхна с това хубаво кафенце и продължавам, но много се потя, само като мръдна и вече съм се обляла в собствен сос. Преди си мислех, че е от многото килограми, но май си е до организъм. Сега не бих казала, че съм без излишно тук и там, ама в общи линии съм добре.
Явно и 45 кг да стана пак ще се потя лесно. А след малко трябва и да гладя. Ужас!!! #Cussing out
Ама няма кой. Ех, да имах една "помощница-свекърва" по край мен да й предоставя гладенето, че аз не мога като нея добре да гладя  Mr. Green

Много съм бавна - докато пиша и на 2 пъти, но така е по-интересно.
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Общи условия

Активация на акаунт