Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 931
  • 582
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Вещи, много добра декорация Simple Smile Отлична разхладителна напитка в това горещо време Simple Smile

Декорацията е супер... но за мен още поне 7 дни няма да я има в режима Simple Smile

# 361
от утре съм отпускааааа  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 , ще мога да си дюканствам качествено...

вещи, благодарско за айрянчето ей сега ще се поразхладя, а краставичките на очите малко за успокоение  newsm44

# 362
Михаела77 само съдържанието в чашката може Simple Smile Пък декорацията ти е само мотивация да издържиш тези 7 дена Simple Smile

# 363
  • София
от утре съм отпускааааа  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 , ще мога да си дюканствам качествено...

Охх, я аз да се похваля Simple Smile (ама днес ми е рекорд по мнения, не пиша толкова) та.... от днес си имам котлон в офиса... не може да се бъркат омлетите иначе Simple Smile

# 364
Аз питах за триците, но ми казаха след 15 август. Не е страшно. Може и с пшеничени. Има ги по суперите.

# 365
Аз не можах да си намеря овесени,та си взех пшенични трици.
Някой опитвал ли е филе от риба треска?Как си го е приготвил?Защото сега купих малко за проба.

# 366
Бих го опитала това филенце, ама рибата е доста скъпичка. Така неправя много много експерименти.
Но днес ще си напърня тиквички с гъби

# 367
  • София
Aнито,всички филета си ги правя по един и същи начин, щото си падам мързелива и хич не ми се готви, особено напоследък Laughing
Във фолио или в плик - филето, сол, лимонов сок, черен пипер, или готова подправка за риба + лимонов сок. На сьомгата само сол, черен пипер, лим. сок и каперси. 20-25 мин в загрята фурна и добър апетит. Има идеи и в темата с рецептите, а и в линка с рецептите към книгата.
Като си представи човек, че допреди 3 месеца не хапвах риба, извара и почти никакво месо (от време на време си хапвах печено пиле, пълнени чушки и сарми), а сега съм месоядна, рибоядна и извароядна, ама и с - 21 кг  Joy Карах почти само на плодове и салати...

# 368
  • София
Бачи, и аз искам тиквички с гъби Laughing Завиждам ти за ентусиазма така ме мързи да готвя

# 369
Докарах  цял работен ден . Сега отивам да почивам.
Чао момичета и до утре.  bouquet

# 370
Бих го опитала това филенце, ама рибата е доста скъпичка. Така неправя много много експерименти.
Но днес ще си напърня тиквички с гъби
Ами струваше 3,09 кг.в BILLA.

# 371
  • София
Знаете ли, че в Щатите  за диетата Саут Бийч има доставки на храна с поръчка по Интернет? Може и за други диети да има. Така би ми дошло добре нещо такова...Или поне Бачи да ми праща тиквички с гъби, а Фоли - кексченце...ех, мечти..

# 372
Знаете ли, че в Щатите  за диетата Саут Бийч има доставки на храна с поръчка по Интернет? Може и за други диети да има. Така би ми дошло добре нещо такова...Или поне Бачи да ми праща тиквички с гъби, а Фоли - кексченце...ех, мечти..
Ни съ надявай на Фоли, и тя най - мрази да готви. Това кексче е много лесно и бързо, а както забелязваш и единственото сготвено досега.  chef Hug

# 373
  • Пловдив
Това кексче писахте ли го в рецептите? Че ме мързи да ровя страници назад да го търся пак.  Blush

# 374
  • София
Фоли, само си мечтая... newsm03

Общи условия

Активация на акаунт