ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце-2

• 11 601
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!  Hug
Много се радвам, че има много завърнали се.   newsm68
Добре дошла на Гергана Султанова!   bouquet Надявам се да ти хареса при нас и да пишеш по-честичко.  Laughing
Вчера правихме прощъпулник на Калоян. На мама хитреца си избра паричките.  Mr. Green Банкер ще го правим.
Завивки не търпи. Слагам го с една пелена метната през кръста и се увива като пашкул докато се върти. Краката и раменете са му отвити. После пак, че мрънка...

# 181
Здравейте, момичета. Благодаря за топлото посрещане.sleepy   вече проходихте,а?Simple Smile) честъити ходещи крачета тежко ти и горко сега Simple Smileама на..и ние чакаме да дойде нашия ред.Моята Вики е май мързеланка защото откакто се научи да пълзи не иска да ходи даже когато я държа за ръчичките..абе ходи ама много рядко иска Simple Smile Да не ви говоря,че пипа всичко..вие много добре си знаете Simple Smileне иска да стои в леглото си..в последно време се научи да се дере от рев като я сложа в леглото през деня..уж не беше ревлива..от къде го извади този глас бе  newsm78 ама да ми е жива и здрава..Simple Smile Всичко е по реда на нещата..едва ли ние сме били по-послушни ама ха Simple Smile   bouquet пращам ви целувки.Желая ви лек ден.

# 182
  • Откъм Варната
Варненки
Миша ще е към 2 в града който иска да ми звънка да се видим, времето не е чак толкова лошо  Wink

# 183
steepy- Как правихте прощопулника,че и ние трябва да направим Laughing а хич ме няма по тези неща? ooooh!

# 184
  • София
Момичета, Димитър е невъзможен. Приспиването е мисията невъзможна, нощем успяваме да спим само ако той е между нас на спалнята и ми виси на цицата. Има някакви колики, не мога да си обясня как се явиха. Не знам дали е нормално. Това от 3 седмици. Мислех, че неспането е заради жегите, но явно не. Заспива, спи му се много, ако е върху някой си спинка сладко, но трябва да стоим като препарирани под или до него. Ако речем да го оставим в леглото настава такъв рев, че блокът ще падне, все едно на тръни го слагам. Само цица може да го успокои. Отгоре му изникна още един зъб, обаче той не се укротява. Нощем обикновено от 2 до 5 реве спейки. Какво е това чудо не знам....

Миналия петък ходихме на кастинг за реклама на детски храни, но не видях никой познат, някой друг ходил ли е?

# 185
Момичета, Димитър е невъзможен. Приспиването е мисията невъзможна, нощем успяваме да спим само ако той е между нас на спалнята и ми виси на цицата. Има някакви колики, не мога да си обясня как се явиха. Не знам дали е нормално. Това от 3 седмици. Мислех, че неспането е заради жегите, но явно не. Заспива, спи му се много, ако е върху някой си спинка сладко, но трябва да стоим като препарирани под или до него. Ако речем да го оставим в леглото настава такъв рев, че блокът ще падне, все едно на тръни го слагам. Само цица може да го успокои. Отгоре му изникна още един зъб, обаче той не се укротява. Нощем обикновено от 2 до 5 реве спейки. Какво е това чудо не знам....

Миналия петък ходихме на кастинг за реклама на детски храни, но не видях никой познат, някой друг ходил ли е?
това за спането май аз съм го писала. Утеших се, че сега имало ревлив период и се надявам да свърши скоро. Чак като заспи дълбоко го слагам ная леглото и продължавам да мрънкам докато се намести. Ха е проплакал, ха съм го гушнала, че после много се разсънва.
Какви са тия детски храни?
Добре дошла на Гергана   bouquet

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 18:29 от Румена

# 186
  • Откъм Варната
Ето малко снимки от днешната среща, после ще кача и останалите

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141817&photo=53

# 187
Привет и от нас!
Румена, приспиването и при нас е сложна мисия: през деня спим от 12.30 до към 15.30, като към 14.00 вече спим двамата, гушнал ме, та чак ще ме удуши. Вечер много се събужда и когато започне да плаче  го вземам при нас на спалнята.
Завивки не търпим, събираме си ги на куп. Гошко вече пълзи доста смело и уверено,събаря саксии, всичко по пътя му пречи, абе хала  Simple Smile.
В кошарата не иска да стои, мята играчките и после започва да се дере като магаре.Много ни мъчат зъбите, имаме вече 8 и още 2 белеят.
Маца, много сте сладки на село.
Спокойна вечер от нас!

# 188
  • Варна
Първа за днес  Stop
Митето си щъка с проходилката , докато мама джитка из нета . Вчера следобед диването не спа да присъства на срещата с наборчетата и после , разбира се , се вкисна , докато дойде време да си ляга . Като се къпем в банята , все иска да докопа нещо - няма значение какво  шампоани , паста за зъби , душ батерията , каквото и да е . Аз му се скарах и той като писна . Ама писна , чак спра да диша . Банята завърши той пищящ и вкопчен в мен , аз го поливам от горе ми с душа . И двамата мокри до ушите . Едва го облякох , милото . Скъса се да реве . То човек да не му се скара .
Ние хапнахме и излизаме навън
Приятни разходки на всички

# 189
Здравейте момичета  bouquet!
Аз съм в една Интернет зала, че днес пече, но пак подухва.Ама нали съм си късметлийка, та си знаех, че така ще стане.Дано следобед успеем да идем на плаж!Вчера си прекарах много добре на срещата и се радвам, че се видях с някой от вас.Толкова и позволяваше времето де.Добре, че и толкова се събрахме Laughing.Всички бебоци са страшни сладури и аз много им се радвам Peace.
Това е от мен, а аз отивам да се разходя по сергиите докато не е станало време за обяд.Снимки ще пусна, когато се приберем, че тук няма как да ги смъкна.Лек ден от мен  bouquet!

# 190
  • София
Хаха, добре сте си прекарали на срещата гледам.

Румена, и аз успявах да го сложа допреди 1 седмица като заспи дълбоко, но сега или не заспива изобщо дълбоко или дори и да е заспал много дълбоко веднага се събужда ако мръдна. Изобщо не успявам да го сложа в леглото, снощи реших да го оставя да реве и той взе да се захласва, след това 2 часа не мога да го успокоя. После спа между нас на спалнята, а и това вече не помага - сучеше и ревеше спейки от 2 до 6, накрая естествено повърна здраво. Предполагам, че коликите са му от преяждане. Нищо не действа, изчерпах се откъм идеи, ако се сеща някой нещо пишете ми. Ще го водя на лекар днес.

# 191
Здравейте и от нас с Калоянче Hug
Ние се завърнахне от прекрасната почивка и сега отново сивото еднообразие ме чака. Confused
Изкарахме си много хубаво макар и един ден да не ставаше за плаж.Малкия обаче както обикновенно като отидем на ново място и край мисия хранене става невъзможна.Освен това новото 10 е че повръща обикновенно на фонтан след зел. или месните пюрета.Мисля че нещо не му харесват много и му се гади от тях.Какво е това чудо направо незнам.Не стига че не яде кой знае колко ами сега и повръща.Днес бяхме при личната и тя ни изписа някакви прахчета та да видим ще помогнат ли.Сега съм толкова предпазлива с храната че няма на къде.Бях решила да го записвам на 10месеца на кухня но не знам дали ще е удачна идеята. newsm78Абе изобщо никак не ни върви с това хранене.
Ще кача довечера снимки да поразгледате малко. Grinning
Общо взето съм ви чела на диагонал но разбрах че АИР се е завърнала и вече си има християнче да ти е жив и здрав и много послушен. Peace Hug
Слийпи а на вас честит ви прощапулник.  bouquetМалкия адаш бързи да са му крачетата. Peace че мама няма да има мира вече от тях Wink
Варненки много сте хубави а бебоците са големи сладурчета. Simple Smile
Heart и аз да ти кажа май не давам кой знае колко плод.Обикновенно го добавям в кашата или давам между храненията но не кой знае колко понеже той се засища и после не иска да ми яде.Но ние разбира се не сме критерий. Crazy
На новата мама добре дошла и приятно пребиваване тук сред нас. Hug
Теди бързо оздравяване на Саши. Praynig
Днес времето вече е много хубаво и на всички желая приятни разходки.  bouquet

# 192
  • София
 Привет и от мен!
 Мома Боряна е на село вече повече от месец, аз от време на време се вясвам тук с баткото (да се порадваме на татето) и попрочитам...
 Мнооого се радвам за КикиНики, дано всичко мине по вода, данооо.... Praynig

Малката е голям терминатор, успя да вземе страха и на баба си, и на дядо си...пък и на махалата  #Crazy такова чуда до сега не се беше пръквало, ама купон да става  Mr. Green
Макар и по-малка от наборите, тя пълзи (скоростно при това), изправя се ако има какво да докопа, задържа се права (ако не се усети, че да кажем се държи за моркова, който гризе....) хапе на поразия и гризе всичко, което не трябва (легло, люлка, работни обувки...). Абе момиче, ама за три момчета щуро! Играчките освен за изхвърляне, за друго не ги ползва...заиграва се с тапи от туба за вода, празно шише, лъжица, чиния....лудница! Дадоха ни да ползваме кошара, тя и нея изяде! Найлоните, с които е облечен пода и горния край вече мязат на Самарското знаме....И това при условие, че прекарва там не повече от 5 мин на посещение (но поне баба и може да отиде на бегом до ОО)....Иначе се чувства перфектно, расте, пооветряла е....само който знае обаче колко бяла е всъщност може да го забележи. А, да! Пристрасти се към гроздето-само да види откъснато или някой да къса .... започват се викове "ам-ам", въртене, скачане....и рев, ако не дадеш! Имаме един ранен сорт с тънка люспа, направо цели зърна си яде....и после в гърнето-високи добиви  Sick.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=218

Малко снимки...от преди месец, ама фотото е на село при нея.

На вниманието на мами с първокласници:
Социалните отпускат еднократна помощ за първолак...Документите са като за детските, само че искат и бележка, че детето е записано в 1клас. Помощите ще се дават другия месец, не се знае какво (дрехи, обувки?)...май не искат да дават парички...Ама каквото и да е, по-добре да ги вземем, ако не ни харесват има деца, на които да ги дадем!

Поздрави на всички!

# 193
Привет и от мен!
Момата заспа,аз успях на бързо да прескоча за манджата и докато я чакам да се събуди,викам да се разпиша и аз.

Ето какво успях да уловя и аз от вчерашната среща:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141817&photo=62
Жалко че времето беше отвратително,но и така си изкарахме добре.Трябва по-честичко да се организираме!

Pats, и Виктория си умира за грозде,ама аз и купувам и не и давам цели зърна,а ги сцепвам,изваждам семките и махам люспата.Яде,та чак ушите и плющят.
Heart,плодове и давам между закуската и обяда обикновено,щото следобяд и давам кремчето от кухнята и то просто няма кога.До сега съм и давала банан,пъпеш,грозде,праскова,ябълка и кайсия и единствено на кайсията се млъщеше,а пък иначе пюрето от кайсия си го хапва без проблеми.
За заспиването-ние си заспиваме сами в кошарата,ама докато заспи-голям зор.То не е въртене,обикаляне,игра.Изхвърля всичко от кошарата,включително завивката и възглавницата и накрая заспива в някаква супер странна поза и то къмто 11-12 часа.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73812&photo=228
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73812&photo=220
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73812&photo=218
Понякога ние с баща и вече ще си лягаме,а нашата още вилнее из кошарата.
Мира,аз Виктория на 8м и половина я записах на кухня и си хапва всичко без проблем.Малко на млякото с грис се мръщи,ама иначе всичко друго плющш с охота.
Слийпи,честит ви прощъпулник и от мен!Да са ви здрави и стабилни крачката,че да са ви зрави и колената!  Joy
А,между другото:докато бях на село ви гледах и двете в Горчиво (бях си вкарала дните и часовете в телефона на аларма,че да не ви пропусна).Представихте се страхотно!   bouquet
Добре дошла на Гергана!   bouquet Настанявай се удобно!!!
vdaniela ,радвам се,че са ти харесали снимките от село.Съжалявам,че не можах да заснема всички култови сцени от престоя ни там,щото повярвайте те бяха доста!
Айде да свършвам,че пак стана цял ферман!
Приятна разходка на всички!

# 194
Здравейте мами!
Маца, Вики е страхотна  newsm10. И моят син на село е във вихара си. Не че и в апартамента много кротък  Simple Smile.
И ние ще ходим към варненското село, но за сега малко отлагаме,че аз имам проблеми със зъбите. Писнало ми е от некъдърни доктори и зъболекари.
Добре дошла на новата мама   bouquet.
Приятен ден от мен и Гошко!

Общи условия

Активация на акаунт