ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце-2

• 11 580
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
Таси   bouquet
Любопитка ,гласувах  Peace
Аз съм много изнервена заради работата вече съм -3 кг. под килцата от преди бременността мъжът ми само ме дебне колко ям , а аз много мразя да ме карат насила .
sleepy ,mila71 спокойно може да се обадите на полицията в такива случаи -изпробвано е.
Хера добре дошла !
Сашко постоянно дърпа клавиатурата на компа и аз реших да прилагам твърдото НЕ , той обаче го възприе като игра изпадна в луда еуфория .Аз викам "Не" той се залива от смях и бута ли бута.На мама малката маймунка  Laughing
Утре съм в София по работа стискайте ми палци !

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 22:06 от Iliana _

# 16
  • Откъм Варната
Я да си кажете кой е от Добрич че като ходя пак да звънкам да се видим, снощи останахме да спим там и днес цял ден бяхме там, ама без количката и не се разхождахме

# 17
  • Варна
Здравейте момичета Hug

Аз вече съм си при мама в Търново да ме глези и имам време за форума. Mr. Green
Тук жегата е направо нетърпима, нашите са купили климатик и няма кой да го монтира. ooooh! От магазина казали, че първия свободен час е за 18 август. #Crazy Ужас е направо. Малката през деня горе долу понася жегата, ама като дойде време за сън... луда ставам. Twisted Evil
Благодарско на Таси за темата.  bouquet
Честито и на рожденничките със закъснение.  bouquet
Любопитка, и аз гласувах за теб. Simple Smile
Уф, и тук едни идиоти крещят долу пред блока и блъскат с една топка...  #Cussing out и аз вече взех да се чудя дали да не се обадя в Полицията, че заради тях малката спи на затворен прозорец. Close

Лека нощ. Heart Eyes

# 18
здравейте момичета,
минавам само да ви кажа, че заминаваме на планина за 10-тина дни и няма да имам нет
много ще ми липсвате Heart Eyes
да сте здравички и като се върна само хубави новини да чета Hug

# 19
Хера, добре дошла!  Laughing
Барабана, приятно изкарване! И да не забравиш фотоапарата.  Mr. Green
Миринда, съчувствам ти. Много е лошо да имаш климатик, а пък всъщност в най-големите жеги да не можеш да го ползваш.  Confused И ние купихме наскоро, но на втория ден ни го монтираха за моя най-голяма радост.
За снощната фиеста - Та стоях аз будна до един часа, но гръмката музика не спря. По едно време всичко утихна и се зарадвах, приготвих се да спя и на звънеца започна да се звъни като на пожар. И това след 1:30ч през нощта.  #Cussing out Събудих мъжа ми да види кой е. И ха, познайте! Комшията-купонджия под нас (всъщност сина на съседите, защото тях ги няма, а те са много възпитани хора.) да попита дали случайно ние не сме му спрели тока.  Shocked Мъжът ми щеше да го убие ако не беше толкова сънен.  Twisted Evil Както и да е... В 4 сутринта мъжът ми се събужда от невъобразимо силна музика. Е, не е издържал и се е обадил в полицията преди да се събуди и Калоян. Така блока утихна, но само до сутринта. Цял ден днес отново всичко гърми, но ние предвидливо се изнесохме от вкъщи.  Mr. Green Бяхме на един язовир "40-те извора". Беше страхонто - дебела сянка, плаж. Аз и Калоян пропуснахме да се цопнем в тинята, разбира се.  Mr. Green

# 20
Ха добро утро и от нас  Hug

и ние ходим по баби и дядовци, ама ми писна с това мъкнене на багажи, то не бяха колички, паяци и т.н. Crazy все едно изнасям къщата  CrazyИначе Пламена е сравнително спокойна  Peace станала е голямо шило, ама не пълзи още  Wink

Барбарана, много кофти и аз реших че си си сменила ника  Crazy

Хера, ама той Славун на кого ли прилича  Whistling Whistling Whistling/шегувам се Peace/

За шума, аз съм от толерантните съседи,като се сетя, какви купони правихме на времето Embarassed как да им се скарам като и комшиите са ме търпяли, но на детето ми за сега не му пречи  Praynig тя спи на телевизор, защото пък е тихо  ooooh!

спирам че много мрънка  Twisted Evil

п.с. Честит рожден ден на патерици на АИР-че и на Дидачу  Hug

# 21
  • Стара Загора
Хера, ама той Славун на кого ли прилича  Whistling Whistling Whistling/шегувам се Peace/

По проклетията на баща си  Twisted Evil Mr. Green

малко снимки от Славун

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 07:58 от Хера

# 22
  • София
Мами, забравих да ви благодаря за идеите за хапването! Разнообразих малко кухнята и определено е по-добре! Hug Hug Hug

# 23
По проклетията на баща си  Twisted Evil Mr. Green

а по- хубост на майка си  Mr. Green/минах с голямата баданарка  Whistling, ама туй щот имам обещан бан заради сержи smile3534/

и аз тъй викам за моята, ама тя и кожата на татко си е одрала и много се кефя като питам някои: На мен прилича нали? Хората се чудят какво да ми отговорят, почва едно пелтечене , ами има нещо в очите, в устата   Laughing Whistling Crazy

# 24
  • София
Добро утро и от мен.   Coffee Какво му стана на това дете ooooh!. Тази нощ не знам колко пъти се е будил, направо ми идваше да  #2gunfire. Вчера пих кафе и май даде резултат Crazy.
Зелче, много добре те разбирам. С Дани който ми звънне, аз тичах с торбите и багажа- да видели детето. Ту при едната баба, ту при пра баба му..... който се сети. Побърках детето от разнасяне и защо? Защото някой го мързи да хване автобуса и да дойде. По- лесно е аз със детето и целият антураж да се помъкна. Сега съм се ядосала и казах, че който иска да дойде да ни види  Crossing Arms. И какво стана - далече им било. На мен с децата сигурно ни е по- близо. Колкото е пътя нататък, толкова е и насам. Нищо, поне ограничих вмешателството. Има си и добрите страни, но понякопга ми е мъчно.
За шума- нямам проблеми. Има тийнейджърчета, но много културно си правят купоните. Само се налага да изнасям цветята. Предният път ги бяха направили на салата. Какво им бяха пречили- не знам. Сега се смеем и ги питам какво да правя, а те " амиии, изнеси ги на вън". Деца са и не им се сърдя Heart Eyes.
Херка, голям момък станал Слави, браво. А за характера и аз се бъзикам, че от мъж ми го е взел  Mr. Green.
Отивам да храня ламята feeding

# 25
Привет и от нас .. аз само прелитах, но сега сериозно да се отчета
Първо притесненията - на моя маймун още не са му се установили тестисите, а се разкарват ту надолу-ту нагоре. Смятам да го водя на уролог да видим какво ще каже, Ако някой има инфо по темата да сподели.. Аз се рових във форума и разбрах поне нещо успокоително, че до 1 год може да е така..

Оппс компюържията дойде ...

Вече иска да се качва сам на дивана, за вървенето не дава да го водя, а съм го хванала, а е седнал демонстративно на пода.. обаче сам подпирайки се по мебелите и стените стига където си е наумил. Вчера беше отворил камината и целия черен поне по устата нямаше, което е признак че не си е похапнал чернилка

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 10:12 от KOTE

# 26
Добро утро!  Laughing
Лови, де и нашето комшийче да беше тийнейджър... Той е голям мъж на наша възраст и любител на китарите. Събира тайфа като него и като включат ония ми ти електрически китари...  ooooh! Предполагам и уредбичката е "готина", професионална. Вкъщи всичко се тресе като при земетресение.  smile3517
Но снощи в 22ч мъжът ми отиде да си поговори с него и намалиха музиката. Нямам против да се забавляват, но поне да е нормално силен шумът.  Crazy
Зеле, и ние сме така. Като тръгнем някъде и къщата изнасяме. Сега занесохме старото легло на Калоян в Стамболийски, оставих там хавлия, пелени, завивки. В Девин също оставихме малко нещица. Майка ми му е купила играчки да има навсякъде и така разнасяме по-малко багаж.  Mr. Green Другите баба и дядо живеят много близо до нас. Друг е въпросът, че пак ние трябва да водим детето, защото те все не могат да дойдат. Но и това положение си има хубави страни.
Таси, и аз мисля за морето да наготвя на Калоян и да стерилизарам, но още идея нямам как точно да го направя. Ще трябва да питам майка ми колко време да варя храната.  newsm78 Мисля да я направя готова, пасирана, със сухар.

# 27
  • София
Слиипи, брат ми е музикант и бяха докарали на времето цялата техника у нас. Като удареха по барабаните и имах чувството, че ще изхвръкнат стъклата. Колко съм се карала с тях и до бой щяхме да стигнем. Но те се затваряха в стаята и когато идваха комшиите те съответно ги поздравяваха с микрофона (" Подрав за комшията от 9 етаж", умирах от срам пред хората). А аз през това време се опитвах да уча за изпити в другата стая. Като се сетя, още настръхвам. Не ти завиждам, дано се осъзнаят по- бързо. Иначе има полиция за това- вече знам  ooooh!.

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 10:27 от Lovi

# 28
А аз откакто се преместих да живея при мъжа ми само шума от коли и трамваи ме притеснява,защото живеем на булевард,а и през лятото спим на отворени прозорци,защото засега не сме се здобили с климатик все още... и  не мога да свикна с шума и това си е....Моите съседи са супер уникални и проблеми за сега с музики и др.шумове няма.Единят е на о/о 45-50г.и се разхожда цял ден гол по бански.Виждам го защото и той ,както и ние сме си отворили вратите да става течение,че в тия жеги ужас(е имаме и решетка на вратата разбира се),другата ми съседка е супер мацка и освен някое "ох","ах" и "хихихи" не може да се чуе..... В крайна сметка ако не разбират от вашето предупреждение полицията е налице...Аааа забравих тук си имаме и едни циганчета ,които са се самопоканили в една изоставена къща и чат пат излизат с едни тенджери и започват да блъскат здраво....и ми иде да им метна някой домат или яйце....Охх унесох се.
А Кари вчера се опита да пропълзи и падна напред и се удари и заплака милата.Надявам се да не се е стреснала....и да опита пак.  И ето  че вече се вижда началото на нашата така жадувана почивка на море.И като се сетя и аз какво тр. да помъкна лошо ми става....А и това за стерилизирана пасирана храна в буркани също ми допадна като идея...само да разбера как става. Също така в четвъртък сме на преглед с детски невролог,защото както ви писах нашето педи ни даде направление да проверим защо още не се изправя сама.....Е аз съм сигурна,че резултата няот прегледа няма да е лош,но все пак стискайте палци.... Целувки от нас и лек ден!

# 29
Здравейте и от нас с Калоянче Hug
Ние сме добре при нас нищо ново.Неделята бяхме малко на хлад в една месност Духлата там има пещера но не успяхме да я разгледаме ами бяхме край рекичката и сянката.Изкарахме си много хубаво.Малкия така хубаво се наспа милия че то тия жеги е нещо страшно.
За съседите няма какво да кажа понеже за сега са семейни и освен някое трополене на децата което за сега е поносимо няма какво друго да се оплача.
Слийпи на вас направо не ви завиждам нестига че са толкова топли нощите и малките мишоци не могат да спят спокойно ами и тези съседи са истински кошмар. #Cussing out
Хера много е сладък малкия сержи да ти е жив и здрав.
Барабана приятно изкарване на хлад.
Мама Тони дано няма нищо тревожно и при прегледа да се окажа че малката е просто по-мързеливичка.Аз съм сигурна че няма какво да ви тревожи те всички деца са различни и се развиват различно.
Нашия сега се опитва да се докопа до нещо и да се изправи но все още не прави нищо съществено.Така че не сте само вие.Е вярно че сме по-малки но все пак за всяко дете си има време. Peace
Ами това е накратко от нас.Приятен ден на всички.
Кръци наистина се затри някъде далееече май. Party Crazy

Общи условия

Активация на акаунт