Обичате ли да се гримирате- част 6

• 24 546
  • 568
  •   1
Отговори
# 120
На всички,които са се присъединили - добре дошли. аз се опитах да си почина на моренцето,е успях,ама не ми се завръщаше. Имам тен и имам голямо желание скоро да се гримирам, ама добре. На морето само гланц за устни си слагах. Вчера като се прибрах викам перли на лизето да си сложа,ама те не си личат.
Иначе и аз чакам нови снимки.

# 121
Охо, виждам имаме нова тема. Записвам се и аз. Wink
Пожелавам много нови снимки.
Ще се разпиша със снимки, от снощи. Признавам си,че не съм се справила кой знае колко добре, ама пак е нещо. Нямах и много време.
http://img05.imgshare.eu/i/anipetrova/scn0300_7dea8.jpg

Аничка,верно не се вижда добре грима,но какви очи имаш само Flutter.Пък и съм сигурна,че на живо си била  супер. Peace
Между другото много приличаш на колежката ми....
Аз да питам така,като землячка.Това Омуртагов мост ли е?
Много нтересно ми се стори това,че приличам на твоята колежка. ако може снимка. Между другото аз вярвам,че всеки има свои двойник.
А заведението не е Омуртагов мост /там до преди половин година работеше гаджето ми/, а Ловният.
Eто две снимки на хубаво гримирани очи.

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 15:42 от ani_4ka

# 122
Зеленото много ми хареса Peace

# 123
и  на мен зеленото, страхотно е Peace

# 124
Мдам Peace
Моля ви,препоръчайте ми хубава очна линия Confused

# 125
За очна линия, аз имам една на Ейвън от няколко години  Crazy и не е мръднала. А преди 2 години като бях в БГ си взех една на Голдън Роуз май беше, и изсъхна много бързо. Аз лично предпочитам черната, но съм ползвала и зелена, отива ми на кафевите очи  Outta Joint

# 126
Аз от десетина години все ползвам на Голдън Роуз очна линия - черна и кафява, изхабявам я преди да успее да изсъхне - стига ми за около година , две. Въпроса е очната линия да е с четка а не с писец за по прецизни и тънки линии - когато избираш виж четката да не е дебела, разрошена или изкривена.

# 127
Аз ползвам само на L'oreal Line Intensifique Liquid Eyeliner, тоест този с писец както му викате предполагам, и повече то 2 години ми издържа. Навремето слагах очна линия често.

# 128
  • Габрово
То се е видяло, че в тия жеги не ви се гримира, ами поне аз да се разпиша със снимчици Simple Smile
Със зеленият грим снимките са правени вечерта затова и са с лошо качество...

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 22:43 от valkata78

# 129
Eжедневен моля

# 130
  • Габрово
кошничке, на това му викам  лек ежедневен грим Peace

# 131
В действителност не е толкова лек. Но, просто не си личи...

# 132
Пестелива съм от към грим,слагам само спирала,малко червило или гланц .А и не умея да се гримирам,ако се наложи за някой повод .

# 133
кошничке, червило или гланц имаш на устните? Искам същото.
 Simple Smile

# 134
Кошничке,харесва ми,типично в мой стил е! Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт