Обичате ли да се гримирате- част 6

• 24 574
  • 568
  •   1
Отговори
# 150
  • СОФИЯ
Личи си и още как. Абе давай смело напред, а пък ако забележиш,че падат много спираш и това е.
Много  добре си гримирана.

АЗ СПРЯХ НО ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА НЕ СЕ ВЪЗТАНОВЯВАТ  ooooh! /ако говорите за извиването на миглите разбира се/

# 151
кошничке,доживях да видя твоя снимка пак Peace.Много хубаво,Валка ти също.Аз скоро не съм се гримирала,само фдт и руж.

# 152
  • Габрово
Е, хайде де Кармен, мини си и ти по реда с някоя снимчица Simple Smile Исайкова и тя щеше уж да се гримира, Аничка и тя...
Сега ще ви покажа снимка на една позната, която си е добавила мигли на снопчета, но козметичка й ги сложила и всичко е излезнало 15 лв. като и миглите са в цената, а издържат някъде към месец. Много се зарибих и аз да си сложа, ама тук сигурно ще струва скъпо Rolling Eyes
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3659154

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 21:43 от valkata78

# 153
  • София
Баси миглите Shocked

Супер са,не съм виждала такива до сега.Като на кукла.Яка кукла Mr. Green

# 154
  • София
Гледам, че коментирате миглите на снопчета и реших да се намеся  Simple Smile Аз бях с такива и наистина са много красиви, но е доста неудобно, а и малко или много, истинските ти мигли също пострадват Close Първо трябва да внимаваш да не ги закачиш, как се обличаш, как се миеш, ... След като ти ги махнат пък, миглите ти са приели някаква гадна форма заради изкуствените, моите бяха сякаш пречупени и като си сложех спирала ставаше съвсем гадно.. бяха станали едни прави и стърчащи Tired

# 155
  • София
Да,аз и преди съм казвала,че колкото са хубави,толкова са и вредни.
И на мен ми се скапаха моите.

Но може би и аз съм си виновна.Защото не отидох да ми ги махнат,ами изчаках да паднат от само себе си...Не знам. Rolling Eyes

# 156
  • София
Едва ли е в това проблемът, моите ги махна козметичката и пак бяха деформирани .. просто те прилепват към изкуствените и някак се изправят, защото другите са по-дълги  Rolling Eyes

# 157
Погледнете тези - стоят съвсем естествено
http://www.lavishlashes.com/WhitneyImages.html

# 158
Аз ако си сложа изкуствени мигли не искам да ми изглеждат естествено  Stop За к'во ги слагам иначе ...
Но, така или иначе няма да го направя, понеже не ми се иска да рискувам моите си. Кажете, нали това се случва само с миглите, които са с по -дълготраен ефект. Тези за домашната употреба не остават подобни последици, НАЛИИИИиии ???!!!

# 159
За мен този уред за извиване на миглите е ежедневна необходимост и отдaвна не представлява заплаха  Blush Колкото до изкуствените мигли, те са като екстеншъните/удълженията за коса-естествено, че увреждат и накъсват собствената ти коса. Аз постигам този ефект на изкуствени мигли с употребата на извивалката, различни видове спирала една върху друга и разресване, i много често са ме питали дали миглите ми са изкуствени  Wink

# 160
  • София
Аз ако си сложа изкуствени мигли не искам да ми изглеждат естествено  Stop За к'во ги слагам иначе ...
Но, така или иначе няма да го направя, понеже не ми се иска да рискувам моите си. Кажете, нали това се случва само с миглите, които са с по -дълготраен ефект. Тези за домашната употреба не остават подобни последици, НАЛИИИИиии ???!!!
САмо тези на снопчета...
От другите няма проблеми.

Креолка,аз точно такива мигли искам да имам.Наистина стоят естествено.Мнооого ми харесват. Wink

# 161
Креолка тези мигли,които си показала са наистина много естествени. Аз не съм се замисляла за изкуствени мигли, но защо пък не.

# 162
  • СОФИЯ
Погледнете тези - стоят съвсем естествено
http://www.lavishlashes.com/WhitneyImages.html

Наистина - страхотно Дали се продават в България - по точно София

# 163
Момичета, страхотни неща правите.Искам да ви попитам дали знаете добър курс по грим в Пловдив.Ще ви бъда много благодарна за инфото-може и на ЛС.

# 164
Не съм се включвала отдавна,не е кой знае какво гримът,но да го споделя.http://img07.imgshare.eu/i/anipetrova/scn0663_5266d.jpg

Общи условия

Активация на акаунт