Обичате ли да се гримирате- част 6

• 24 631
  • 568
  •   1
Отговори
# 195
Ей ме на, и те тука те на Mr. Green.
Искам да чуя критики, защото се цапотя за втори път сигурно.Само да кажа, че на цялото очо имах грим.Защо не се вижда на снимките, не знам newsm78А и по едно време едното око почна да сълзи доста, явно съм сложила сенки и вътре JoyИ отстрани ми се размацоти Crossing Arms
Цомбеееее ....кога т
стана червена ма душааа....  newsm78.... Mr. Green Последно беше руса.... Blush
Ама и така ти отива...огън и пламък си .....и си се постригала на пластове.... Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 00:06 от roza66

# 196
  • СОФИЯ
Искам да чуя критики, защото се цапотя за втори път сигурно.Само да кажа, че на цялото очо имах грим.Защо не се вижда на снимките, не знам newsm78А и по едно време едното око почна да сълзи доста, явно съм сложила сенки и вътре JoyИ отстрани ми се размацоти Crossing Arms
Цомбеееее ....кога тсана червена ма душааа....  newsm78.... Mr. Green Последно беше руса.... Blush
Ама и така ти отива...огън и пламък си .....и си се постригала на пластове.... Heart Eyes

И тук ли не виждаш аватара на бомбето  newsm78

# 197
  Rolling Eyes Бравос, аз дет не излизам без грим,
 час сега виждам темата-но никога не е късно  Laughing
Цомбе, каж кой  е фотографа  Whistling
Нямам снимки на грим, само едно око
 за една стара тема бях го пускала Mr. Green

# 198
Цомбеееее ....кога тсана червена ма душааа....  newsm78.... Mr. Green Последно беше руса.... Blush

И тук ли не виждаш аватара на бомбето  newsm78
Неееее... Rolling Eyes

# 199
Цомбеееее ....кога т
стана червена ма душааа....  newsm78.... Mr. Green Последно беше руса.... Blush

На 13- ти юли.Седях си в къщи и изведнъж казах - отивам да се боядисам Wink
Аз си меня постоянно цвета, така че, след няколко месеца може и да не съм червена.
Мерси Heart Eyes Hug

# 200
Как ги снимате тези очи,без да излиза размазано или кожата на лицето да лъщи нереалистично много?Сигурно има някъде обяснения по темите,но нямам възможност сега да търся...Ще ви бъда изключително благодарня за един бърз инструктаж Blush

Лео,аз като тебе,ама малко по-рано се усетих Laughing Heart Eyes

# 201
Zorie , правиш снимка на цялото лице, но в по-крупен план. След което на ФШ режеш само това, което искаш. Разтегляш го до колкото позволяват пикселите и готово!

# 202
Запис,гримът ми е слабост,като изкуство!Обичам и да го прилагам в/у себе си и околните-добре се справям! С удоволствие бих станала и професионален гримьор,но няма още такъв курс,които да ме грабне!!!

# 203
  • София
Много красиво, нежен и ненатрапчив грим. Точно такъв ми допада.

# 204
  • София
Завърнах се... Laughing

Бомбе,мерси Hug

Елеонора,твоя грим най-много ми хареса.Страхотни очи и мигли. Laughing

Лео,доста добре изглежда окото Peace Wink

# 205
Привет от мен Simple Smile эавърнах се Mr. Green
сега правя едно побут на темата а утре ще покажа някой грим Wink

# 206
Е.. Simple Smile за да не е постен запис ще пусна и аз един грим от мене си (за мен е ежедневен  Laughing)
май е доста силен... Whistling
[img=http://img234.imageshack.us/img234/6541/untitledab4.th.jpg]

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 18:29 от BacuTy

# 207
ВасиТу грима ми харесва, но не ми се струва силен! Имаш много хубав тен Heart Eyes

# 208
ВасиТу грима ми харесва, но не ми се струва силен! Имаш много хубав тен Heart Eyes

Аэ да се похваля ,че вече съм с тъмно кестенява коса Mr. Green

# 209

Аэ да се похваля ,че вече съм с тъмно кестенява коса Mr. Green
Благодаря   bouquet
То и моя цвят е един неопределн (светкавицата много е помогнала)
Иначе аз като си излизам така си се клепам Wink

Общи условия

Активация на акаунт