Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря информация за 2500 евро помощ при раждане в Испания?
Къде трябва да отида, за да получа апостил на акт за раждане в Мадрид?
Как се казва апостил на испански?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря информация за 2500 евро помощ при раждане в Испания?
-
Къде трябва да отида, за да получа апостил на акт за раждане в Мадрид?
-
Как се казва апостил на испански?
-
Къде мога да закупя тези големи топки, които помагат при болки в гърба и кръста?
-
Какви са изискванията за получаване на 2500 евро помощ при раждане в Испания?

.Може да патува до Мадрид оправя през деня документите,и са6тата но6 патува за БГ.Много е трудно особедно с малко дете
Може да комбинират полетите като моя аз сам отиване Мдрид и вра6тане Малага,а те да вземат Валенсия например.И савет от мен да си извади карта от Сигоридата за здравна помо6т при спе6ен слу4аи,ина4е да се наложи 6те пла6та вси4ко
.За пасавана трябват Апостил и двата паспорта на родителите,отиват рано и влизат парви без 4ас.Там такткото може да направи палномо6но за вра6тане.ами това е то е далга и 6ирока
,не сам по обясненията дано си ме разбрала 
. Добре, че след 10 дни си идваме за малко в Испания, че да събера малко слънце и да успея да отида поне веднъж на басеин.