Карлово и Сопот - 8

• 15 923
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Харесах си спални комплекти, някой от вас поръчвал ли си е и ако да получил ли ги е .... в смисъл интересува ме като са на такава цена, добра ли е материята  newsm78

# 151
Здравейте момичета съзалявам за вчера, но сутринта нещо не ми беше добре корема ме наболваше, а и имах клиентка. Затова ако всичко е наред ако другата седмица нямам записани часове може да дойда нма да се каня вече.
Вие гледате разни работки от ларедут с каква карта може да си ги поръчам знаете ли
и как се оправяте с езика на мен малко ми е всичко на неразбираемо то верно че от бременноста акъл не ми остана като маймунките съм станала помня по 3 мин ама и иначе
Засега лека вечер и до скоро

# 152
  • Карлово
Ирен, във втория линк, който съм дала има обяснение на български и там са изброени картите.
Кат, аз все още не съм поръчвала нищо, но и те ми харесаха. Като за начало мисля за Марти две-3 дрешки пък после да видим.

# 153
.........

Благодаря за инфото, а .... вече съм отпускарка има ли други в отбора?

И аз!И аз! newsm44

# 154
Хайде на кафенце тогава, ама моета отпуска е малко , така че ..... Simple Smile

# 155
  • Карлово
Кафенце в сряда?

Кат, днес превеждах от ларедута,оказва се,че това не са цели комплекти спално бельо, а на части. Или поне тези, на които аз попадах...
Мацки, кой има или ще има до 5.09 карта, че имам някакъв код за намаление да го ползваме. Четох в темата, че и дебитна от ПИБ ставало.

# 156
Здравейте,ето ни и нас Simple SmileПозабавих се малко,но не можем още да си нагласим режима с малката.Ева се роди на 12.08 в 01.39,тежеше 2.720 и висока 48.5.За сега всичко е наред при нас.Родих за около 2.30 часа(от първата контракция до края),нямам никакви разкъсвания и шевове.Е,все пак си беше раждане,но не е болка за умиране WinkИмам хубави снимки,но по-нататък ще ги пусна,още не мога да се наканя да ги сваля.
Микки,ако имам нужда непременно ще се възползвам Peace
Ирен,не си създавай настройката,че много ще боли,не отивай с тази мисъл в родил;ното,а с мисълта,че най-накрая ще се срещнеш с най-прекрасното същество на света-твоето бебе Heart EyesТези 3 дни в болницата(въпреки,че много мразя болници) мога да кажа,че бяха едни от най-прекрасните в живота ми-само аз и бебка,по цял ден и цяла нощ я гледах,почти не съм спала.Сега вече в къщи имам и доста друга работа и не ми остава толкова свободно време ей така да си постоя и да си я погледам Cry
Ами това е за сега от мен,и да нямам време да пиша,ще влизам да ви чета Hug
Хиляди благодарности на д-р Минев и на екипа акушерки,които ми помагаха при раждането и след това  bouquet

# 157
Добре дошла отново ИН, радвай се на млакта госпожица ..... Grinning времето е пред вас

# 158
  • на пистата
тук съм newsm44 питайте мен за пазаруването по итернет ooooh!веско ще го разоря вече.да си кажа,че за мен лично дрехите от ларедута не ми харесват и най-вече номерата не отговарят.бимбе утре сме на кафе,нали.ей на тези чепици съм хвърлила мерака и в петък ще ги поръчвам,какво ще кажете Rolling Eyeshttps://http://www.promod.fr/chaussures/ballerines-a-boucles-noir-R3290067001N2Z1.html

# 159
тук съм newsm44 питайте мен за пазаруването по итернет ooooh!веско ще го разоря вече.да си кажа,че за мен лично дрехите от ларедута не ми харесват и най-вече номерата не отговарят.бимбе утре сме на кафе,нали.ей на тези чепици съм хвърлила мерака и в петък ще ги поръчвам,какво ще кажете Rolling Eyeshttps://http://www.promod.fr/chaussures/ballerines-a-boucles-noir-R3290067001N2Z1.html
чепиците са екстра,ели ние мислим детски дрехи да си купим,незнам как ще са като качество,но поне няма да ме е яд защото две тениски са на цена 5 евро,а за 10 тука една не мога да купя.Абе ще пробваме пък то не е казано,че ще повторим :

# 160
  • на пистата
бимбе,кафенце Rolling Eyes

# 161
  • на пистата
някой днес май е на ясли newsm78

# 162
  • Карлово
утре е на ясли, в петък не успях да се свържа с  диреторката, но днес вече всичко е наред. даже може да не я взимам на обяд, ще решим утре на място.

# 163
утре е на ясли, в петък не успях да се свържа с  диреторката, но днес вече всичко е наред. даже може да не я взимам на обяд, ще решим утре на място.
успех Hug

# 164
Микки-казвай как е на яслите ,че и аз се замислям  newsm78А кафенце кога мами?

Общи условия

Активация на акаунт