ФОТОШОП 35

• 26 003
  • 608
  •   1
Отговори
# 555
Ilistavreva много е хубаво  #Shockedкак става ако не е тайна Praynig

# 556
  • Вече в моята си приказка...
Много сте изписали днес, браво на вас! Човек да не ви остави за ден - две страници с красоти! Аз съм също "за", но за любими храни. Има да си ги правя поне седмица - толкова са много. Mr. Green

И аз съм на мнението на mle4ko, вече се изчерпах откъм идеи за рамкиране на снимките на малкия ми мъж. Прави ми се нещо свежо, шарено, различно... Сега отивам да снимам любимата си храна и ще пусна нещо и аз!

Ilistavreva, тази книжка ти ли направи? На мен ми допада в този си вид!

Благодаря на всички за коментарите! Последната ми рамка и на мен нещо не ми допада, но както казах писнаха ми "момчешките" рамки, щеше ми се нещо по-различно да направя, затова и избрах този розов фон! Както и да е! Crossing Arms

Кошничката, отивам да си купя диня, след тази рамка ми се напълни устата!

Дамаянти, а ти да не си яхнала кафявата вълна? Аз още се боря с този си период - кафяво-мрачния! Simple Smile  "уФсЪтЪ" е много симпатична! Laughing

# 557
  • София
Ilistavreva,харесва ми, идеята е интересна, аз бих сложила пеперудите в розово-цикламено и може би някакъв надпис.
Кошничке, засрами се с тези хубави рамки, стоя и ги зяпам по ...да не казвам колко време, и от това страда работата ми.Предлагам ти за компенсация да рамкираш нещо на щерката Mr. GreenОтивам за диня Laughing

# 558
Абе ей! Аз на диета уж готавам!!!! Къш, къш, къш диеторазвалячки такива Crossing Arms Joy Joy Joy

Кошничке, нямам думи за предпоследната ти рамка!!!! Уникална, велика, великоплепна, прекрасна, възхитителна, умопомрачителна, невероятна!!!!!

Малена, кога успяваш бе жена Shocked Аз сигурно и 10 не съм направила за този период, ти цели 30 Shocked

От както ми няма компютъра, нещо рамкирането не ми спори. Хем ми е трудно да творя само през почивките в работата, хем ФШ тук бавно върви, хем нямам кой знае колко елементи  Sad
А и снимките, които имам са само от бебешкия период на Мартина. Нищо де поне ще и запълня албумчето в близките 10 дни Laughing

http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/6/208?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F208

http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/6/209?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F209

http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/6/206?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F206

# 559
ПОМОЩ smile3515
Scratch диска ми е пълен-ако правлно разчитам.Какво да правя-видях в уроците че сейдж е писала къде във фотошопа се намира но какво да правя newsm78-помагайте че съм компютърно неграмотна Banghead
лулу-така както нямаш муза много добре си ги направила newsm53
Ако намеря снимка на спагети ще се включа и аз Joy

# 560
При мен Scratch диска  е в D и като си изключа ФШ той изчезва, иначе триеш защото са сгрешени файлове.
Книжката си я свалих от някъде ще я кача по-късно

# 561
Момичета, големи красоти пак сте показали.Аз от вера започнах нова работа и сега нямам почти никакво време за фотошопа.Само вечер се наслаждавам на вашите красиви рамки. Дано да мога да се включа и аз скоро!

# 562
Ох, много е нездравословно това с любимите храни /мъже  Mr. Green/ - харесва ми идеята.

# 563
Лорадо http://images.larado.multiply.com/image/3/photos/6/500x500/29?et … uLxC5ZN28pmLpfasw  - супер, снимките са много хубави, а на първата много добре е подпъхната тетрадката в ципа, но цвета на шрифта не ми допада.
IvelinaAtanasova Браво много е хубава], с риск да стана досадна рамките са изрязани.

Ето нещо от мен - не ми харесва тигърчето, нещо не се връзва, но немога да измисля какво да сложа, за да не изглежда забита главата на синковецът в нищото  newsm78    Praynig кажете какво ще е по-добре да сложа? как да преценя какво да сложа? Whistling оф и аз незнам какво да ви питам  ooooh!
ами има много елементи, на мен специално тези с детските герои не ми харесват, иначе буквите са добри.
MiRa_55 за тази на мен снимката не ми харесва, много синее, поиграй си малко с контраста.
Чочка Нямам забележки! http://images.4o4ka.multiply.com/image/3/photos/1/orig/65/Irin4e … MvX%2B7AuvNQ%2CAg
Кошнич Какво да те коментирам, ти трябва мен, супер си задобряла.
Имам едно предложение към вас.
Моите ще са само със сладкиши, ти имаш бая преднина.Simple Smile
Дамаянти особено ме кефи как си направила “ПАВЛИН”.Рамката с картофките е супер.
EliG http://images.imageseligl.multiply.com/image/3/photos/2/600x600/ … gTOxk2WzZq0Rh98wQ Елементите са много хубави!
ДИМИКА Честита работа!
Дяволина ти кога ще покажеш нещо ново?? Grinning Heart Eyes
лулу! Завръщаш се с пълна сила, много ме радвам бебешките снимки на Марти, голяма кукла.Третата ми е фейвърит, заради снимката, супер сладка е!

# 564
Кош пак много яка рамка!На Карменчето и лулу също(само на последната едното оченце на Марти е червенко)!Дамаянти мнооого вкусна твоята брее!

А да ви питам срам не срам ,как се заснема десктопа(като при уроците на Малена например)?

# 565
Цитат
А да ви питам срам не срам ,как се заснема десктопа(като при уроците на Малена например)?
Когато искаш да направиш снимка , натискаш бутона PrtSc SysRq(от клавиатурата- следващият след F12).След това отваряш фотошопа,правиш нов документ и Ctrl+V, за да поставиш снимката в документа. Това е.

# 566
  • София
Кош пак много яка рамка!На Карменчето и лулу също(само на последната едното оченце на Марти е червенко)!Дамаянти мнооого вкусна твоята брее!

Има на клавиатурата едно бутонче (при мен е горе в дясно) пише PrtScr (принт скриин) .Отавряш това което искаш да "снимаш" и просто го натискаш.СЛед това във ФШ в нов документ даваш Едит>пейст и ти се появява това което си 'снимала".Слад това работиш по него както като правиш рамките, ако искаш  Hug

Димика, честита нова работа - каква е   bouquet
Карменче, много са хубави, но на втората цветята ми изглеждат разтегнати някак си  Confused (бе само аз ли ги виждам така  newsm78)
Лулу  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 567
много хубави рамки, няма да изброявам всяка, но искам да споделя, че всички съм ги забелязала

натискаш бутона print screen от клавиатурата, горе, след F12
и след това във ФШ даваш на нов документ CTRL+V

# 568
Дамаянти, писали сме едновремено  Mr. Green Laughing

# 569
  • София
Аз си чакам още снимките от Априлци  Mr. Green
Дамаянти, писали сме едновремено  Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт