Отговори
# 180
Kikiniki, честито и от мен!!!   bouquet   bouquet Hug

Фрики, ти какво, да не се нареждаш на опашката за братче/сестриче на Андрес?  Mr. Green
Вес,искам ,но не на този етап.Просто много,много се зарадвах за КикиНики.Някой ни го подшушна в октомврийската.Стана ми ужасно мило.

# 181
КикиНики     Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 182
  • София
Kikiniki, честито и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 183
След малко отивам на д-р  Sick Sick Sick
До вчера бях оптимистично настроена, но сега ми се е свило сърчицето  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
После ще се отчета  Praynig

# 184
Кали, мисля те от вчера и с нетърпение чаках и аз да дойде днешния ден, та да каже док какво е положението.
Стискам палци, ама много силно!!!
И чакам да се върнеш от прегледа, да кажеш как е минало Praynig

# 185
Кали,горе главата и смело към доктора! Всичко ще бъде наред! Много стискам палци!!!!!!!!!

# 186
Кали, с теб сме!  Praynig

# 187
Кали, силно стискам палци!!!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Дано всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig

Гери-Мери, очаква те едно незабравимо преживяване, ще се потопиш в една приказка, изпълнена с много настроение, вълнение и романтика! А ние ще чакаме снимки, за да усетим поне малко от този вълнуващ ден!  Wink

rita zita, май ще трябва да пробвам номера с твоето конче. Снощи лелката дойде с гръм и трясък  Weary

Хубав ден на всички!   Nature Sunny

# 188
Здравейте!

Кали, стискам палци, но съм сигурна, че всичко ще е наред! Hug

Kikiniki, честита бременност - да е лека и с прекрасен финал след 9 месеца!  bouquet

Гери-Мери - честито предстоящо събитие! Ще чакаме подробности, както и да се похвалиш, че най-желаният сватбен подарък вече е факт  Peace

Страхотна седмица! Много се радвам!

# 189
Кали  fingerscrossed    Hug
КикиНики Flowers Four Leaf Clover   Hug

# 190
Гъбке,забременяла съм точно в месеца,в който правих онези хормонални изследвания, които бяха със същите стойности като твоите. Има шанс,мила! Стискам палци много и за теб и за всички останали!!

# 191
Цитат на: saxophone
[b
pav111[/b], тогава ми е рожденния ден. Много искам някой точно тогава да се похвали.. ще ми е на късмет.
Дано не ти идва. Дано изобщо не ти дойде в близките 9 месеца.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Тъй като няма да ме има  честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве и много щастливи мигове. Аз имам рожден ден на 11 и много искам две чертичики за подарък.Нищо друго не искам.

# 192
Здравейте Мацки  Hug
Кали, чакаме да се похвалиш с добри новини  Hug
КикиНики, на теб изпращам положителна енегрия, мисли позитивно и всичко ще бъде наред, сигурна съм  Hug
Гери-Мери, страхотно ще бъде преживяването   bouquet
Петък е, предстоят почивни дни  Laughing, обичам петъците, а и ние ловуваме тези дни  Wink
Усмихнат ден, момичета   bouquet

# 193
  • В събота
Добро утро!!
Много се радвам за всички с две чертички Hug Поздравления!!!
Дано повлечете крак, че другата седмица плануваме здраво трудене ( luvbed) ххиии, че си давам заявката за 22 август.
Конци ли ще вързвате, вуду ли ще правите, ама вземете пратете малко бременилски вирусчета към нас  Laughing

Кали, стиснати палци и от мен!!!

# 194
кикиники честито и без проблемна Hug                                                                                                                              гери душко много се радвам за теб дано да изживееш най хубавия сватбен ден,е макар да знаех сега ти го пожелавам и тук целувам те  bouquet ,кали споко всичко ще е ок мила Peace

Общи условия

Активация на акаунт