Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 166
  • 578
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
На мен в подписа на Съни ми излиза това  url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzijOZT/]   #2gunfire

# 466
Благодаря Съни !
Разгледах ги , но разпознах само Дика , Мариетка и за другите имам колебания , кой , кой е .
Ти с какво си облечена , за да те позная и теб .
Има едно момиченце , което е на последната снимка , боцка си от една салатка ... много е лъчезарна , коя е ?
А Вещи има ли я на снимката , защото аз съм я виждала веднъж , но не я познах там ! newsm78

# 467
На мен в подписа на Съни ми излиза това  url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzijOZT/]   #2gunfire

Поправка Вещи натисни там където пише www , то не е в подписа , а е под него !

# 468
  • Пловдив

Вещи натисни там където пише www , о не е в подписа , а е над него !

Над подписа е само "информирай модератор"  Joy

# 469
Айче, от както спрях да пиша и му отпуснах края.За околу9 месеца,но сега ще наваксам вече 1килце го няма! Остават само още 4!!

# 470
като си на работа не може много да спазваш режима,но вече съм си вкъщи и се заемам сериозно.Ще изкарам 3-5 дни на протеин и кг.ще изчезнат после  продължавам и с фитнеса.Така съм решила за сега.

# 471

Снимките и на мен не ми се показват.

Как така я разпознахте Мариетка , като не беше на срещата. Да не я бъркате с Ванчето. Отдавна съм казала , че си приличат малко  Hug

# 472
ванче, ти колко кг беше на рицарската среща?

абе,колко бях? newsm78ми де да знам!77 ли?не повече.абе Вещи взела да ми приказва,че била изкуфяла...как пък не Crossing Arms. аз съм по-зле... Laughing

Ванче как си с протеините днес. И аз се мъча с едни воденички от сутринта , пък имам кофи зеленчуци. Не знам дали ще устискам.

ох,Айче,аз вече писах за провала  ми с пилешките дробчета...
закусих подобаващо с омлет и извара(държа ми доста време сито,да не повярва човек Crazy)
за обяд реших да разнообразя пилешките дробчета и ги залях с прясно мляко. Sickбррррр,голяма грешка! Shockedреших ,че такова нещо не може да се яде и ги бухнах да врат и ги застроих с яйца и мляко....
и днес учудващо не ме гони глад през половин час Party
ще удържа,нищо,че мама и тати ми оставиха 1 кофа сочни,червени, драгановски домати.... Crazy Crazy Crazy
ще търпя до понеделник-първо да си заслужа салатата.
представяте ли си-ще се наградя със салата,не с торта или шоколад(въх,моя пък решил да ме зарадва, и ми купил от любимия бял Нестле #Crazy,ауууууу!"скрих" го в хладилника,хаха)

.Осъзнавате ли , колко е хубаво това , че Тейс поне може да отиде при нея и да поуспокои .

да,мислех да напиша нещо такова Айче,но ти ,както винаги ми четеш мислите. Heart Eyes
осъзнавам колко важна роля играе в живота ни Ордена. Hug

# 473
Снимките са долу до профила WWW. като щтракнеш отгоре и се отварят.А ми на Мариетка ми заприлича но сигурно греша а Ванчето не съм я виждала на снимки.

# 474
Ванче дай аз ще ти го пазя ...  smile3521

Знам едно скришно място !

# 475
  • Пловдив

Направо сме като някоя секта с промити мозъци  Joy

# 476

Направо сме като някоя секта с промити мозъци  Joy

Ние сме секСантки ! Упсс , пак правописни грешки . Wink

# 477
.А ми на Мариетка ми заприлича но сигурно греша а Ванчето не съм я виждала на снимки.

ееее,има линк в подпис ми-пише  vkusno  .
там ще намериш и други албуми,където можеш да съзреш скромната ми личност.

Ванче дай аз ще ти го пазя ...  smile3521

Знам едно скришно място !

ааа ,няма пък! Crossing Arms не си го давам. Crossing Arms

Laughing

# 478
Снимките са в подписа на Съни!!!!

# 479
Снимките са в подписа на Съни!!!!

е да де,аз говоря за моите снимки,в моя подпис... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт