Ваканция, ура или тези, които не отлетяхме...Немска тема №39

• 12 538
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
И тук вали...3 дена невероятна жега, от вчера дъжд. Писна ми от тия аномалии. По тоя повод и съм доста понастинала - боли ме гърлото ужасно, вчера бях и с много силно главоболие Tired Tired

# 226
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

сакън Laughing Laughing сега само жеги ми липсват и съвсем няма да мога да си обуя чехлите /подчертавам чехлите, за обувки не може и дума да става Sunglasses Sunglasses/

кой е споменал жеги  Whistling, аз искам слънце....
ама на мен жегите не ми пречат Whistling

виж студът и влагата много ми пречат, ама на...

# 227
  • Germany
Ще го търся аз после слънцето, но няма да го намеря ooooh! Но за сега ми е добре на хладно, после друга песен ще запея Tired Tired Няма угодия ей Wink

# 228
Добро утро Simple Smile
И тук доста дъжд се изсипа, сега обаче понамаля.
На всичкото отгоре детето е във ваканция и си умира от скука в къщи и ме занимава с едни глупости, ужас ooooh! Чудя се къде да я заведа да се развее малко. Разпънала 5 хавлии по пода и играем на плаж Simple Smile

Татянке, честито, добра сумичка се е събрала, освен яхтата какво друго ще си купите? Laughing

# 229
Тоя дъжд ми е*а мамата на прането Confused

Кажете ми някой бабин илач за кашлица, че си изкашлях живота последните 7 дни? Crazy

# 230
  • Germany
Инхалация със сода бикарбонат и лайка - тук има едни много хубави пакети с лайка ./течни/ специални за такива случай. Захлюпваш се над тенджерата и по няколко пъти на ден дишаш. Ще усетиш подобрение веднага Peace

# 231
Ще го пробвам...даже още сега Embarassed.

# 232
Сърфи, Деситке,   bouquet
Сърфи, ако кашляш от гърлото - гаргара с лайка и сода. Ако е слезло на долу - Ацц акут. Peace

# 233
Сърфи, ако имаш мед и не ти пука, намажи се отпред с мед и си сложи салфетка.

# 234
Какво става с тази тема, бе булки?
Няма почти цял ден кой да те напсува - толкова ли ви омръзна работата?

# 235
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
вали из ведро, а аз съм на устен изпит Confused

мързи ме и ми е гадно  Tired

# 236
Тук вали, студено е ужасно, настинала съм и имам много работа - изобщо не съм добра компания тия дни  Sad Не мога да разбера как 3 дена беше 31гр и после изведнъж стана 14  Sad

# 237
Присъединявам се към псувните zа времето  #Cussing out  И аz имам страШно много работа, която не zнам как Ще свърШа докато zаминем, а в това лоШо време сме по цял ден вкъЩи и Милена не е в най добро настроение, та иzисква пове4е внимание  Tired

# 238
  • Германия
Нищо ново в гората, дъжд, облаци, мрачно...Сутринта като се замислих, ами то детето ми това лято е ходило по-често с ботуши и регеняке на ясла, отколкото със сандали Crazy

# 239
Сандали? Вие се шегувате ooooh! Симона обу отворени обувки на морето...бтв. В Менгин имаше супер намаления на детски обувки Peace

Общи условия

Активация на акаунт