Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Списъкът за пазаруване за бебе трябва да включва основни артикули като комплект за преобличане, шишета, пелени, мокри кърпички, лепенки за пъпна връв, бебешки препарат за пране, сапун, шампоан , крем против подсичане, термометри , халати , спално бельо , одеяла , бодита, гащиризони, пижами, буйки, ръкавици, шапки и лигавници. Освен това трябва да имате бебешко креватче, количка и ваничка. За родителите са необходими сутиени за кърмачки с подплънки и помпа за изцеждане на кърма.
-
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
-
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
-
Какви са препоръките за кърмата на бебето и какви са чаевете на HIPP?
-
Какви са изискванията за облеклото на бебето в болницата и какви са препоръките за пелените?
да станат пак розовички.
Те са едни бонбонки пак за смучене, с прополис и мед и лимон. Супер са на вкус и са безвредни.И помагат 

Аз чак утре ще мога да се похваля с това!
Много е лесно да се говори от страни, но аз също съм на мнение, че ако имаше опасност нещо да се отрази на малката, то до сега ехеееее щеше да се е проявило. А вие си растете е дебелеете, значи всичко ви е наред! 
Ама вече само му се хиля като изтърси нещо такова и минаваме на следващото за обсъждане. Но малко по малко ще го убедя, че моето предложение е най-подходящо и звучно за бебата.

Обиколници съм се харесала от Премаман; доста са скъпи, но са супер мекички на пиипане .... ще реша към октомври дали на тях да се спра.
, ще излезе някое сладко и послушно дете, само да си седи още малко в мама и да наддава добре