Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да съдържа списък за пазаруване за бебе?
Списъкът за пазаруване за бебе трябва да включва основни артикули като комплект за преобличане, шишета, пелени, мокри кърпички, лепенки за пъпна връв, бебешки препарат за пране, сапун, шампоан , крем против подсичане, термометри , халати , спално бельо , одеяла , бодита, гащиризони, пижами, буйки, ръкавици, шапки и лигавници. Освен това трябва да имате бебешко креватче, количка и ваничка. За родителите са необходими сутиени за кърмачки с подплънки и помпа за изцеждане на кърма.
-
Какви са препоръките за кърпи за баня на бебето?
-
Какви са разликите между силиконовите и каучуковите биберони за бебета?
-
Какви са препоръките за кърмата на бебето и какви са чаевете на HIPP?
-
Какви са изискванията за облеклото на бебето в болницата и какви са препоръките за пелените?

Свекърва ми живее сама, има вече на двора една голяма каракачанска овчарка и две котета в къщата. Освен това къщата се довърша, тя се оправя сама с градината и както тя каза "Аз трудно изхранвам и тези животинки с още една няма да се справя". Съвестно ми е, че оставихме там кученцето, но се надявам бързо да му намерим дом. Обезпаразитихме го и го намазахме против бълхи. Малката е изключително живичка, не се спира, въпреки че раничките още трябва да зарастват, и постоянно търси човешка ласка, иска да се гали в някой. Къса ми се сърцето за нея, за съжаление и ние няма как да я вземем, хазяйката не иска куче в апартамента, пък и с бебето е ъпсурд.
Пускам снимка на кученцето, ако някои има познат, добър човек, които може да се грижи за тази кукла нека се свърже с мен. В момента тя се намира в Благоевград, няма проблем да я докараме до София, ако е необходимо ще измислим нещо и за превозването и до друг град. Благодаря ви предварително!

Съставките на разтворите за почистване влизали в кръвообръщението и били вредни за детето, а ретината по време на бременност се разширявала и лещите я доопъвали или нещо такова. Мъжа ми като чу направо ме издърпа от магазина, при все че той най-много иска да съм с лещи. Преди съм питала други офталмолози и те ми бяха казали, че не е проблем
Сестра ми "докладва" че в САЩ също НЕ препоръчвали носене на лещи по време на бременност.

- с този нет трудно ги разглеждам албумчетата. А за лещите 
.