Направих си сама 3

• 45 268
  • 367
  •   1
Отговори
# 165

Въвели сте грешна парола. Rolling Eyes

# 166
# 167
Красиво е, много е интересно...би ли сподели как си го направила?

# 168
lilana_79,

давай да видим какво следва и обяснявай за саксийката, че много ми хареса. Wink

# 169
lilana_79,

давай да видим какво следва и обяснявай за саксийката, че много ми хареса. Wink
Ами това е яйце изядохме бонбоните и го напълних с тор и изрязах отгоре капаче и това е

# 170
# 171
lilana_79 , трябва да те научим да пускаш линкове към снимки, няма как! Hug
Виж сега, като влезеш в албума, отстрани има една опцийки. Избери "виж албума". Това е вида в който ще го видим и ние.
Горе има една лента Address. Копирай адреса оттам(маркираш и Ctr+C, например) и после пействаш адреса тук(Ctr+V)
Дотук видяхме само саксийката, давай нататък, че сме любопитни Mr. Green

# 172
да покажа и аз най-новите си саксийки, въпреки че моята заслуга е просто, че ги видях в едно предаване на Деби Травис, после видях свещи в "ламаринени кофи" и в мен светна сигнална лампичка, в резултат на което се роди следното нещо: тук, тук, и тук

# 173
Страхотно е само се чудя кога намирате време за да творите такива красоти? Вие не ходите ли на работа Grinning

# 174
  • Разпиляна във въображението
Това със саксийката е много сладко. Аз имам две такива бивши "бонбониери" и мислух да ги украсявам по детски защото са изчистени в три цвята.

# 175
Аз наблюдавам, че откакто върви темата пиша почти само за това, което щерка ми е направила Мириел, идея за нова тема Laughing, но какво да направя, като нямам време, а детето е идейно! Mr. Green Та, за рожденния ден на братчето си тя измайстори дървена книжка с дръжка, като картинките и текстчетата са изработени с пирограф и оцветени.Когато мога ще снимам.

# 176
А, не, не пускам нова тема - в друг форум има тема точно за детското творчество. Посетия и пусни линкове към нещата на дъщеря ти.

# 177
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=199148.200 - това е темата

# 178
да покажа и аз най-новите си саксийки, въпреки че моята заслуга е просто, че ги видях в едно предаване на Деби Травис, после видях свещи в "ламаринени кофи" и в мен светна сигнална лампичка, в резултат на което се роди следното нещо: тук, тук, и тук

откъде взе кофичките?

# 179
тук съм обяснила Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт