Направих си сама 3

• 44 790
  • 367
  •   1
Отговори
# 210
Amber, освен Слънчогледа във Варна има и едно малко магазинче на Че рвения площад, където продават най-различни жвъчки за бижута.

Трябваше да започна с това, че обиците са великолепни.Сега отивам да разгледам и другите неща.

# 211
Amelly Просто страхотни неща. Много добре се справяш, продължавай в същият дух.

# 212
Видях една идея за стари дънки и реших и аз да се включа при Вас ... с още една Embarassed

Това е "преобразяването" на един крачол от дънките ... т.е. от едни дънки стават 2 чифта чехли и 1 чантичка Joy

# 213
Аз редовно шия домашни чехли от стари дънки, а понякога правя за по-интересно лицевата част от булана, а подметката от няколко пласта деним.Имам и една дънкова раница пачуърк, с която ходех на училище. Трябва да звънна на майка да я изрови и ще я снимам да я видите - много е интересна.

# 214
Видях една идея за стари дънки и реших и аз да се включа при Вас ... с още една Embarassed

Това е "преобразяването" на един крачол от дънките ... т.е. от едни дънки стават 2 чифта чехли и 1 чантичка Joy
много професионално  newsm10 Листата как са направени?
п.с.Открай време ми е интересно защо някои пишат като SlaDk0_i_SoLeNo -с малки и главни букви?Има ли някаква логика, която ми убягва?

# 215
klaris -  Embarassed Благодаря ти  bouquet Има какво да се желае още, но ... на другия крачол ще е Mr. Green Листата са всъщност от салфетка - за подробности може да погледнеш темата за декупажа!

# 216
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

какво ползваш за подметка? стават ли за мокри помещения?
и кво ползваш долу за стелката да е мекичко?

много са хубави Peace

а като си направила листото с декупаж, можеш ли да ги переш?

може да зарадвам половинката с едни такива  Crazy

# 217
какво ползваш за подметка? стават ли за мокри помещения?
и кво ползваш долу за стелката да е мекичко?

а като си направила листото с декупаж, можеш ли да ги переш?

Уви, не съм измислила какво да ползвам за подметка, за да стават за мокри помещения:( Подметката е "сандвич" дънков плат-вата- дънков плат. Още не съм се престрашила да ги изпера, но би трябвало да няма проблеми. Правила съм подобни с бродерия .... замислям и рисуван вариант с бои или маркери за текстил.

# 218
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Уви, не съм измислила какво да ползвам за подметка, за да стават за мокри помещения:( Подметката е "сандвич" дънков плат-вата- дънков плат. Още не съм се престрашила да ги изпера, но би трябвало да няма проблеми. Правила съм подобни с бродерия .... замислям и рисуван вариант с бои или маркери за текстил.

благодаря ти... Simple Smile

# 219

Икона е добре да се дарява в прозрачна опаковка и ето какво ми хрумна:
Торбичка

# 220
Момичета, много сте идейни и перфектни в изпълнението, както винаги!  bouquet

И аз се размърдах най- накрая (от срам и страх, да не заприличам на КисЕлО и ГоРчИво) hahaha и направих свещи:

# 221

И аз се размърдах най- накрая (от срам и страх, да не заприличам на КисЕлО и ГоРчИво) hahaha и направих свещи:

hahaha hahaha

Е, сподели ,де, в какво ги изля? Rolling Eyes
Много са хубави!

# 222
Тенкс! Heart Eyes
Първо, благодаря на Къдрокоска за инструкциите!  bouquet
Разтопих домакински свещи на водна баня , които оцветих като добавих малко цветна свещ. (Така и не намерих боя на маслена основа..Пробвах с витражна, но нищо не стана.. Rolling Eyes Кажете, с какво да оцветя другия път! baby_neutral)
После излях сместа във формички за лед (гумени, от магазин за лев). Фасулска работа.
Счупените мидички са от Плакамото в Несебър.
Момичета, ако някой някъде види формички или подходящи калъпи с коледни мотиви ,моля да свирка!!Търся под дърво и камък!!

# 223
Amarena , фитилите от какво ги правиш?

# 224
Amarena,благодаря за обясненията!!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт