Беше доста време в София,сега си е във Варна,във Военна болница,но си плащат като в хоспис - НЗОК не поема разходите,доколкото ми е известно,а те са огромни!
Питаш защо мисля,че няма много шансове...ми аз не мисля,аз се надявам и се моля
...а това,което ви пиша са думи на лекарите,а не мои! 

. Човек не може да ги намери дори по градове. едва ли ще знаете нещо вие, но все пак да си хвърля въпроса пък знае ли човек -искаме да заведем Кристиян на кръвен тест за алергии в Пловдив ама не знаем къде точно ги правят
. Ако някой случайно е чувал,моля да сподели. Най-вероятно ще си отидем направо при алерголог и той ще каже къде да ходим, но все пак аз да си питам и тука
? Вече съвсем изгубих представа за храненето - ние сме заместили само едно - късното следобедно и на всяко друго все още си цоцкаме, та затова. Пък и нощем. Тази нощ поне не се друскахме на ръце, че го бяхме подкарали така няколко нощи.
така съм чувала от майки.сега се сещам за нашата клинична диагноза за алергия от протеини на краве мляко.казаха,че може да се установи след 6-месечна възраст.я,моля те,осветли ме по въпроса за възрастта и изследванията.
Как се справяш се чудя като вашия батко е доста по-малък от нашия. Уж разбира, имам му някакво доверие, но напоследък все магарии прави и май вече няма да ги оставям сами с бебка - или ще я бутне нарочно, или ще я пошляпне, или ще й издърпа играчка от ръката. А сега какво ми спретна, то аз съм си виновна, но хич не ми е хрумнало, че може да стане. Бях сложила Венета в люлката навън и го помолих малко да я полюлее - това сме го правили десетки пъти без проблеми. Тя няма как да падне от люлката, поне така си мислех. Малко преди инцидента ги погледнах и баткото така кротичко си я люшкаше. 2-3 минути по-късно дойде и ми казва, че бебето било паднало. Чак тогава чух, че реве и докато стигна до двора направо полудях! Тя седеше на земята и ревеше, но като я гушнах веднага спря - явно не се беше ударила, но пък беше паднала на глава - кална й беше косичката. Добре, че валяха дъждове, та земята е по-мека сега, пък и беше паднала върху тревичка. Скарах се на баткото, но не много, защото все пак е дете и аз съм си виновна, че ги оставям сами. Но си мислех, че там бебето е в безопасност!

И все още нямаме зъбчета, въпреки че се лигави като някои плектозавър!
Препоръчани теми