Първо ритниче в корема на мама - от Януарски мъж или Януарска дама!

• 17 155
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен мили мами!
Аз искам да ви почерпя виртуално за рождения си ден  smile3510
Понеже незнам как се слагат снимките с различни лакомства няма да има разни вкусни неща (и по-добре, защото на някоя може да й се прияде)  Sad
Желая на всички приятен weekend!

# 76
  • на плажа
Уфф, тази Масларова е много противна личност. Не ми е ясно с какво точно стимулира младите да раждат - с еднократната помощ, която трябва да компенсира семейното подоходно облагане ли или с това да принуждава майките да се връщат по-рано на работа, като им предлага непознати безработни да отглеждат бебетата им срещу 180лв. Аз не мисля, че квалифицирана мед. сестра ще се съгласи да работи за 180лв.

# 77
  • София
Привет и от мен.
И аз ще си ползвам старата количка "Maxi-Cosi", поне за сега е в доста добро състояние, пък ако почне да се разпада ще му мисля. Като родих  Ева си купих Кангуру, но на второто излизане едното колело изхвърча и то на средата на оживен булевард Confused
Дрешки доста раздадох, макар че и моята дъщеря я обличах основно в синьо. Но вероятно пак ще ме обхване крастата.
Майка ми все ми повтаря да мисля за дрехи за себе си, защото бебетата нищо не разбират и само се мърлят. Ама какво да направя, като са едни такива сладички и всичко им отива, а аз с тоз тумбак и този задник...какво да си сложа...

А Масларова, защо не се съгласи да дава тези 180лв. на майка ми, която е пенсионерка, за да ми гледа детето  Mr. Green Защото за тези пари, не знам кой друг би го гледал читаво.

# 78
  • до една звездичка
"А Масларова, защо не се съгласи да дава тези 180лв. на майка ми, която е пенсионерка, за да ми гледа детето  Mr. Green Защото за тези пари, не знам кой друг би го гледал читаво.
[/quote]"

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 79
Привет и от мен!
На Щушони специално искам да кажа, че и на мен така ми казаха на предната консултация.
Първия път си отговаряше, а втория уж пак, но после като го премериха и казаха, че е с една седмица напред - 13 вместо 12, но не ми преместиха термина.
Аз не се трогнах тогава, защото ми беше по-интересно да го гледам как маха на татко си, но тебе явно са те оцелили в кофти момент.
Мисля, че това постоянно се случва, пък и зависи от стойката на бебето може би.
Аз по принцип съм се подготвила психически за по-голямо хлапе - татко ни се е родил почти 5кг., но ще видим...
А за покупките, за сега подържам теорията, да не бързам, зщото до последно не можеш да си сигурен какво ще е и дали са познали докторите.
Но може би поне креватче ще има най-първо и един-два чифта дрешки, но не по-рано от като изляза болнични, има предостатъчно време и толкова много магазини.
За колички много ми се ще да е от по-скъпите комбинирани зимно-летни с подвижно кошче и т.н., но и затова ще погледна някой -друг сайт и магазин и ще реша.
Целувки на всички, които ги ритат вече, и на останалите скорошни ритници!!!

# 80
NIKITALI - Честит Рожден Ден!!!!  bouquet
Пожелавам ти много здраве на теб и на бебо другуто знаеш, че може да се постигне без проблем!   party023  Gift  nbirthday  newsm59

# 81
  • В полите на Пирин планина
nikitali ЧРД!!!
Пожелавам ти много хубави емоции и преживявания  Peace

# 82
 nbirthday baloni GiftЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН NILITALI!!!
                     Лека бременност и да гушкаш живо ,здрво и най-прекрасното бебче през Януари! newsm32

# 83
nikitali: Честит рожден ден  newsm59 bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Желая ти много здраве, щастие, любов и леко раждане през януари   bouquet Hug Hug

Анджи: Честити СИНИ гащи и на теб

Шушони: въобще не се притеснявай. Вчера моята лекарка ми каза, че понякога ултразвука показва разлика до 2 седмици и това е напълно нормално. Все пак е машина.

Хубав ден желая на всички ви

# 84
  • София
Nikitali - ЧРД!  nbirthday
Желая ти много, много здраве, прекрасно бебче и всичко най-прекрасно!   bouquet

Шушони - не се притеснявай изобщо. Единият от гинеколозите, при които ходя, каза че измерването понякога е неточно - може ръката му да трепне, да измести маркера и така да измери някоя и друга едмица повече или по-малко.  Даже имаше една статия по този въпрос, но не мога да я намеря Sad.
Вчера  си купих и първия бременски панталон (аз им викам панталон с корем  Crazy) - светлосиничък, много сладък.
И да се похваля и почерпя и аз  beer Popcorn cook - вчера си купихме кола  Grinning.

# 85
 bdbaloni Честит Рожден Ден и от мен Nikital!

Пожелавам ти много здраве,щастие и много усмивки smile3525

# 86
ЧРД nikitali   bouquet Да си жива и здрава и ти и бебо и само хубави неща да ви се случват!

Impatient - честита кола и на вас

# 87
 moresmile baloni mammaАз пък да се похваля-една приятелка преди малко  е  родила-има си момченцееее lovekiss

# 88
  baloni Честит рожден ден, nikitali! baloni
Пожелавам ти здраве, усмивки и сладко бебче!

Impatient, честита кола newsm01 - да си я карате със здраве и без аварии!

# 89
  • Бургас
Здравейте момичета! Peace
Честит рожден ден на nikitali !!!  bouquet
Жива,здрава и щастлива и да гушнеш едно сладко бебче през януари!

Честито и на Impatient за новата кола!

Момичета аз да се оплача,открадна ли са ми портфейла  Cry,не ми е за парите вътре,имаше малко пари,ами сега започват разправиите за личната карта и тя беше вътре.Както и 2 дебитни карти.Направо съм се сдухала,миналата година лятото се случи същото и вадих наново,сега направо незнам пак....
Кой знае каква глоба ще ми друснат.... Cry
Така е ,чантата е на количката ,а аз тичам след малкия навън,колко му е.Знам,че съм си виновна ама ме е яд...май най-много на себе си.... #Cussing out Mr. Green Twisted Evil

*dega* ,мерси за инфото мила.Така си и знаех отново ни се подиграват.Защо си мислят,че една многодетна майка,може да бъде само някоя циганка...абе не ми се говори на тая тема...

Шушони,и аз вървя с размерите на бебо напред.Приемам го за нормално и с предишната си бременност бях така.По-скоро е за притеснение,когато вървят назад,но и грешки винаги има.
Не се притеснявай,всичко е ок!

На работещите майчета пожелавам един пълноценен отпускарски уикенд!
На всички останали мами хбави и спокойни съботно-неделни дни!
 Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт