Първо ритниче в корема на мама - от Януарски мъж или Януарска дама!

• 17 155
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден nikitali!!!  happy bd
Да си жива здрава и много щасстлива – не само ти, а беб5то. Hug

# 91
Здравейте момичета! Peace
Честит рожден ден на nikitali !!!  bouquet
Жива,здрава и щастлива и да гушнеш едно сладко бебче през януари!

Честито и на Impatient за новата кола!

Момичета аз да се оплача,открадна ли са ми портфейла  Cry,не ми е за парите вътре,имаше малко пари,ами сега започват разправиите за личната карта и тя беше вътре.Както и 2 дебитни карти.Направо съм се сдухала,миналата година лятото се случи същото и вадих наново,сега направо незнам пак....
Кой знае каква глоба ще ми друснат.... Cry
Така е ,чантата е на количката ,а аз тичам след малкия навън,колко му е.Знам,че съм си виновна ама ме е яд...май най-много на себе си.... #Cussing out Mr. Green Twisted Evil

*dega* ,мерси за инфото мила.Така си и знаех отново ни се подиграват.Защо си мислят,че една многодетна майка,може да бъде само някоя циганка...абе не ми се говори на тая тема...

Шушони,и аз вървя с размерите на бебо напред.Приемам го за нормално и с предишната си бременност бях така.По-скоро е за притеснение,когато вървят назад,но и грешки винаги има.
Не се притеснявай,всичко е ок!

На работещите майчета пожелавам един пълноценен отпускарски уикенд!
На всички останали мами хбави и спокойни съботно-неделни дни!
 Peace Hug

Съжалявам за пормонето, много е гадно, аз имам няколко случая и телефони също.
Такива нещ само по джобовете вече нося, или чантичка отпред, защото точно майките, залисани по бебетата са най-лесните мишени.
Важното е, че ти и детето сте добре, другото се оправя, не се ядосвай, неприятно е, но ще мине.

# 92
Честит рожден ден на nikitali!  bouquet

Impatient, честита кола!  bouquet

Отивам да полегна, че днес се претоварих нещо Confused

# 93
nikitali - Честит рожден ден с пожелание за много здраве, щастие и любов и леко бременеене  nbirthday

Мерси за инфото за Масларова,ще ги видим какви бисери ще измислят накрая  Stop

# 94
Zdraveite i ot men,
dnes bjah na FM i vsi4ko e nared s bebo Party
mnogo se upokoih sled BHS koito be6e 1:300 Shocked

# 95
  • до една звездичка
Мами, тези от вас, които вече са си правили БХС изследване могат ли да ми кажат, след колко време излиза резултата?

# 96
Моят резултат от БХС стана готов след 1 седмица - упех!

# 97
Цитат
На Щушони специално искам да кажа, че и на мен така ми казаха на предната консултация.
Първия път си отговаряше, а втория уж пак, но после като го премериха и казаха, че е с една седмица напред - 13 вместо 12, но не ми преместиха термина.
Аз не се трогнах тогава, защото ми беше по-интересно да го гледам как маха на татко си, но тебе явно са те оцелили в кофти момент.
   bouquet   bouquet   bouquet

nikitali, Честит рожден ден и от мен, само положителни емоции и едно сладко бебче през януари. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Impatient, честита нова кола и безаварийно шофиране.  bouquet

kloi, наистина ужасно преживяване! Но не се ядосвай заради бебо Naughty Всички трябва да сме по внимателни и занапред, защото сме лесни мишени с количките и малчуганите Rolling Eyes

а за количките се заинтригувах от тези на Пег Перего и вижте какво намерих:
http://www.vitodesimone.com/content/view/14/24/
Много ми допаднаха тези с модулните системи, но никъде не виждам тука цени. Някоя от вас има ли инфо, сигурно са скъпички Thinking

# 98
А сега ще прегледам, че аз търсих в Google, но ми излезе само chipolino а пък мойте съветници казват, че не са много хубави техните.
Вие имате ли опит с Chipolino?

# 99
Много ми допаднаха тези с модулните системи, но никъде не виждам тука цени. Някоя от вас има ли инфо, сигурно са скъпички Thinking

http://shop.danet.bg/index.php?manufacturers_id=31&osCsid=12 … d7a58dc50e00a5af0

Ето ти примерна цена за колички Пег Перего, удобното на големите с покривало (аз имах подобен модел), е че стават за лятна и зимна и са достатъчно големи и удобни за бебето. Ако си купиш и столче за кола можеш докато е малко бебето да го закачаш в количката и така ще си гледаш бебето от високо.

# 100
  • Толбухин

Това е специално за nikitali,леко бременеене!!!
Досега си мазах бюста с един крем на Avon,а тялото с мляко на Гарниер за изкуствен тен и пак едно на Avon-за стягане.Днес реших и аз да си купя това на Икаров,бре то много гадно мерише-мисля само вечер да го ползвам него.
Момичета стискайте палци в 17,30 имам час при доки дано всичко е наред и дано му видим пола вече.Много искам момиченцеееее. Praynig  Praynig  Praynig
Ще я попитам и за ФМ и БХС, но аз лично в" наше село "не съм чувала да се правят.Но във Варна 100%

# 101
Мили мамета, много ви благодаря за поздравите и хубавите пожелания! Тъпкано да ви се връщат!   bouquet
Impatient, честита нова кола и леко и безаварийно шофиране и от мен.

# 102
Толкова много сте изписали- важното е, че все добри новини
Никитали- честит Ровден Ден-здраве късмет и леко бременеене
Impatient- честита кола
angi- страхотни резултати
New Валя- блазе ти, ние ще ходим на видеозон другата събота:)

# 103
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, NIKITALI! МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И СЛАДКО БЕБЧЕ!

много ми е мързеливо днес  Whistling

# 104
  • Canada, ON
Привет и от мен в новата ни хубава тема! Аз докато се реша да пиша и вие вече сте я преполовили Simple Smile

nikitali, ЧРД да сте живи и здрави ти, бебето и цялото семейство!

Impatient, честита кола и безаварийно каране!

За мазането - бях решила зехтин да използвам, но за сега съм много несериозна - два пъти съм се мазала само. Но от толкова четене по въпроса взе да ми се струва безсмислено това мазане. Ще видим.

Бяхте коментирали различните книги - аз имам тази на Лоранс Перну, но понеже предпочитам да се запозная с различни гледни точки по даден въпрос май предпочитам интернет като източник на информация.
Валя, беше споменала, че не си доволна от What to expect... На мен силно ми препоръчаха тази поредица, но съм решила да я взема от библиотеката, най-малкото заради разни термини и чак ако много ме впечатли мога да си я купя. Но ще бъде по-нататък, че сега съм на вълна Хари Потър. Има ли сред вас фенки?

За количките - аз нищо не разбирам, за това чета с интерес вашите коментари по темата.

Желая ви хубав и прохладен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт