Първо ритниче в корема на мама - от Януарски мъж или Януарска дама!

• 17 155
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
Хубава почивка и от мен!
Аз за сега изчезвам!

# 106
никитали, ЧРД!!!
impatient, честита кола, и умната по пътищата Wink
morgy, дано всичко да е наред при теб!

аз се мажа с мустела от около седмица, засега нямам стрии и кожата ми не е суха, но реших да почна да се мажа за всеки случай.

Хубав уикенд ви пожелавам!

# 107
  • София
Здравейте Януарски мамчета.
И аз да попълня отбора Peace

# 108
Здравейте, януарски мами! Аз съм в 14 г.с., но все още не се мажа сериозно с нищо, като изключим обикновения лосион за тяло след баня. От първата си бременност имам малко стрии и се надявам сега да не се появят нови...

# 109
Здравейте, да се запиша и аз най-после , че отдавна се каня. От Варна съм, на 26г., втора бременност. Simple Smile Аа и термина ми е около 26 февруари.

# 110
  • Варна
Добре дошли на новите момичета! Кажете си ако искате термина, да мога да ви впиша в списъчето  Laughing
Zdravi4, здравей и ти! 26 февруари или януари имаш предвид?  Laughing

# 111
Охх, януари! ooooh!

# 112
  • Варна
ОК готово  Grinning

# 113
  • София
Упс, забравих да напиша, аз съм на 19 януари(поне така казва лекарката) първа бременност  Grinning

# 114
Добре дошли на новите момичета!  bouquet

# 115
Добре дошли на новите мамчета в отбора!
леко бременеене.....на всички ни де  Wink

# 116
Честито на рожденичката, жива и здрава   bouquet!!!
Да се оплача - днес сутринта се събудих с болки, силни ниско долу. Отидох на работа, но към 10 станаха много силни, тръгнах си, гинеколожката ми беше в родилното и аз - право там. Видях я за 1 мин, направи тест за инфекция на уринарния тракт - каза, че от това обикновено боли. Теста беше отрицателен и ме прати в спешното. Информация за канадските мами - ако нещо не ви е комфортно, в родилно може да ходите след 20 седмица без преди това да чакате в спешното. Докато чаках там всичко ми мина, но упорито дочаках, този път само 6 часа чаках, изобщо не беше натоварено. Докторката се оказа свястна, но ... в часа в който ме приеха видеозона вече не работеше /да не забравяме, че говорим за спешно отделение/. Но тя домъкна отнякъде мобилен видеизон и ме предупреди - ако не видим нищо, вината е в мен /Тук докторите не гледат на видеозон, само ултрасаундисти/. Обаче го видя бебо, рита и подскача, и толкова се въодушеви, че го е намерила, че с жив интерес разгледа ръце, крака, направо се радваше като малко дете. После, докато се преобличах, тя навън разказа на всички как видяла бебе. Според нея ме боли от разтягането на матката, и тъй като болката е локализирана в ляво, реши, че е от това, че главата на бебето е точно там и натиска.
Утре ме пратиха на видеозон този път официално, направен от специалист, така че ще пиша като мине. Знаех си, че не е нещо страшно, ама реших да провевя, да ми е спокоен уикенда.
Дано да е приятен и спокоен и на вас.

# 117
  • Толбухин
И аз да си отчета от прегледа,99% момче .Ние бях ме семейно на конс. и много сладко се получи защото бебока им махаше с пъчички за поздрав.Сега по-точно го измери и каза че термина ми е 1-2 януари,но не ме местете от 4 че много ще ми стане.  Whistling
За туя болки не ви ли препоръчват да пиете Нош-па???

# 118
  • Троян
Добре дошли на новите мами
Ние утре отпътуваме към морският бряг,но като гледам прогнозата за времето направо откачам.Не стига ,че отиваме за 5 дена ,ами те май ще бъдат все дъждовни Cry
Жела ви приятен уикенд и само хубави новини!

# 119
  • Бургас
Здравейте момичета,попълних  албумчето с една снимка от нас с малкия. Grinning

Хубава отпуска на отпускарите. Peace

Честито синьо щъркелче на pavletutka Hug

И аз нямам търпение да разбера дали ще се сбъдне мечтата ми да имам дъщеря.Дано! Praynig
Но ако е момченце,ще се примиря ,че ще бъда 100% свекървище. Laughing PartyВажното е бебо да е живо и здраво! Peace

New Valia ,винаги съм си мислела,че положението с цялостната с-ма в здравеопазването в чужбина е на по-високо ниво.Имам в предвид ,че не висиш 100 часа пред спешното.Ама явно навсякъде е така. newsm78Важното е,че не е имало нищо сериозно.

На всички мами пожелавам лек и усмихнат ден!

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 09:41 от kloie

Общи условия

Активация на акаунт