Звездни компромати - 13 част!!!

• 37 891
  • 492
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
 ooooh!

# 256
# 257
# 258
  • София

Ръцете долу гадна Парис!!!

Аааааа, тоз не ми го пипайте  Naughty
Играе в един сериал на HBO - Entourage.

# 259
Това с Преслава мисля, че е Фотошоп.
Имам спомен, че съм гледала същата снимка и изглеждаше нормално.... но може и да греша разбира се  Thinking

# 260
Какво й има на Преслава? Дори и да е без сутиен..какво от това? Нещо не схванах Thinking

# 261
Какво й има на Преслава? Дори и да е без сутиен..какво от това? Нещо не схванах Thinking

Ами гравитацията нещо....не работи в нейна полза;)

# 262
Няма фотошоп и освен всичко друго на тази снимка Преслава ИМА СУТИЕН.
Това са гърдите й на живо, по клипове е друго нещо.

# 263
Това е, защото са й  много големи гърдите..поне така смятам...няма как да са супер стегнати Peace

# 264
Няма фотошоп и освен всичко друго на тази снимка Преслава ИМА СУТИЕН.

Как разбра че има? Ако има ми се струва,че ще се вижда поне малко-там където и свършва гердана...освен ако не си го е защипала под гърдите и закопчала на кръста.

# 265
На мен ми е напълно ясно, че такъв огромен естествен бюст няма начин да не стига до пъпа, но дълбоко се съмнявам, че тя би си позволила да ходи без сустиен.
На абсолютно всички снимки е със.
Освен това където й е блузата гърдите й са оформени сякаш със сутиен, а точно посредата да няма..... баш си е Фотошоп.

# 266

Ами гравитацията нещо....не работи в нейна полза;)

Как да работи, като тежат 5 кила. Напълно нормално е да стоят по подобен начин. Вашите как биха били? Силиконът ви е разглезил!

# 267
Да ви покажа мойте!? Mr. Green Мога да я конкурирам без проблем (за бюста иде реч де!). Това е - гравитацията си казва думата! И какво - да се гръмнем ли? Така е с бюстовете такъв размер! И ще го преживеем Twisted Evil

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 13:01 от Ramada

# 268
Е защо се постна 2 пъти! Сори  bouquet

# 269

Дали си е пипала колената...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт