Звездни компромати - 13 част!!!

• 37 855
  • 492
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Камерън Диас
Мая
Парис с нейните крака ooooh!
Бритна

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 17:16 от КАРЧЕВА

# 286
Добре дошла на Кокона-та Hug, липсваше ни Laughing

# 287
Бритниту горкото....
Карчева гледам подписа ти.Миро да не би да е направил дует с Анелия?

# 288
  • Пловдив / София

А тази ми е като травестит. ooooh!

# 289

Тя и на живо ли изглежда така или има по-приличен вид? Може да не е фотогенична жената.

За бюста и аз да кажа, че само който няма голям и тежък бюст не знае за какво става дума. И колко тежи и колко човек се прегърбва. Аз пък искам амлък и да ходя без сутиен, без майтап.

# 290
  • София
Добре дошла на Кокона-та Hug, липсваше ни Laughing
  bouquet
Амбър-да,имат дует при това много сполучлив,поне според мен де Wink.Даже на един от концертите се целуваха на сцената,ама баш си целивка беше. Laughing
Анелия и Миро-Завинаги
Бискара на живо съм я виждала,по добре изглежда.

# 291
Тя и на живо ли изглежда така или има по-приличен вид? Може да не е фотогенична жената.
Преди много я защитавах Мая, че наживо е доста симпатична, дори хубавка, ама никой не ми повярва.....   Tired
Нефотогенична е, иначе хубаво лице и уникално тяло...

# 292
Преди много я защитавах Мая, че наживо е доста симпатична, дори хубавка, ама никой не ми повярва.....   Tired

Затова и попитах. Познавам един ТВ водещ и една друга жена които излизат на екран и на снимки много зле. А на живо иглеждат супер. Явно и Мая е от този вид. За тялото се вижда и от снимките.

# 293
Аз я харесвам! И това за тялото е самата истина. Даже се чудех какво му е харесала на Магапаса, като е толкова готина тя, а той такова ренде и те взеха че се разделиха.

# 294
И на мен Мая ми прилича на травестит, както и Юлияна Кънчева.
А Магапаса пък едно време беше по-кльощав и от Мая, обаче се поохрани доста.
Песента на Миро и Анелия не ми харесва, а те като поредната уж афера на Миро ли го дават,
както с Галка, с Деси Тенекеджиева и пр.?! Иначе що да се целуват...

# 295
И на мен никак не ми хареса песента на Миро и Анелия. Confused

# 296
а те като поредната уж афера на Миро ли го дават,
както с Галка, с Деси Тенекеджиева и пр.?! Иначе що да се целуват...
e  с Евгени Минчев ли да го дават да се целува?! И той май го заряза Laughing

# 297
Снощи чух, че Анджелина била бременна отново. Не знам дали е вярно, но сега ще потърся из сайтове

# 298
# 299

Общи условия

Активация на акаунт