Декупаж (салфетна техника)- 5

• 26 391
  • 317
  •   1
Отговори
# 105
и аз по едно време нямах фотоапарат и много ме беше яд Rage Поискай от някой на заем Simple Smile

# 106
Ей ме на, пак съм тук.
То, не  че съм ходила някъде, но последните дни се изявявам на друго поприще и по-честичко бях в готварския.
Обаче   днес ме засърбяха ръцете и сътворих една рамка.

Фанси, глупости пишеш, че трябвало само нам колко си да показват нещата си; темата е за всички.А и освен това всички се справяме чудесно.Все пак ние сме любители и правим това за удоволствие. Е, изключвам Мираж, разбира се.

Диди, кутията е много хубава.

Оркуд, снимай един арабин през ноща.По-добре е отколкото нищо. Wink

# 107
Кампари чудесна ти е рамката newsm10 smile3525.Аз за рождения ден си го изпросих/абе направо си ги заплаших домашните:bad-words:/ апарата и съм мн.доволна  Joy.

# 108
  • Варна
  КампариHug  и аз днес направих "морска" рамка:cheers:,ама в момента не мога да прехвърлям снимки и ще ви я покажа по-нататък.

Fancy N,чудесни са    bouquet
Orkud,вземи назаем smile3509,че да ги видим по-скоро,а иначе направи като Мираж:
Аз за рождения ден си го изпросих/абе направо си ги заплаших домашните:bad-words:/ апарата и съм мн.доволна  Joy.

# 109
Здравейте моми4ета. Не съм писала от цяла ве4ност, но ве4ният проблем с времето, а и този път интернета, не ми позволяваха да си спретна ниЩо. Успявам да надникна от време на време и да се наслаждавам на прекрасните ви творения.   bouquet
Днес, оба4е, успях да разкрася една 4инийка с художествен декупаж, тъй като ми се струваШе доста постна преди. Дано да ви хареса. Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128757&photo=6

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 00:03 от Гая

# 110
# 111
забравила съм да се запиша.. ooooh!

# 112
Гая просто е вълшебна   Shocked  bouquet  bouquet.Ти завърна ли се от странство или нямаш още намерение а newsm78

# 113
  • Бургас
То бива затишие ама вашто е направо пред буря, то красоти то чудеса знаех си аз че има причина да зачезнете на някъде ама чак такава буря не съм очаквала, а аз понеже си седя на работа и пиша тук нищо не съм направила, но имам проекти , че в този ред на мисли КАМПАРИ аз нали съм любопитна и разгледах и др. ти снимки, и видях мозайката много ми хареса и аз съм подготвила няколко черупки боядисани са вече но се чудя как да започна затова ако мажеш я сподели как става?
 easter
Гая ама и ти с тази чиния сега ме хвърли в друга крайност от яйца че на "художествен декупаж" и към теб имам молба да споделиш как става този ефект около салфетката да има цвят, аз четах в руските форуми ама с моя руски сигурно пак не съм разбрала нещо  Crazy  newsm20

# 114
Кампари, много ти е хубава рамката!!! Heart Eyes И къде е тая мозайка, дето madlena я открила, пък аз- не Cry ?

Гая, чинията е великолепна!  bouquet  Какви бои си използвала за сенките?

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 12:15 от Fancy N

# 115
  • Бургас
От няколко дни мързела ми е по-силен от музата и само ви се радвам Embarassed

Кампари, много ти е хубава рамката!!! Heart Eyes
Гая, чинията е великолепна!  bouquet  Какви бои си използвала за сенките?
  Peace

Забравих да похваля и Fancy N - браво, справяш се отлично  bouquet

# 116
Гая чинията е станала страхотна  Heart Eyes и аз се присъединявам към въпроса как си го измайсторила  Peace
Аз най-накрая се сдобих с лак за порцелан и стъкло.
На Кракра има едно магазинче, всъщност си е бая голям магазин  Hug Арт импресиа. В него има мноооого неща, стори ми се че дори са повече от колкото в Слънчоглед. За цени немога да кажа. Всъщност влязох набързо и си купих само лепилото - на  Марабу 50 мл. цената е 4,99 лв.
Днес заминавам за 3 дни, но като се върна ще го изпробвам.  Whistling

# 117
Благодаря ви много за милите думи.   bouquet
А за сенките използвах акрилни бои и ретардер. В една пластмасова 4инийка слагам малко от бои4ката и капвам от ретардера, който и придава по_маслена консистенция, и не изсъхва толкова бързо. С обикновена гъба за баня или за миене на 4инии, мацам от така полу4ената  смес около хартията (или салфетката). А, забравих, 4е преди да запо4на да правя сенките, се дава една ръка лак. Дано да съм обяснила добре. Ретардера би трябвало да го има във вси4ки худ. магазин4ета. Даже Дъждец някъде беШе обяснявала как се работи с него. Hug

# 118
# 119
orkud, много ти е хубаво шишето! Hug Давай сега и картините! Simple Smile

Защо вашите салфетки все ми харесват повече от моите ooooh!

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 18:22 от Fancy N

Общи условия

Активация на акаунт