Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 075
  • 622
  •   1
Отговори
# 105
Лека и от мен момичета   sleepuu

# 106
Привет на всички   bouquet, нови, ветеранки, отскорошни и каквито ви идват в фантазията дюканки, поздравявам и всички с постигнатите резултати   bouquet

днес да ви кажа, скокнах до "ада" с папкането  Embarassed........... половинката ми има рожден ден....., само за вечеря беше, дано да не е катастрофално, добре че не се подхлъзнах на алкохол.......тия дни ще гледам да съм по редовна в редиците с писанията, дано не изкочи нещо неотложно, а инак ви чета..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

лекинка на всички, утре пак ще бодърстваме  Hug

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 23:19 от sedona

# 107
  • Пловдив
Мен пък една приятелка ми звънна в 12 - била в кръчмата до нас. И аз нали имам вече детегледачка (големият син се върна от Бургас) - право там. Та лека нощ да ви кажа де  beer

# 108
Добро утро момичета!

Хайде на кафенцето и успешен ден от мен

# 109
  • Пловдив
Добро да е  afwitch Събудиха ме по телефона рано-рано ...  smile3507

# 110
Добро утро!
Как сте?Има ли минуси?При мен няма Cry.Още утре си почвам смесените дни,днес ми е пети ударен.Много са ми се прияли домати със сирене Oha!

# 111
  • Балчик
Отговарям веднага на въпросите на Вещи, дано никога да не стигате моите крайности , вярвайте ужас е !! Най - драстично напълнях преди точно 10 години, когато забременях и от 70 кг. отидох да раждам 120 кг./ срамувам се / през цялата бременност качвах и качвах , а ме подложиха на диета , подувах се като топка в последния месец минах и на лекарства защото кръвното ми подскочи. Когато си родих юначето успях само 10 кг. да сваля. И така до сега в момента съм се докарала до 80кг. на височина 173см. Но ми е зор, мъж ми ме подкрепя , разбирам го човека при тези мацки около нас. Но никога не е постъпвал грубо или да ме обижа. По едно време реших да спортувам започнах с бягане е леко в началото, той до мен за стимул- дишай , давай , можеш . Но и с това приключих - мързи ме.Сега съм се нахъсила защото около мен всички познати и колеги слабеят и то с тази диета , вече подхващам 3-ти ден. Дано искарам до петия , искам да не се страхувам от огледалото и искам мъж ми да се строполи като ме види. Това са моите преживявание с моите телеса.

# 112
  • София

Добро утро!!!  Laughing
За мен утрото е добро, дори е невероятно!
-1,900 кг!
Ами така е... цял месец като почти не съм мръднала, за 2 дни -3,000 кг!  bowuu
Пожелавам ви лек и хубав, успешен и резултатен ден!!!
  bouquet

# 113
  • Пловдив
Сноу  smile3501 smile3501 smile3501

# 114
  • Пловдив
Бо, с малки изменения това е и историята на моя живот, а и не само на моя Wink

# 115
  • София
Да, от притеснение,че пиша за първи път при вас просто забравих да дам инфо за себе си-абе заплес съм си.Почнах да свалям от 71 и сега съв 67,5-68,тази сутрин това показа кантара.А килцата си ги нося от 2 год и все уж съм на диета и съм надолу на горе.Просто само варирах м/у 68-72кг.Но сега наистина им се заинатих на тия килограми ,че вече наистина не мога да се понасям.Иначе съм стриктна в изпълнението на режима с едно изключение само ,без което не че не мога ,а не искам -биричката вечер пред компа.Това е единственото ми прегрешение за тези няколко дни.Но пак съм доволна от резултата до сега.Дано и занапред да е така.А месца,рибки,и блекца хапвам редовно и до сега не съм се почувствала гладна.Абе направо си е супер режимчето.Благодаря на всички ви ,че сте толкова емоционални иотзивчиви и давате сили и надежди и на другите около вас.  bouquet

Добро утро на всички Simple Smile

Божее, Виви.... ама това все едно аз съм го писала....като започнеш от килограмите, годините дето си ги мъкна и всичко! А, за биричката какво да ти кажа, 2 дни удържах. Вчера бях на фитнес - 2 часа нон стоп и после седнахме пред залата и глътнах една. И аз мога да се откажа от много други неща, но 1 бира... май не мога.
Стискам палци да устискаш! Не, че аз съм за пример... днес ми е само 3ти ден. Но подкрепата тук помага изключително много!
Успех!

bouquet

# 116
Добро утро, ранобудни Дюкананки!

Добре дошли Виви и Бо!!!

Дори и на моменти да няма големи намаления не се отказвайте от режима, защото той ни изненадва в най-неочаквания момент.

В тази връзка поздравления за Сноу - невероятен резултат  #Crazy.
Поздравления и за Ванчето, че 300 гр. минус е добро постижение. Аз се чудя как сваляш въобще като готвиш постоянно и то все вкусотии. Ако аз приготвям по толкова неща ще гоня трицифрено число в теглото.

Вещи, изпий едно кафе, как нямат милост тези "лоши хора" - да те събудят толкоз рано #2gunfire.
 krikri, за световната конспирация си права: първо свършиха овесените трици, сега вдигат пилешкото и яйцата, добре че не ядем хляб  Joy Joy Joy.

Лек и успешен ден!!!

# 117
Добро утро момичета.Как сте днес?Благодаря на всички за подкрепата.Тази сутрин кантара ми заби на 67кг и съм много радостна.Днес ми е пети ударен ден  и мисля от утре да почна на смесен режим.Бих искала да чуя и вашето мнение -кой по колко ударни дни е карал.Желая на всички Дюканки спорен и щастлив петъчен ден и утре сутринта да се похвалим с още свалени грамчета и килограмчета.

# 118
  • Варна
Добро утро и от мен, новичка съм тук. Но с мосю Дюкан си общувам от събота, 30.07 и ми е помогнал за три от свалените килограми. В един друг форум съм си разправяла патилата, а тук съм по покана на Вещи.
Вещи, гледам, че и лентичките ни си приличат, дано се докарам като теб и по воля!

# 119
  • Пловдив
dorchester, добре дошла при нас  welcome Ако нямаш нищо против да ти пиша Дори, или ако предпочиташ Дорчестър, защото не мога да пиша на латиница, сега копирах ника  #Silly Предполагам, че си от Дир-а, където се развихрих тази сутрин  Joy Аз пък се надявам да достигна твоите килца, ама да видим след месеци ли ще е или след години Wink

Общи условия

Активация на акаунт