Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 25 998
  • 622
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Вещи! Ти как си с гимнастиката? Само с малката ли тренираш?
Вещи тренира табла  Joy а аз и това не

# 76
  • Пловдив
Вещи! Ти как си с гимнастиката? Само с малката ли тренираш?
Вещи тренира табла  Joy а аз и това не

И покер  lalalala

# 77
  • София

при нас принципът е "бавно и славно"

Ванче, направо мислим еднакво  Party
Бих добавила само бавно, славно и завинаги!
Ванче  Hugотдавна не си наминавала, знаем, че сърцето ти е при рицарките  Laughing

# 78
  • София
Анито, Ангиа и Бо, мисля, че 5 ударни дори са ви достатъчни, след това се сваля малко или почти нищо и няма смисъл да се натоварвате. Аз правих 10 (имам много кила за сваляне) , мисля, че след 6 ден не смъкнах, а имах силно главоболие и отпадналост. Споделете колко трябва да сваляте, за да можем да преценим по-добре.
Изчитам ви и отлитам, утре ще съм по- сериозна.
Обещаваш!
Вивито, добре дошла! Туй нашто не е диета, а режим и затова жънем такива успехи! Стискаме ти палци!

# 79
Анито, Ангиа и Бо, мисля, че 5 ударни дори са ви достатъчни, след това се сваля малко или почти нищо и няма смисъл да се натоварвате. Аз правих 10 (имам много кила за сваляне) , мисля, че след 6 ден не смъкнах, а имах силно главоболие и отпадналост. Споделете колко трябва да сваляте, за да можем да преценим по-добре.
Изчитам ви и отлитам, утре ще съм по- сериозна.
Обещаваш!
Вивито, добре дошла! Туй нашто не е диета, а режим и затова жънем такива успехи! Стискаме ти палци!
аз цели  20 имам да боря  Embarassed сега съм 75 искам да съм поне 55  Embarassed
 започнах  борбата с  кг от  90  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 80
  • София
Да, Ангиа, тъкмо се възхищавах на линийката ти!  smile3501 А как смъкна тия 15 ? За колко време?

# 81
Да, Ангиа, тъкмо се възхищавах на линийката ти!  smile3501 А как смъкна тия 15 ? За колко време?
от февруари  до  май ги смъкнах -7 дена зелева супа-  минус 6 кг -14 дена размисъл да повторя  hahaha ядях си всичко с идеята, че  утре почвам -качих един два - после 7 дена японско чудо - пак - 6-7 кг. - после на к.мляко и плодове и зеленчуци - последните месеци  просто  си ги поддържам кг. варирам 77-76-75 от една седмица съм твърдо на 75 Thinking Водя доста застоял  живот и това си оказва влияние  Praynig дано с този режим успея да сваля остатъка  Flutter Flutter

# 82

при нас принципът е "бавно и славно"

Ванче, направо мислим еднакво  Party
Бих добавила само бавно, славно и завинаги!
Ванче  Hugотдавна не си наминавала, знаем, че сърцето ти е при рицарките  Laughing

krikri Heart Eyes,всеки ден ви чета,и може и да не пиша,но сте ми много симпатични.следвам вашите съвети и се надявам един ден да ви се похваля, че съм стигнала заветната цел.

Hug

# 83
Кри,ами аз имам още 8 за сваляне,за да стигна 49кг.Надявам се да стане бавно,но завинаги.

# 84
  • София
Анито, дъщеря ми е на 11 год 50 кг. Как го правиш тоя номер newsm78
Ангиа, имай пред вид, че като си пазила други диети непосредствено преди тази, има възможност да сваляш по-бавно и по-трудно, но това не е гарантирано, защото всеки организъм реагира по различен начин. Само да го имаш за сведение  Laughing
Ванче, видях, че си мръднала линийката,  smile3501 Обаждай се от време на време, че ни липсваш   bouquet

# 85

Ванче, видях, че си мръднала линийката,  smile3501 Обаждай се от време на време, че ни липсваш   bouquet

ами,малко повече съм,със 300 грама отгоре,ама ще ги разкарам скоро. Flutter

ще се обаждам,обащавам. Heart Eyes

# 86
Здравейте момичета!Бях на море и от две седмици не съм ви чела .Бързам първо да ви поздравя и после ще чета.На морето бях почти режимна .Тази седмица вече съм на режим ,но непия достатъчно вода и нещата както знаете се забавят.Но е важно ,че все пак са надоло.Мръднах си линийката така ,че съм доволна.Аиде стига отивам да чета после пак ще пиша.  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
Привет, Виви!
Аз днес май пропуснах месото.... последен зеленчуков и дояждах каквото бях заредила от зеленчуците.

# 88
Нещо не ми се получи с линийката пишеше промените са успешни пък.............
За протокола 81кг съм.

# 89
  • Пловдив
Здравей, Тани, липсваше ни!  Hug Браво за резултатите   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт