На канадската земя сме в очакване на много деца - 17

• 21 427
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
 Благодаря ти croco1 за подкрепата.Ще дерзаем........ Peace

# 181
Канадски мами бихте ли препоръчали, хотел в Доминиканската република или в Куба в който сте ходили и сте останали доволни от обслужването ?Благодаря предварително.Поздрави на всички
Arenas Blancas, 4 *, Varadero, Cuba.
Сестрата на мьжа ми е била в някакьв 5 звезден и сьщо е останала доволна

# 182
Здравейте моми4ета!Извинете ме,но за втори път ще питам едно и също...искам да си направя превод на дипломата най-после.Вси4ки ми казват,4е са си правили преводите при Елена Риф,но от ордера на превода4ите ми казаха,4е само Евелина Радославова,която живее във Ванкувър е лицензирана за превод от бълг. на френски.Нещо не ми е ясно как останалите превеждат...

# 183
  • Vaudreuil Canada
mama n аз като НЕпривърженик на г-жа Риф - нищо лично, просто я смятам за некоректна точно, защото и от ордера не я определят като преводач от БГ, ще те посъветвам да се обърнеш към Милена Димитрова - превежда на английски, но е лицензирана да прави точно това. Координати в момента нямам, но ако пуснеш търсене на първото и име във форума на www.bgcanada.com ще ги намериш и сама. Бих го потърсила вместо теб, но интернета ми в момента е пълна отврат ...

# 184
Mama n, аз също бих те посъветвала да се обърнеш към Милена Димитрова, която е лицензиран преводач от български на английски език. Ние ползвахме нейните услуги преди половин година за превод на трудовата книжка на мъжа ми и останахме много доволни. Жената е коректна. Единственият недостатък е, че тя работи друга работа, а преводите прави в свободното си време, така че трябва да се чака няколко дни. Координатите, с които аз разполагам са:
1. домашен телефон - (450) 466 9961. На него е доста трудно откриваема. Обикновено или се включва секретар, или мъжът й казва да я потърсите по-късно.
2. домашен факс - (450) 466 8624
3. мобилен телефон - (514) 562 5929.
Телефоните съм взела от www.bgcanada.com и са напълно коректни. Преводът на една страница беше 20 канадски долара.
Успех!!!

# 185
Croco 1, благодаря ти за отоговора.

# 186
Благодаря ви!Аз се обадих на Милена Димитрова,но тя превежда само на английски,а на мен ми трябва превод на френски.Май ще търся превода4ката от Ванкувър...

# 187
Ако имаш вече превода от български на френски и Елена Риф ще ти свърши работа. Ние лично превеждаме само при нея и нямаме оплаквания. Доста преводи за екиваланс е направила на мои познати, а те се представят на правителствено ниво...

Лично мнение.

# 188
  • Toronto, Canada
Здравейте, момичета!
Май лятото си отива Cry. Днес беше доста хладно.  Sad Тъжно ми става като си помисля за дългата и студена зима...
SweetP аз също се радвам да те "видя".  Hug Благодаря за инфото. За сега трябва да наблегна на езика. Не знам как ще стане това, защото с малките хич не ми остава време, а гледачки- не знам... Аз в къщи, а да даваме пари някой да ги гледа, не ми се нрави много newsm78 Ама ще му мислим. Thinking ooooh! Ти по какво преподаваш и имаш ли вече лиценс?
Целувки
Искам да е лятооо Party

# 189
  • Canada
Йонка, завърнахте ли се на Канадска земя или БГ ваканцията продължава?.......................

Завърнахме се Калидка, изкарахме 4удесна ваканция и сега малко ни е мъ4но за горещото българско лято и за близките хора, които бяха през цялото време около нас. Cry
Вие как изкарахте лятото, ходихте ли на по4ивка някъде?
Целувки за Дана!

Мама N, както са ти казали и другите, Елена Риф ще ти свърши работа . И аз и мои познати сме превеждали при нея и нямаме оплаквания.......

Не знам дали знаеш телефона на Жана(друга рускиня) , но тя взема с 5 $ пове4е  и не е много приветлива (мои наблюдения)..
(514)-733-3440
5155, Westberry
(metro Snowdon)

но е за предпо4итане пред това да търсиш превода4 във Ванкувър.
Успех! Peace

# 190
Канадски мами бихте ли препоръчали, хотел в Доминиканската република или в Куба в който сте ходили и сте останали доволни от обслужването ?Благодаря предварително.Поздрави на всички

Yanadark, мога да ти препоръ4ам "Catalonia Bavaro Beach" много съм доволна от там, сега даже имат намаления. ЕТО ЛИНК

# 191
Чочка,
Честит Ти Рожден Ден, Лъвице!

Желая Ти преди всичко здраве, сбъдване на мечтите и много късмет! Все така упорито преследвай целите си! Имай хубав празник и бъди щастлива./ Май много празници Ти се насъбраха и Ерик, сега и Ти./

# 192
Честит рожден ден на Ерик и неговата прекрасна майка

Много здраве, любов и щастие

# 193
Ryan's Mom , благодаря ти за инфото.

# 194
  • Canada
Честит Рожден Ден, Чочка!
Да си жива и здрава и много обичана!
Весел празник и наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт