Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 277
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • варненка от София
Миленка, не се измъквай с тази почерпка, а пусни снимки от кръщенето  Thinking

# 136
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130420&photo=79

Ето 2-3 снимчици,защото на нашият апарат са ужасни.......... Twisted Evil На майка ми в апарата има по-готини,ама тях ще ви ги пусна след ден-два...

# 137
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА  ДАРИЯ, ЕЛИЦА, НАЙА, МАРТИНА, КАТРИН И ВЕЛИЗАРА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСИАН, АНГЕЛ И НИКОЛА!
ДА СА ВСЕ ТАКА ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

# 138
 Привет от мен Laughing
  Ех,днес май беше най плодовитият ни  ден за август Laughing

Да са здравички и усмихнати днешните рожденици!Винаги да има радост и детски смях около тях! Heart Eyes

Букетче и за щастливите мами! Grinning

mmilena Честито ти християнче!
    Сега ще дочета пропуснатото тези дни,и лягам,че Наско взе да става все по рано Close а така добре си спеше до 9ч.
    Лека вечер,и умната с партитата Naughty Laughing аз сега ще ударя едно за лека нощ Wink

# 139
честито ти християн4е, МИленка Hug
Ето една истинска по4ерпка от рожденничката СНимки ще ка4а утре, 4е сега трябва да уважа и гостите вкъщи Blush

# 140
  newsm59   Емили,Ния ,Калина , Кристиян ,Александър ,Ивайло,Тарек и Георгиura  GiftНека да носят много  радост на мама и тати ,както през изминалата 1 година

# 141

Ето 2-3 снимчици,защото на нашият апарат са ужасни.......... Twisted Evil На майка ми в апарата има по-готини,ама тях ще ви ги пусна след ден-два...
Еххх Миленка, ако знаех че това сте вие.... Минавахме покрай църквата (нали живеем до нея) точно когато вие излизахте и много се зарадвах на бебчето, така от далече, защото скоро и на нас ни предстои... Нека ти е жива и здрава рожденничката християнка!

# 142
Здравейте милички,
нямам никакво време, затова набързичко НО от сърце
да честитя първата годинка на всички тези прекрасни дечица, които миналата година по това време осмислиха напълно живота ни със своето раждане!!!
Да са ни живи и здравички!
Честити християнчета!
Прегръщаме ви всички вкупом!!!

# 143
Добра нощ и от мен!

Честито прекрасно християнче на  mmilena - и аз да съм и аз ще се боря за тези прекрасни къдрици  Laughing

velmar тортата е великолепна, а за рожденничкаат просто нямам думи - истинска принцеса.

Тази нощ тотално се убедих, че не съм добре  #Silly perko tongue Аз по принцип съм от тези жени с вързаните ръце, които не припарват до печката. Но тази вечер нещо превключих и от 20 ч съм се развихрила - правих таратор и ориз с пиле и гъби за вечеря, готвих на Лори за утре, направих вече любимия ни бананов кекс по рецепта на velmar /но му прибавих и шоколадова глазура, че нашият тати само така го яде/ и за капак се хванах да правя един крокодил, на който попаднах скоро тук във форума - бях се амбицирала доста, приготвих си три плънки /че един крокодил не ми е достатъчен Crazy/, четох, четох и запретнах ръкавите. Като се има предвид, че никога не съм месила тесто се оказа, че се справих с тази тежка задача, ама само ако ми видите крокодилчетата  smile3555 rotfImbo hahaha - е няма такива животни просто...На вкус са ок, ама откъм външен вид и декорация  doh Sick. Знам си аз, че кухнята не е мойто място, ама пусто като ме човъркаше от вътре а и къде се намерих и аз точно да се набутам в готварския  Rolling Eyes

Честит рожден ден на Кристиан, Александър, Ивайло, Емили, Тарек, Ния, Георги, Калина!

Сладки сънища на всички сладки мами и бебоци от една изперкала "кулинарка"   chef - май е време и аз да полегна малко  Laughing

# 144

Честит рожден ден на Кристиан, Александър, Ивайло, Емили, Тарек, Ния, Георги, Калина !

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМИЛИ на мама snejko, НИЯ на мама Busy И КАЛИНА на мама AM!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИАН на мама  anni78, АЛЕКСАНДЪР на мама gecumka,  ИВАЙЛО на мама Elwing, ТАРЕК на мама vessy78 И ГЕОРГИ на мама Tony_M.

# 146
честито на празнуващите

Имам спешен въпрос: до колко време едно лекарство трябва да свали температура, за да знам , че е подействало?
Дари днес за първи път ми вдигна температура: 38.7. Дадох й нурофен за деца, осцилококциум и вит Ц. Кога да очаквам действие на Нурофена ?

# 147

Еххх Миленка, ако знаех че това сте вие.... Минавахме покрай църквата (нали живеем до нея) точно когато вие излизахте и много се зарадвах на бебчето, така от далече, защото скоро и на нас ни предстои... Нека ти е жива и здрава рожденничката християнка!
Жалко,че не се разпознахме,ама то и не върви някак си на всяко бебе на улицата да се хвърляме и да питаме-вие не сте ли от Августинките? hahaha Нищо,на общият ни РД със сигурност   bouquet

Велмар-Дария наистина е прекрасна.Да ти е жива и здрава.
vst80-Какви ги говориш,че си вързана в ръцете  newsm78 Аз толкова неща на куп не мога да сготвя и за 3 дни,пък камо ли да оформям крокодилчета  Rolling Eyes Дай все пак да го видим тоУа жиУотно.А в първото ти изречение прочетох ,че си направила таратор с ориз.....и много се озадачих  Joy
на Калина,Ния,Емили,Ивайло,Кристиан,Александър,Тарек и Георги.Бъдете здравички и щастливи деца!!!

# 148
Обърквацийке,мисля,че до 30 мин трябва да подейства.На Марти температурата,обаче изобщо не се повлияваше.Дано бързичко оздравее Дари.

# 149
Добро утро, майчета
Мерси много за поздравите, ето една бърза почерпка

Общи условия

Активация на акаунт