Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 129
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДЕНИЦА, ЕЛЕНА, ЮЛИЯ, МАРТИН, ДАНИЕЛ, ВЛАДИМИР И ЙОАН!Да растат много здрави, умни и усмихнати деца!

Честит празник на мамите!  bouquet

Dani777k, радвам се че всичко е приключило успешно! Hug PeaceРадвай се сега на Найата. Simple Smile

MamaMargo, добре дошла!И честити ходещи крачета на Елица!

Чакаме дълги разкази и много снимки. Simple Smile

# 211
Дани,добре дошла   remybussi ,радвам се,че си си вкъщи вече!!! Heart Eyes
Мама Марго-хубава ваканцийка сте си направили.Разказвай.

Нашият Рожден ден вчера мина прекрасно.Много съм доволна,Марти много се забавлява и радва от вниманието на всички.., и не на последно място на подаръците... Mr. Green
Ще пусна снимки след малко...

Честит Рожден ден на днескъшните ни рожденници!!

# 212
  • варненка от София
ЧРД на ДЕНИЦА, ЕЛЕНА, ЮЛИЯ, МАРТИН, ДАНИЕЛ, ВЛАДИМИР И ЙОАН!

Преди малко, писах, писах и накрая ме прати при администратора  #Cussing out.

Добре дошли на новазавърналите се Марги и Дани. Чакаме да пишат впечатления, разкази и не на последно място снимки.

Забравих и какво писах, но не забравям до подканя Блан да пусне най-накрая снимки на Софията, че ни държи в напрежение как расте това дете.

Ели не знам дали е за притеснение, че сте само с едно зъбче много време, Шушата вече година и малко СИ НЯМА ВСЕ ОЩЕ НИТО ЕДИН ЗЪБ!

Забравих какво исках да река още, за това отивам да простирам и да пека чушки.

# 213
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на Елена!
ЧРД на Деница!
ЧРД на Юлия!

ЧРД на Даниел!
ЧРД на Мартин!
ЧРД на Владимир!
ЧРД на Йоан!

Да са здрави и щастливи, умни и игриви!!!

Аз бях без нет доста време и пропуснах много малки рожденници. Да си бях копирала някъде списъка поне ... Naughty! Макар и със закъснение - пожелания за здраве и безгрижно детство на всички!
Виждам и уговорка за общия РД вече сте направили. Ама имам и въпрос - понеже е от 16:00 - вашите малчугани как спят? Лора спи вечер от 21:30 сутрин до около 8:30(като се събужда за шишето с мляко около 7 часа). Обядва в 11:30 и - в леглото до 13:00( това с :00 е някакъв феномен - незнам как го прави). После щурее до 15:45, хапва си кашата и пак в леглото до 17, някой път и до 17:30. А после някой път едвам издържа до вечерното спане... До септември има време - може и да смени режима, но и да не го направи - ще пробваме да сме там макар и да е кисела  Sick!
Данииии, най-накрая си дойде!!! Откога те чакаме!  bouquet
Дриймс,честито повишение на заплатата и от мен! Такива новини обичам!
Бубче, поуката от разходката ти такава ли беше - "Ина може и без мама - ужас!!!"? Аз се опитвам да си го втълпявам това за Лора, но нещо не се получава... Лошото е, че няма как да го изпробвам засега...

# 214
  • гр.София
 ЧРД на малките големи деца Елена,Деничка,Юлия иДаниел,Мартин,Владимир и Йоан!!Много щастие и здраве на тях и семействата им! Специални поздрави на мамите Кристиана и Албена Влади!

Да ви прочета докато София спи.
О-о-о! Мама Марго Hug

Анди,нямаше изход от ситуацията с кърменето.ти представяш ли си ,как се сваля изцяло рокля на някой светофар на голямо кръстовище Mr. Green.Пищя си в колата чак до вкъщи.

Бубчето,историята с Дани и мъжът ти много ми хареса! Светът е малък,но и мъжът ти ще толкова известен с работата си,че ще го познават много хора-дай,боже.

Пепър,ние с това обедното спане приключваме коло 14ч и после-чак вечерта заспива в 20ч. А за киселеенето привечер-то си е задължително в програмата.

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 12:22 от blanc

# 215
  • София
Ха чесит рожден ден на Елена,Деничка,Юлия и Даниел,Мартин,Владимир и Йоан и от мен!!!
Пепърче,поуката от моето заминаване е,че Ина може без мама,ама мама без Ина едвам издържа 3 дена Rolling EyesА по повод режима за общия РД и Ина спи до към 17-17.30 следобед,ама ще го измислим някак надявам се Thinking
Блан,дано да си права за работата на мъжа ми,мерси Heart Eyes
Аз обаче си мисля дали да не преименуваме албумчето,в което качваме снимки от рожденните дни на "Първият рожден ден" или нещо от сорта и да си направим албумче "Нащите дечица на една годинка",за да можем там да качваме други снимки newsm78 

# 216
 newsm59 на ДЕНИЦА, ЕЛЕНА, ЮЛИЯ, МАРТИН, ДАНИЕЛ, ВЛАДИМИР И ЙОАН!
Да са много здрави,весели и щастливи деца!

Дани радвам се че си вече на линия. На гушкай си малката красавица и после ни разкажи перипетиите си.

мама Марго добре дошли отново на българска земя. Чакаме разказа за пътуването и разбира се снимки.

Сега ще поразгледам дали някой не е сложил нови снимки от рожден ден или от морето.
...Само от рождения ден на Преси не бях гледала. Хайде качвайте снимки, моля. Wink
Ето малко от срещата ни с nana77. Не можахме да се снимаме много защото и двамата тръгваха в различни посоки.  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143350&photo=21

Тони вече заспа и след малко ме чака един куп дрехи за гладене. Днес не ми се полага следобед сън, че имам доста задачки.
Лек ден на всички! Hug

# 217
ЧРД на ДЕНИЦА, ЕЛЕНА, ЮЛИЯ,  ДАНИЕЛ, ВЛАДИМИР И ЙОАН  и по-специално на МАРТИН !

# 218
ЧРД на всички слънчеви дечица днес -
ДЕНИЦА, ЕЛЕНА, ЮЛИЯ и
МАРТИН, ДАНИЕЛ, ВЛАДИМИР И ЙОАН!
Честити краченца на Еличка!!!
Гледах досега снимчици и ахках, колко сте хубави всички!!!
Анди, и ние сме така слънце, през ден, а понякога всеки, човекът си ме ползва перманентно за биберонка  #Cussing out Няма как, това е едно от "предимствата" на кърмещите  Joy
И аз сложих снимчици в албумчето.
Още един път благодарим на всички мами за милите думи и пожелания!
И бързам да почерпя, защото днес в нашата българо виенска групичка от мамита (да живее бг мама, оле!) се роди големият юнак Даниел на мама elfljo, който тежи 3600 и е цели 54 см дълъг. Нека й е жив и здрав и да радва мама и татко!!!

# 219
  • София
Привет!  Hug
Да поздравя Дани и аз  welcome Липсваше ни!  Hug  Heart Eyes
Честит рожден ден на днешните сладури - ДЕНИЦА newsm51, ЕЛЕНА, newsm51 ЮЛИЯ  newsm51 , МАРТИН,  smile3525 ДАНИЕЛ, smile3525 ВЛАДИМИР smile3525 И ЙОАН smile3525! Да растат здрави, весели и умни!
Снимки не мога да видя - нещо ми забива компютъра на сайта снимка.бг  Sad , дано скоро се оправи.
Дриймс, Мама Марго, радвам се, че пишете и вие! Честито повишение на заплатата на мамата на Токи и честито прохождане на Еличка!  bouquet Hug
За следобедния сън - Ивчо също спи към 17ч и има два начина - или да дремне там, което ми се струва невъзможно, или да киселее като всички  Mr. Green
А историята с мъжа на Бубчето и Дани е забавна наистина!
 Wink Малко страничен въпрос, но - не успях да намеря в Календара рд на Бубчето - кога е Денят Х?  Laughing Другата видна Лъвица я открих, на много хубав ден е Wink
Айде, до писане!
 Heart Eyes

# 220
  • София
Ели, ние чакахме първия горен зъб 3 месеца  Crazy , а бяха тръгнали първо горните да растат уж, след като проби той, втория горен го чакахме 1м  ooooh! А разликата между 1вия долен и втория долен пак беше около 1м  Tired

# 221
  • гр.София

Другата видна Лъвица я открих, на много хубав ден е Wink
Айде, до писане!
 Heart Eyes
Да има късмет само пак да й се развали Нет-а тогава Naughty-ще я търсим у тях.

# 222
Честит Първи рожден ден, Дани, Йоан, Юлия, Деница, Елена и двете сладки варненчета Влади и Марти. (Ех, Наде, спомних си как преди година дойдохме с Нети в стаята ти да ни дадеш кураж, че и нашето време наставаше и колко много коса ми се стори, че има Марти).

Да са живи и здрави бебоците и растат свободни и щастливи.

Как е Шушето след падането? Спомням си, че и Нана си продаваше обиколниците, заради падане на Калоян. Моята прави едни камари от плюшени играчки и се катери върху тях, та не съм далеко от момента, в който ще се жалвам и аз.
Елфче, лъвичката Бубче е на 18 август според мойте виждания. А на Пепърчето помня РД-то, че ми е на именния ден. Тогава ще правим и кръщене на малката. Дано мине нормално всичко.
Ей, ммиленка, много сладка щерка ти. Чак и на мен ми се прияде. И Карим, и бебонка и Кайли, и Нана тези снимки разгледах и съм във възторг. Чудесни партита.
Пък Дани как не си се сетила да гледаш на ръка на този момък, дето ти е дошъл на крака. Толкова много неща би предсказала за него, че щеше да си избиеш парите за мебелите. Нали почти еврейче си ни.
Хайде и аз да честитя увеличението на заплатата и стопяването на килцата на Дриймс. Само така.
Блан, ко стана със снимките на Софито? Все като ти видя аватара и се сещам за това!   
Добре дошла на Мама марго и честито прохождане на Еличка отново!
Душе, честито ви ново приятелче – Дани, ама много наистина мамите из вашия тараф.

# 223
Душето, адмирации за тортата ти, сега я мернах. Прекрасни сте с Начето.

# 224
  • София
Мадонке,разконспирира ме,на 18.08 съм,ама не се притеснявайте,то от 15.08 като понче с топовни салюти,заря и почетни паради,та до 18ти все не спират JoyНали знаете-тридневни всенародни празници и купони(Пепърче Heart Eyes) Twisted Evil Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт