Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 173
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
 В поста ми се получи огромно бяло поле,което не мога да редактирам newsm78

Аз май нямам претенции за клуб.
 Като часове си представям-сутринта от 10-10.30 или 16ч следобед .  (О-о,гадният компютър ми прави номера.Курсорът си плува по екрана както си иска)                                                                                           

# 31
       Здравейте мамчета Party
    Най после да успея да се включа Wink и аз в новата темичка Блу,Криктиана  bouquet

Ч.Р.Д. на палавниците празнуващи първата годинка днес!Ние си празнуваме единайсетте месеца Mr. Green

Много е хубаво,че чухме новини от Дани Heart Eyes Милата напати се доста в тази болница Sad Дано поне въстановява мине по бързо,че знам каква е мъка.Доста пазене трябва.
   Ама много хубави сники от морето пу...пу...големи сладурчета си имаме. Hug
  Леко пътуване на отпускарите Laughingи приятна почивка.И на мен ми се ходи                                       ,но май балкан ще предпочета тази година Rolling Eyes
    Днес ходих да си търся рокля да се докарам за кръщенето на Наско,но нищо не успях да свърша Twisted EvilТой вече не стои и в количката иска да става и да се вози прав #Cussing out или да ходи.Но на всяка камъчка се спира,гони кучетата из парка,пълна лудница #Crazy
   В магазините като влезем крещи,сърди се сякаш не е той. Crazy Така ли ще е от сега нататък  TiredДаже се обадих на баща ми да ни прибере,че сигурно още щяхме да се влачим до вкъщи Joy
    Иначе и ние ще го направим на два пъти празника.Кръщене с роднини и Р.Д. с дечица.То не че разбира но друго си е снимчици с децата ,балони Party
        Хайде лека вечер,че дълго стана Mr. Green и да спинкат спокойно малките слънца Hug

# 32
Разпис само...  Wink

# 33
Здравейте, мили мамчета!
Най-накрая стегнах багажа. Направо се ужасих, като видях колко е много. Добре че колата ни е комби, иначе незнам как щяхме да се замъкнеме до морето. Предишните отпускарки нищо не казаха за багажа  Confused Пожелавам и на останалите летуващи весело изкарване. Всички много ще ми липсвате, но след една седмица, живот и здраве, ще се разпиша  Peace  Дано, като се прибереме, Дани вече да си е вкъщи при любимите хора  Praynig
Лека нощ на всички!

# 34
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ЛОРИ, ВИКИ И ОСТАНАЛИТЕ СЛАДУРЧЕТА! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ПАЛАВИ!

В магазините като влезем крещи,сърди се сякаш не е той. Crazy Така ли ще е от сега нататък  TiredДаже се обадих на баща ми да ни прибере,че сигурно още щяхме да се влачим до вкъщи Joy

Та по този повод: http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ  hahaha hahaha hahaha

Аз също мисля, че 16 ч е подходящо време за парти! А за Ментов носорог чух, че залите за деца и родители са отделени, което го прави неподходящ. newsm78

# 35
  • по света
Здравейте, мили мамчета!
Най-накрая стегнах багажа. Направо се ужасих, като видях колко е много. Добре че колата ни е комби, иначе незнам как щяхме да се замъкнеме до морето. Предишните отпускарки нищо не казаха за багажа  Confused Пожелавам и на останалите летуващи весело изкарване. Всички много ще ми липсвате, но след една седмица, живот и здраве, ще се разпиша  Peace  Дано, като се прибереме, Дани вече да си е вкъщи при любимите хора  Praynig
Лека нощ на всички!
Не съм казала за багажа от срам с две пътувания го докара мъжа ми Embarassed
За рождения ден ще се включим и ние за мястото нямам претенции,но смятам че в 16 е най-удачно.

# 36
AndyB развесели ме Joy,но като се замисля,че и това може да ни чака Sick
  А за багажа и аз съм така.Добре,че и нашата кола има голям багажник,и е широка  отвътре,иначе ще се наложи някой да идва с влака  Mr. Green Joy

# 37
Elwing, и ние сме зле ама много зле с успиването. Същата работа, чувствам се все едно съм изкачила Еверест в момента в който заспи и изляза тихомълком от стаята без да се събуди.

# 38
Здравейте мацки!Честит първи рожден на малките сладурковци! Желая им да са  много здрави, щастливи и винаги усмихнати!
Радвам се,че Дани се възстановява и се надявам скоро да гушка малката Найа, че толкова време без нея направо ми се свива сърцето. Ели и при нас е така с малка разлика, че ние вече тичаме и е направо ужас, като спре количката и трябва да се слиза от нея,а като го пусна не иска да го държа за ръка и тръгва точно в обратна посока на тази, в която вървим.Направих списък с нещата за малкия за морето да не забравя нещо, избрах клуб за рожденния ден, торта, имаме си и покани даже  Mr. Green екстра от клуба. Така ,че усилено се подготвям,вторник пътувам за София да си прибера мъжо и в четвъртък отпрашваме  grinning039 Днес ходих да снимам малкия за паспорт, и аз и фотографката се изпотихме, горката жена сигурно направи 30 пози, ами той като види фотоапарат и се хили а пък трябвало да бъде сериозен, е как да стане ние или ревем или се хилим, освен това и не иска да стои на едно място а да опознае студиото Joy За заспиването доскоро беше на ръце, но вече ми тежи ужасно много а и не иска да легне а прав да го приспивам, лягаме на леглото гушкам го той става прав около 20 пъти и накрая се измаря и заспива Crazy, но откакто проходи се измаря повече и сравнително по бързо заспива. По случай изминалата година безспорна е най щастливата в живота ми, много съм се разнежила, откакто съм родила съм станала голяма ревла(разбирайте го по чувствителна) и по спокойна станах, абе много ми е готино, никога не съм се чувствала по щастлива, а малкия така ме гушка и целува и  лигави, че незнам как съм живяла без това малко човече, това е някаква безмерна безкористна любов, която мисля само една майка може да изпита! Ауу, че дълго стана ooooh! Много целувки и сладки сънища на всички бебчета! Hug

# 39
Леле, как искам да честитя поименно на всички празнуващи от тези дни, но те са толкова много. Честито малки сладки, мъници, Честито Нанка Христова! Дано не пропускам някой. Да ме прощава!
Аз пак се разболях. Вече ми писна, но почвам да се оправям. Утре съм на сватба и то чак в Силистра. Имаше ли мами от там? Не се сещам newsm78 . Опитвам се да организирам кръщенето в един манастир, реших го снощи. Пълна лудница. А и днес бяхме на РД на един сладурест августин - Наско. Снимки - не знайно кога! Много имам да чета и пиша, но за сега само целувки ви пращам и отлепям, че едвам гледам!
Дани, чакаме те!
Къде е Мама Марго?

# 40
Здравейте и от нас!
Прекрасна темичка   bouquet
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ  Heart Eyes МНОГО НИ ТРОГНАХТЕ!
Elwing  Embarassed Embarassed Embarassed Ember, Blanc   bouquet Hug
Ето една бърза и скромна почерпка от нас

Нашият празник мина горе долу добре - Лори не можа да спи почти цял ден, което е нетипично за нея и по време на тържеството беше доста кисела. Тортата се разпадна от жегата, защото се оказа прекалено голяма и не можахме да намерим подходящ хладилник да я приберем  ooooh!/та ето и един съвет от изпатилите - не взимайте прекалено рано тортите от сладкарницата ако нямате къде да ги приберете/. И за капак Лори падна и си удари главичката на асфалта - много се притеснихме, защото веднага след това заспа, а като се събуди повърна. Но сега мисля, че вече е ок, спинка сладко изморена от цялата еуфория днес. Като изключим тези перипети мисля, че мина добре. Ние на обед празнувахме с прабабите и дядовци на Лори, а следобед се събрахме с нейните приятелчета и продължихме веселбата с родителите  Laughing, а и с много наши приятели. Лори се забавлява с размазаната си торта и с приятелчетата си, получи прекрасни подаръци, а аз и баща й сега сме капнали от умора. Аз не смятам, че тя ще запомни нещо от този рожден ден, но много се старахме да й създадем една приятна емоция, а сега съм събрала в една папчица малки спомени от днешния ден - картички от гостите и от нас, свещичката, а утре ще прибавя и снимки. Надявам се  един ден да ги разглежда с интерес и умиление.
Ето и малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=96

Радвам се, че нещата при Дани се подобряват.
На пътуващите желая лек път и приятно изкарване - а за багажа и аз не съм споделила от срам - след почивката ни на морето татито е твърдо решен да си купуваме нова кола - комби  Laughing и сега е в трескаво разглеждане и избиране  Joy
Спирам, че прекалих както винаги. Хубава нощ на всички  Heart Eyes Hug

# 41
Здравейте,
Блу мерси за темичката, нямаше ли да ни споделяш нещо важно, какво се ослушваш newsm78
Браво за хубавата новина, че Данчето се подобрява!
Бамбуча и Елън, толкова хубаво сте описали чувствата си относно дечицата ви, направо се разнежих. И на мен ми е така!!!
Велмарче, винаги като малка страдах, че не мога да направя рожден ден с приятелчетата си! На мен пък ми хрумна, че ние сега имаме толкова много августинчета, които ще си празнуват един ден заедно рождените дни и няма да са самотни на празника си  Joy

# 42
  Извинявам се, ама влязох от другия компютър и не ми стигна времето.
 Само да подгрея за днешния празник,пък на светло-пак.Честит Първи рожден ден на  Христо , Даниел и Виктор! Има и други-но не съм чела мамите им.
 Пожелавам им прекрасен празник!

Душе,познавам  хора,които съвсем пълноценно си празнуват рождените дни през лятото.
 А децата ни,важното е винаги да се чувстват добре на този ден-независимо с колко хора го празнуват. И си е до характер.
 Аз нарочно търсих на София име с имен ден през учебната година Simple Smile
 Кристиана,това с излизането от стаята на уж спящо дете ми е мно-ого познато-научила съм се да ходя безшумно като котка-и пак ме чува,диването ooooh!

Елвинг,къде ще кръщавате Ивчо?
 Адрианска-лек път,приятна почивка. Е,ако не почивка-поне ще е незабравимо преживяване.

Бамбуча,още си със старото име на Първа стр.

Vst_80 ,вече ми става неловко,ама,кукла ти е Лори,направо слънце.
 Пази я по- на тихо и спокойно няколко дни,може и да има леко сътресение.
 А тортата е с модерни,обтекаеми форми Simple Smile

AndyB, гледала съм тази реклама и съм си мислела-О-о-о,има и по-зле от нас!

Мадона,дръж се. Май всички с досег до морето,преболедуваха това лято.

# 43
Привет и от нас....Аз си взех Марти от село....Станала е едно голямо момиче,направо ми е е неестествено и се чудя ,дали е моето дете....Научила е толкова много неща при бабите... Embarassed,и сега се чудя на какво да си играем,коя и е любимата нова игра,играчка........... Embarassed
Честит рожден ден на днескашните рожденници.Да растат здрави,умни и щастливи..
Горчиво,горчиво,горчиво за Нана.Пожелавам ти много ,много щастие и любов със Супер Митко.. и Калоян разбира се...
Мен пак треска ме тресе,защото дават ,че на 7-ми ще вали ,а нашият Рожден ден е на открито  Sick Направо ще се побъркам,дали да почвам да звъня на всички да го отлагам(ако изобщо ми позволят от партицентъра),или да изчакам и днес и пак да гледам прогнозата.........Много ми е изнервено..........
Марти щъка около мен,така че привършвам-после пак.........

# 44
  • София
Честит рожден ден на празнуващите днес - бебчето на мама vesi kalcheva Laughing , Даниел, Христо, Дияна, Иво, Елица, Кристиян, Виктор! Да са здравички и палави!
Блан, кръщенето ще е в Люлинската църква - Св.Кл.Охридски. Искаше ми се да е там, където беше и сватбата ни - в Св.Неделя, но нали го направихме набързо... А и ресторанта е в Люлин и щеше да стане неудобно за гостите после. В Адашите е, ако нещо ти говори. И аз като Ммилена се притеснявам за метеорологичните условия и се подсигурих - запазихме една зала и вътре, в случай, че времето се скофти Crazy А иначе и аз май съм със старото име на 1ва стр., не че ми пречи  Wink
Снимки още не съм гледала от рд на Лори. Не помня, ВСТ, от къде ви беше тортата? Да знам, че тсе разтичат Wink Ние още не сме уредили този въпрос ooooh! Дано е добре сладкишката! Praynig
За часа на партито - 16ч е ОК, въпреки, че Ивчо спи към 17ч обикновено, но поне малко ще хване от веселото  Laughing
Приятно изкарване на пътуващите! Hug Това за багажа ме развесели Mr. Green
Сигурно пропускам нещо... После пак. Blush

Общи условия

Активация на акаунт