Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 131
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Еххх чесъм разеяна!  Embarassed Идва и нашият ред да почерпим! Вече сме родени, точно в 9:30 сутринта! Tada newsm35 newsm35 newsm35 Честито и на баш наборите!

Даниел сега спинка след шок от деца, балони, торти, свещи и накраяимаше и рев дори...
След обяд е кръщенето!
Praynig

# 47
  • София
Така, разгладах сайтовете на клубовете и ми прави впечатление, че навсякъде са с някакви менюта със сандвичи, хапки - ясно е, че ще ги хапват мамите, а не децата  Laughing А условията на Патетата ме убиха - да са здрави, облечени според сезона - все едно говорят на лукови глави, а не на майки  Mr. Green Всъщност аз не съм била в нито един от предложените, моля за коментар някой, който е посетил да сподели. И защо ли ми се струва, че Ивчо би ревнал при вида на клоун  Rolling Eyes

# 48
Елвинг, тези "екстри" като аниматори( във вид на клоуни или каквото и да било друго), в нашия слу4ай са напълно излишни Peace.Децата са твърде малки за да се впе4атлят от подобно нещо. В нашия слу4ай мисля 4е не трябва да гледаме общите пакетни програми. Идеята ( поне според мен), е да наемем клуба като място , на което да се съберем и където спокойно да оставим децата да играят едно с друго( или който както може Joy).За тях ще се използва детския кът( басейн с топки и вси4ки други игра4ки).Абе- нещо като по4асово гледане. Може да уто4ним с конкретния клуб и  меню- или по-то4но да няма такова,защото това на мен ми зву4и тъпо с разните му хапки Crazy( ами то и бира ще ми се допие.... Mr. Green).Моето предложение е да поръ4аме торта( която ще си я изядем ние- мамите), за децата мисля 4е няма нужда от каквато и да било консумация.Да договорим именно свободна консумация- т.е.- всеки да си поръ4а нещо( едвали някой ще има време покрай децата да изпие пове4е от едно кафе или безалкохолно Wink).Ще разребем торта, децата ще си подивеят 2 часа и ..това е  Hug
Ако някой има друго виждане по въпроса- нека сподели Peace

# 49
  • София
Велмар, така ми звучи екстра, но дали ще се навие някой клуб да го ползваме само за терен?

# 50
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ СЛАДУРКОВЦИ - бебчето на мама vesi kalcheva , Даниел, Христо, Дияна, Иво, Елица, Кристиян, Виктор!

Моето мишле слава богу изглежда добре - днес цял ден се наслаждава на подаръците си, а сега се приспиват с баща си  Laughing. Аз обаче все още се чувствам уморена.

Elwing тортата беше от Двете фукли / и тортата за моя рд беше от там/, но вината затова, че се разпадна не е тяхна, а наша, защото я взехме прекалено рано - взехме я в 13, а празненството беше от 18.30 - както и да е, ще ми е като обица на ухото. Следващият път просто ще помоля да ми я докарат намясто в точното време. Иначе препоръчвам тази сладкарница и 100 гр сладки - изключително доволни сме от тортите им.
А за общия рд и избора на клуб ще се довера на вашето мнение, тъй като не съм посещавала нито един от тях

# 51
Велмар, така ми звучи екстра, но дали ще се навие някой клуб да го ползваме само за терен?
Разбира се 4е ще се навият Peace.ТИ да не мислиш 4е за  1-вия Рд  съм поръ4ала клоун Crazy.На тях им е пределно ясно  на каква възраст са децата  и 4е нямат нужда от  подобни забавления.Ще имат гарантирана консумация от 20-ина майки, ако поръ4аме тортата  през клуба, щ еимат и тяхната си надценка от това Wink, и пълен клуб с деца, на които се таксува гледане и съответното заплащане Wink

# 52
  • София
Вст, мерси! И ние сме се насочили към 100 грама сладки, пък ще видим. Не знам как са с доставките там, дали има опция такава или трябва да идем да я взимаме ние.
Разбира се 4е ще се навият Peace.ТИ да не мислиш 4е за  1-вия Рд  съм поръ4ала клоун Crazy.На тях им е пределно ясно  на каква възраст са децата  и 4е нямат нужда от  подобни забавления.Ще имат гарантирана консумация от 20-ина майки, ако поръ4аме тортата  през клуба, щ еимат и тяхната си надценка от това Wink, и пълен клуб с деца, на които се таксува гледане и съответното заплащане Wink
Ок!  Peace Остава само да изберем къде.  newsm78

# 53
100гр. сладки извършват доставки Peace.А и тортите им наистина са мноооооого вкусни.

# 54
  • София
100гр. сладки извършват доставки Peace.А и тортите им наистина са мноооооого вкусни.
Благодаря!  Hug Ти май знаеш всичко  Laughing

# 55
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на всички малки палавници.

Бамбуча, аз ходих преди 2г. в Мармарис. Самият курорт много ми хареса. По-малък е от Кушадасъ и по една аля можеш да стигнеш до съседния Ичмелер. Пътуването беше ужасно,защото в автобуса бяхме толкова много хора, а пътя е 24часа. Първо минахме да оставим почиващите в Кушадасъ. Хотела се казваше Class, на края на Мармарис. Храната беше пълни буламачи и въобще всичко, което беше към Олинклузива беше  Twisted Evil Но това си е до управата на хотела. Плажа е малко гаден - камъни и пепел, затова пред всеки хотел е заградено и има шезлонги с дюшеци. Отделно отговорничката за нас ни прекара с една екскуризя, на която не можахме да отиде. Знам, че звучи малко гадно, но ако попаднеш на добър хотел, ще си изкарате добре. Въпреки всичко, самото ходене на друго място ми подейства много добре. Много е скъпо да седнеш на заведение, така че гледай в хотела да има олинклузив. Не му мисли много и тръгвай - навсякъде има и хубаво и лошо.

# 56
Хей, къде сте вси4ки Rolling Eyes.Това време ми саботира плановете за следобеда, и ще си остана да вися в работа Rolling EyesДари забавлява баща си вкъщи JoyХаайде, да се вклю4ват и други, 4е оспамих темата днес Blush

# 57
Сега се сетих нещо- в сайта на Барбароните снимките в галерията не са от клуб 3 Naughty.Той е нов- ( от около месец).Водя Дари там редовно- и РД ще празнуваме там, така 4е- знам. Сега ще погледна дали имам по-подробни  снимки от там, за да добиете представа Peace.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103933&photo=115 от тук нататък има снимки от Барбарони, но едва ли ще добиете представа, защото са все в близък план Thinking
Тия дни ще снимам специално  "в мащаб" и ще пусна снимки Peace
Сетих се и за друго предложение за просторен клуб- Бъни.Намира се в Стрелбище на Деде агач

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 18:34 от velmar

# 58
Елфче....това е специално за теб http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=210060.0;all
не се сдържах Joy Joy Joy

# 59
  • София
Елфче....това е специално за теб http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=210060.0;all
не се сдържах Joy Joy Joy
Ааа, знам я тая тема Mr. Green Имаше и още една - "Празнува ли сЪ първия рд"  Joy
Поръчахме торта, в най-големия дъжд водихме Ивчо до центъра. имахме идея и да се разходим в Мола, но пропадна, за пореден път - миналата седмица от жегата се уплашихме, сега от студа. От 3тия път дано успее Ивчо да го види, че милия още не е отворен на тема шопинг  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт