Пловдив - 11

• 25 740
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
 Peace"Чайкафарма" Peace

# 196
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от помощ  Praynig
Препоръчайте ми сладкарница с хубави торти, ако може и координати някакви да ми дадете! Някой знае ли в "Сладък рай" хубави ли са тортите и къде се намират?
Благодаря предварително  Heart Eyes

# 197
Аз лично съм много доволна от тортите в "Луксор"-сладкарницата в двора на Тракийското Сани/ама май ти е далеч Thinking/...иначе се сещам за Амели"-намира се близо до Четвъртък пазара...и да споделя отличните си впечатления от последната торта-за рожданния ден на Ивайло-до Данъчното на "Радецки" има една малка сладкарница/отдясно на входа му/......разкошни и на много добри цени......за "Сладък рай"-няма лични впечатления...
А и ето ти една стара темичка,ако имаш време да четеш/късичка е/:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=182982.0;all
Поздрави на сладурите от нас Hug

# 198
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от помощ  Praynig
Препоръчайте ми сладкарница с хубави торти, ако може и координати някакви да ми дадете! Някой знае ли в "Сладък рай" хубави ли са тортите и къде се намират?
Благодаря предварително  Heart Eyes

Сладкарница Неделя  Peace

# 199
И аз съм за тортите на "Неделя", ако трябва да ги сравня с тези на "Скалата" или "Попимони".
"Сладък рай" се намира цеха и сладкарницата  в "Тракия" ,104 блок , но да не те подведа не зная дали все още съществува.

За детското влакче някой питаше по-напред в темата-ще го пускат на 22 септември, така поне четох във вестника.Първия ден ще е безплатно. Поизчистили са района там, скоро се разхождах...

# 200
Момичета, помагайте Praynig
Търся яка връзка за ясла 18 до ВИХВП.
Изненадващо се налага да почна работа, иначе мислех да си гледам малкия до градина.

За сладкарница  - преди седмица поръчвах от "Светлана", намира се до Четвъртък пазара, срещу училище "Христо Смирненски". Много хубава и вкусна беше тортата, а цената - 14.40 за правоъгълна торта 2 кг. Сложиха ми и надписи, които поисках.

А "Амели" е в отпуск, мисля до 18-ти септември.

# 201
  • Пловдив
Moмичета, благодаря на всички, които се включиха   bouquet
Ще отидем да видим тортите в сладкарниците "Амели" и "Карамела"  Peace

# 202
С пристрастие мога да ти препоръчам тортите на Скалата, защото се правят на същия ден в който я искаш , много са вкусни , а и има голям и разнообразен каталог.
Казвам всичко това с пристрастие защото съм работила там.

# 203
ето снимки от нашето кръщене на 08.09.07
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172278

# 204
Villy_Ch,страхотни снимки!  bouquet
Малката Александра е голяма сладурана!Как се държа по време на кръщенето?
Моли Уизли,съжалявам,но не мога да ти помогна.Нямам връзки в нито една ясла и още от сега се притеснявам за след няколкло месеца,когато и аз ще имам този проблем.Стискам ти палци!Успех!

# 205
Беше спокойна и си играеше със свещта на кръстницата си, дакато не я взе попа да я потапя във водата и след като си ми я върнаха се гушна в мен и с такава сила ме беше гушнала от страх, че ме беше защипала за гърба и не се пускаше. Докато беше гушната от мама беше спокойна.

simona06 , а вие как се държахте ?

# 206
Villy_Ch,нашата Симони-бонбони се държа доста добре. Simple SmileПърво и беше интересно и попя заедно с попа. LaughingСлед това се отегчи и започна да посяга към книгата,от която чете.Когато започна да я миросва /да я маже със свещта/.Посегна и я счупи.На попа му стана смешно. JoyКогато я взе попа се разплака.Потапяйки я във водата се поуспокои.След това направихме "фотосесия" в двора на църквата и отидихме да се черпим.Това е!За мен беше доста напрегнато,незнам защо.Може би майчиния ми инстинкт ме беше обсебил и знаех,че това е доста специален ден за всички нас!Може би и с теб е било така!?
Лека вечер на всички!

# 207
  • Пловдив
Здравейте, отдавна не съм се разписвала!

Честито на всички малки християнчета! И на нас ни предстоя кръщене тази седмица в неделя!
Ако някой иска среща на центъра да пише! Hug

# 208
Честит рожден ден на малкия Иван на Зла Вещица !

nbirthday newsm67  costumed034  Party Time
Да расте много здрав и малко палав  за радост на родителите си и само да ги радва!

# 209
  • Пловдив
Благодаря много  Hug Hug Hug Само да уточня че малкият Иван стана на 17 години днес и удари 186 см  Joy

Общи условия

Активация на акаунт