Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 762
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добрутро!  Heart Eyes

Стаско е почти доста добре, даже спа спокойно и непробудно цялата нощ. Очето му се изчисти от 2 капвания на капките, но продължавам, още 9 дни, а е такава мъка слагането им  ooooh! Царевица не е ял и мисля скоро да не давам  Naughty

Стаси се оправя затова пък ние с баща му от вчера се надпреварваме да се оплакване кой го боли повече гърлото и на кой му е по зле. Взех превантивни мерки сега си самостискам палци да не се разболея, че нямам право на такъв лукс  Confused

Наде, от къде и какви памперси бански намираш?

# 241
  • София
Добро утро!

Аз снощи неочаквано се оказах без деца - много добре стана, защото от два дни така ме боли глава и имах нужда да не правя нищо!

На мен ще ми трябват само 4 памперс бански и не ми се купува цял пакет! Догодина надявам се, че няма да ми трябват! Сега ще ходя до гарата за билети и до Пигис хаус да гледам!

Пожелавам на болните да се оправят!

Смин, имаше ли места в Берлин?

# 242

Joy hahaha ще те изям ей, голяма си ми сладурана, става дума за лекарство, не за памперс-бански  hahaha Joy

Вени, имаше, да, но през туроператор, не на рецепция  Peace Аз се запасих с 2 пакета памерс-бански и съм доволна  Laughing

# 243
  • Русе
Добър ден!
Сакън, никой повече да не се разболява! Naughty Данче, не сдавай багажа! Рени, скорошно оздравяване и на вас!

Тъъъй, вчера се видях с юлче и фамилия аз (на "Вазата"  Mr. GreenLaughing... Симпатяги! Heart Eyes Иво, като един малък-голям проекто-батко, беше без количка и без памперс, че и поведение правеше за пред мен  Blush, иначе му личи какъв е шушумига  Wink. С Дилянката бяха като свободни електрони, всеки нанякъде... чакаме да се завърне Филипа за по-голяма среща-гореща  Laughing... абе, искам още срещи аз...и още народ да дойде ако може! Blush

Сминси, ама вие вЕрно много далеч избЕгахте! Joy

# 244
  • София
Момичета ако знаете какво преживях... терапевтично ще ви разкажа пък и ако дадете съвет...
Сутринта свърших всички процедури със Стаси и Ст го изведе навън, а аз си допивам кафето, пиша тук... и ми звъни съседката на мобилния (нещо нетипично за нея) и ме разпитва къде е детето, с кой и тн и ми обяснява, че Стаси не е с баща си и да дохвърча веднага, защото детето ми го държат жена и мъж на спирката. Няма да пиша какво ми стана. Прелитам на спирката и не мога да повярвам - гледам си детето, държи го едно момиче, което се хили и говори и говори с някакъв висок мъж, а Стаси омърлушен втренчено ме гледа, но без всякаква реакция! Спуснахме се със съседката ми към тях, питах къде е Ст, мацката като каза, че бил вкъщи, после се поправи, че бил на кафето, и тук няма да ви казвам какво ми ставаше. Съседката ми, грабна малкия, а аз си помисли, че мацката ще го дърпа, но не, пусна го. Аз си го взех и тръгнах към вкъщи и по пътя срещам Ст "Какво става? К`ви ги вършиш? Ти нормална ли си?..." това било барманката от кръчмата, обаче аз НЕ съм я виждала там. Той им го бил дал да го разхождат, тя си изпращала гаджето на спирката. Още незнам на кой свят съм, нито искам да се карам с него, нито да говоря, нищо. Незнам. Много се уплаших, а на всичкото отгоре се чувствам като някоя луда. Мислех да ходя да се извиня на момичето, но не виждам всъщност за какво, тя можеше да ми каже, че е барманка, пък, че съм лоша физиономистка си е мой проблем. И със Ст какво да правя незнам, той обяви мен и съседката, че сме луди и побъркани. Винаги съм се чувствала добре като споделя, но не и този път.

# 245
Здравейте!

У дома 3-мата мъже спят, само аз не се научих да спя следобяд  Laughing
Стискам силнооооо палци, всички да оздравяват - и малки, и големи! Hug
А, Фил, знам къде е!  Wink
Ооо, и на мен ми се идва в Русе, ама няма да стане скоро!

Деси, мъжът ти случайно да участва в рекламата на ЦКБ???

Имам 1 въпрос: На Люс му никнат вторите кътници! Знам, че е малко късничко, но на него по принцип късно му избиха зъбите... та дали е възмжно от това е с температура /38 градуса/ и е нервен, не иска да яде...пък като го питам болят ли те зъбите, казва не.  newsm78

Ох, Данче, какво да ти кажа, аз може би първо щях да звънна на мъжа си да го питам, но пък ти си се уплашила и си действала първосигнално. Успокой се!!! Да си луда- не си луда със сигурност, все пак в големият град опасностите са много повече, а и всяка майка, като става въпрос за детето й, първо действа, после мисли!

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 14:40 от Леси

# 246
  • Русе
Данче#Crazy #Crazy #Crazy
Сто пъти ми се обърна стомаха докато четях..., нямам думи просто! Shocked

Леси, винаги може да се намери повод за Русе! Sunglasses
Като нищо може да е зъбите при Люс... Thinking

# 247
  • нейде там, където ....
Пу-пу! Ние сме здрави.
Дано е така по-дълго, че тези дни трябва да сменяме тапетите в коридора, а децата да могат да ходят на ясла и градина.
На разходка отиваме чак сега, защото Митко заспа учудващо предиобед. От морето не е ставало такова чудо. Там го пуснах голичък, но той се страхуваше от вълните, цамбуркаше в басейнче и, слава богу, без инциденти. Дори не се бях сетила за памперс бански. Но ако отидем на голям басейн, бих му потърсила.
Много е любвеобилен, раздава целувки на поразия. Днес не му е ден за ядене, но снощи преяде, та го разбирам.
Изчезваме, преди да е заваляло.

Уф, не знам и аз как бих постъпила в такава ситуация.Освен, че със сигурнос Ст би отнесъл един скандал, поне на 4 очи, като куцо пиле домат.

И за зъбите - Митко е вдигал и над 39 градуса - 7-10 дена преди да избият зъбки. Ходехме всеки ден на лекар да го прегледа, направихме дори изследвания, за да сме сигурни, че са само зъби.

# 248
Данче, наистина и аз бих постъпила по същия начин като теб в тази ситуация. Друг е въпроса как ще се разбирате сега със Ст  newsm78 В крайна сметка като го е взел да го изведе да го гледа той, а не да го дава на други хора. Дано се поуспокоиш  Hug

Joy hahaha ще те изям ей, голяма си ми сладурана, става дума за лекарство, не за памперс-бански  hahaha Joy

Ще се разберем накрая  Joy

Смини, ама аз наистина не помня кой къде живее  newsm78 Чак сега видях, че си от Варна  Mr. Green Нищо де, пак може да дойдеш и да пием кафе, пък да имам очи после и аз да дойда  Mr. Green

# 249
Привет  Sunglasses  Най после и ние да се радваме на малко слънце  Grinning

Уф, Дани4, 4е си луда, луда си  Laughing ...майтапа на страни, и аz бих реагирала така. И такъв скандал Щях да вдигна на баЩата, 4е няма на къде. Но аz съм 99,9% сигурна, 4е той нямаШе да го направи....но zнае ли 4овек?  newsm78

Сминс, 4удесно, хем дале4 от голямата какафония, хем блиzо до плажа, идеално  Peace  Да снимаШ вси4ко в хотела  Laughing

Леси, според мен е въzможно да са zъбите. Милена откаzва вси4ко, съдържаЩо киселина, например доматен сос, цитрусови плодове, когато й никнат zъби.

Рени, Милена пие от край време ве4е от обикновена 4аШа, като голям 4овек  Wink  Сигурно от 6 месеца ве4е....  Thinking  Не се оливаШе, само имаШе бели мустаци от млякото  Wink  В ИКЕА има едни пластмасови 4аШи, 6 броя в раzли4ни цветове, то4но zа деца, и комплекта струва 1,32 ?  Mr. Green  Идеални са zа целта  Peace

# 250
za6to_li, хайде включи се  Wink

# 251
  • София
Данче, направо...да го незнам какво твоя мъж! Как така ще дава детето на непознати и то без да те извести! Нормално си реагирала и си помислила това, което и аз бих!

Леси, Мати е вдигал и 40 градуса от зъби! Защо да е късно за втори кътници - даже мисля ,че е рано! Те са последните зъби, които изникват - на племенника, който е 10 месеца по-голям му поникна такъв кътник преди месец и нещо!

# 252
  • София
Данче, направо...да го незнам какво твоя мъж! Как така ще дава детето на непознати и то без да те извести! Нормално си реагирала и си помислила това, което и аз бих!

Той познава момичето, аз май съм я виждала, но нямам много спомен, а тя даже незнае, че аз съм му майка, нито името на Ст. Той седнал да пие кафе, а тя ми взела детенцето да го разходи докато изпращала гаджето си на рейса. Може да е всякаква, но не ни е толкова близка в края на краищата, живееме в такова време..... Незнам. Казва ми, че съм болен мозък, а аз се скъсвам да рева. Вече незнам в кой смисъл на ку-ку съм.
Леси, аз тичайки към спирката му звънях, но стигнах преди той да ми вдигне, после ми е като на забавен кадър. Цункай Лус от мен и бързо да оздравява. Моето некомпетентно мнение е, че щом не го болят венците може би не е от това Т-та. Но пък знае ли човек, може би не може да я формулира. Питай дали го боли главата, очи, уши, гърло...

# 253
Хехе, Вени, говоря за големият ми син, който е на 3г. и 2м.  Laughing Чудя се защо толкова късно му никнат зъбите, при условие, че приема достатъчно количество калций, под формата на мляко и млечни продукти. Първият му зъб изникна на 9м., а допреди 4 месеца имаше по 1 предкътник и 1 кътник и докато не забелязах, че останалите деца на тази възраст имат по 2 кътника не обърнах внимание. Док казва, че всичко било индивидуално и няма място за притеснение, ама...

Случка: Леглата им са на 2 етажа и днес следобяд Йо като се наспал и се покатерил по стълбичката на втория етаж при батко си, ние сме в хола и само чувам Мамо, Мамо и отивам в детската и гледам Йо се качил горе, а Люс се смее, направо щях да припадна  #Crazy #Crazy #Crazy Ами, ако беше паднал, ако в играта с батко си бяха и двамата паднали долу.... и сега баща им маха стълбата, защото не мога да го отуча да се катери / не го прави за първи път, но досега винаги е било пред очите ми/.
Охххххх, сега ми е забавно, но повярвайте наистина ми се подкосиха краката като ги видях.

Данич, аз докато четях изтръпнах, пък представям си на теб каквото ти е. Аз такава сцена щях да спретна, пък ако ще и за умопобъркана да ме сметнат, все ми е тая.
А Люс като го питам, казва, че нищо не го боли и е весел, и играе, все едно нищо.  newsm78

# 254

Той познава момичето, аз май съм я виждала, но нямам много спомен, а тя даже незнае, че аз съм му майка, ]

С други дума, тя е дала детето на непоzнат 4овек?  Shocked  А неееее, Дан4е, хи4 не си куку, те са  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт