Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 915
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Татянка, не остана - скоро ще се пържиш на родна земя! Wink

Днес при нас вече не се диша - каквото разхлади-разхлади, термометърът пак тръгна нагоре. Tired

Болничките - как сте?
Hug

# 166
  • София
Привет!
Докато беше с температура / май си беше вирус, не зъби/ вземах Мати при мен по някое време през ноща и нашия веднага се научи - тая нощ пак се буди да го взема! Но отказах! Рева, рева пък миряса! Дано да се отучи бързо, че вече съм си патила от спането заедно!

Предлагат ми една работа на половин ден и съм в размисъл! Същевременно се оглеждам и за бавачка на 5 часа! Малко ми е кофти, защото ще започна без да има човек, който да ме въведе, а същевременно и ДДс трябва да правя! Затова се опитвам да ги навия да започна от 15.09, но няма кой да им направи ДДс-то за август и незнам как ще се разберем! Аз обаче няма как да почна по-рано, защото няма да имам време за опознаване на деетто с жената: от 17 да края на месеца сме напред наза и може час от 1.09 да се започне опознаването!

# 167
Цвети, ама ти си като пълнозърнесто сухарче (те нали са тъмни на цвят)  Joy hahaha
Вени, в края на август ли щеше да си пак на Златните  newsm78
Юлче, тенкс агейн, ще слагаме Пентаксим значи, а шефката на ХЕИ е споменала, че може да минават есента по Здравна каса  Laughing
Нашите афти....не ми се говори, нищо не помага, не дава и да го мажа де, добре, че милото детенце няма да помни след време как са му никнали тъпите кътници  #2gunfire иначе след една сравнително спокойна нощ има 2 кучешки - горе  Laughing ако почне и с тях така да се хапе, не знам  ooooh!

Нещо следобедно и морско

# 168
Абе Смин, миеш ли му зъбите с четка или с ония силиконови накрайници? Ако дава, мажи дактарина там - вместо паста за зъби. Или намажи лъжичка и му дай да оближе, или някаква играчка. Все трябва си отваря устата за нещо туй дете. Иво също не искаше, но дактарина е с мирис на портокал и като го опита, зяпаше за още (той мре за цитруси).

Ако пентаксим мине по ЗК, ще съм много щастлива - щото сега изхарчих половината отделени пари за малкия малък - купих му количката  Mr. Green  Едно яркочервено куини спийди втора ръка, не можах да се сдържа просто.

# 169
юлче, казвали ли са ти, че си съкровище  Heart Eyes сега не дава да му мия зъбите, ама с мекия накрайник ще пробвам. Честито возило! Със здраве да си я ползвате количката   bouquet

# 170
  • Русе
Еми, днес сложихме полиото на Диди, другия месец ни викат за ДТК и после чак в 1-ви клас. А този АктХиб намира ли се по аптеките?
Диляна няма белег от БЦЖ-то и сега ме тресна параноя, че ако ми поискат Манту от яслата(уж не искали вече, ама някои ясли искат още) и се окаже отрицателна съвсем ще ме замотат и отиде един месец...  ooooh! То докато излязат резултатите, пък после се чака до следваща сряда за имунизацията, щото само тогаз правели...иииии... е***ти и процедурата ще стане  Close, както се падат празници в началото на септември...Предусещам дълга принудителна отпуска аз... Tired
Иначе, за 2 месеца почти не е мръднала - 100г и 1см (11,700кг на 83-4см).

Абе, Цвети, като се оплакваш, че дребният спрял да казва за "чиш", се сетих, че някой пишеше(Спок май), че децата които от рано(преди годинка) се научават на гърне, по някое време правят такава стачка - и не казват, и се напикават нарочно(някакъв вид самоутвърждаване и заявяване на "свободна воля" Laughing)...Тъй че ще мине този период, споко! Peace

Смин, тръпки ме побиват от тия афти - ще откача ако си завъдим, каквото е прасе малката...  Crazy

Юле, честито возило! Ти вдругиден ли кацаш тука? Давай да се уговаряме, че като нищо ще отпраша за Варна другата седмица... Grinning

# 171
като нищо ще отпраша за Варна другата седмица... Grinning

А така, и zа колко време?  Flutter

# 172
Давай да се уговаряме, че като нищо ще отпраша за Варна другата седмица... Grinning

Давай де, тя и Жени вече е тук със сладурката Рая  Hug Та ми мирише на срещичка  Laughing

# 173
Давай да се уговаряме, че като нищо ще отпраша за Варна другата седмица... Grinning

Давай де, тя и Жени вече е тук със сладурката Рая  Hug Та ми мирише на срещичка  Laughing

Оооооо хора, останете до 22. поне  Praynig

# 174
Юлче-честито ви возило.
Иленка -и на мен ми се струва,че някакси не е от неусещане newsm78!Той знае какво прави.Не е възможно на 1г и 1 месец да знае ,а след 3 месеца да забрави newsm78

И аз искам във Варнаааа #Cussing out

# 175
като нищо ще отпраша за Варна другата седмица... Grinning

А така, и zа колко време?  Flutter

Първо аз  Naughty

Ние пристигаме по малките часове сега в събота, та може да се видим още събота вечерта около шест на Пантеона или на вазата. Където е по-удобно, за мен е все едно - разстоянието ми е еднакво. Филипка, и за теб се отнася  Mr. Green

юлче, казвали ли са ти, че си съкровище  Heart Eyes

Мда, редовно, особено когато сготвя  Mr. Green

# 176
  • Русе
Не смея нищо да кажа за Варна, щото изобщо не е сигурно и ако стане ще е за 3-4 дни  Sad- по-скоро към края на другата седмица (Татянка май я изтървам, друг ще има ли там освен варненки?). Много ми се почива вече, тъкмо свършихме ремонта в офиса и сега трябва да сменяме дограма вкъщи  Tired...искам да се махна!

Юлче, Вазата по ми харесва, ама да каже и Фил къде й е удобно, щото вие с тумбаците сте с предимство  Wink.

Смин, записах си! Hug

# 177
Искам и аз на Вазата пъъъък  Crossing Arms - убедена съм, колко ще е приятна срещата!!!
Явно всеки град си има култово място с безумно име! Laughing

Ще има още морски срещи, няма начин - лятото все още предстои.
Обаче като се заесени, дали да не спретнем един Пленум - неморски имам предвид... Пак около центъра на Родината... Около октомври например, по циганско лято, а и септември нали ще има много "ученици"... Но май ще е по-добре, да се постави темата сериозно, когато всички отпускари се завърнат!? Вие как мислите!?
 newsm78

Юлче, честито ви ново возило! Със здраве да се ползва!
Peace

# 178
Въобще не е безумно името Mr. Green Там наистина има ваза - голяма, от пръст, всяка пролет садят миниатюрни цветенца и растения върху нея като украса. Точно в началото на един голям парк. Виж тук, за съжаление няма снимка  Laughing http://www.ruse-bg.eu/index.php?area=1&p=news&newsid=880 … 72;за

# 179
Алекс заспа в 13.30...още спи...вчера заспа в 12 и спа до 14, а снощи заспа в 23.30...не ми се мисли за тази вечер...да де нощ....ще има да си играем с него  Laughing

Срам не срам, да си призная - не съм ходила в Русе  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт