Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 802
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Искам и аз на Вазата пъъъък  Crossing Arms - убедена съм, колко ще е приятна срещата!!!
Явно всеки град си има култово място с безумно име! Laughing
...
Ми, енви, вдигай се и идвай  Grinning Hug! Между другото, "Вазата" наистина е култува, щото си е една огромна ваза от пръст(и тор можеби) - към 3,5м. висока, и по нея са засети дребни цветя, образуващи шарка(всяка година различни), отгоре обикновено засяват гладиоли, които изглеждат като потопени във вазата  Grinning. (е, юлче Naughty Wink, кога сколаса да ме изпревариш! )
Ето я преди да я засеят: http://www.gradovete.com/?p=viewnews&id=79
Но всъщност има едно друго място с по-безумно име - "Л**ното" Sick (на пъпа на центъра, под едни дървета, от които птичките си цвъкат на воля  hahaha)

Смин, айде и ти насам, тогаз! Hug

# 181
Смин, прегръдки за Али, дано се оправи скоро Praynig

Завиждам за срещичките, искам и аз, във Варнааааа. Аз докато нямах търпение да се пръждосам от там, сега съмна друга вълна. Не ми бие лимката на едно място, едва ли е от бременноста обаче Thinking. Танче, за колко ще стоите този път?

Смин, дръпвам си това синичкото за следобедна разхлада. И тук едни жеги невиждани. То по принцип си е жега тука, ама тази година Т са някакви рекордни. Вчера беше 107Ф, незнам в целзий колко е това, ама за тук си е над нормата. Не се живее вънка, добре че бачкам два дни. Ама Уикенда отиваме на още по-топло и незнам как ще ми се отрази.

# 182
Ами, то си пролича, че и аз не съм ходила в Русе и че се изказах ужасно неподготвено. Embarassed
Дано не съм засегнала някой! Hug

Днес ми е едно такова петъчно... Tired

За нов Пленум никой нищо не казва - аз ли съм най-големият навитак!? Mr. Green

# 183
  • София
Смин, там ще сме от 20-ти до 25-ти! Тази ваза никога не съм я виждала - къде се намира?

# 184
Ами, то си пролича, че и аз не съм ходила в Русе и че се изказах ужасно неподготвено. Embarassed
Дано не съм засегнала някой! Hug

Ти не се притеснявай за такива неща, ами си признай кое е култовото място с безумно име в Хасково  Mr. Green

Вени, вазата е точно в началото на Младежкия парк, зад паметника на Алоьоша. Оттам почва централната улица на Русе.

# 185
Такааа, аз цял ден спах и чак сега се сетих, че днес имам питанка. Снощи след поредното отваряне на шоколад, мъжо най-накрая ми направи забележка, че прекалявам. След което ми заяви, че ще родя бебе диабетик ако продължавам така. Аз му казах че това не може да стане ( но в инетерес на истината базирано на никакви сведения), та: кой е прав? Моля за твърдения, че да не ми е гузно като ям или ако трябва да спирам.

# 186
  • София
Mисче, не се спичай, нищо няма да му има на хлапенцето от шоколада! Важното е ти да си доволна!  Peace

Тоя път мисля, че и ние ще се класираме за пленум, толкова му пилих на мъж ми за дето не се нави за предишния, че няма да го преживее втори път  Mr. Green

Знаете ли някакви сайтове за колелета - тия, които ги продават не ми харесват?! Намерих в амазон, ама много скъпи! Леле кво видях - колело, ама с дръжка като количка! Много ме изкефи!
Такова ли?
Ето ти колелетаоще, още и още.
Аз се чудих много за тея колелета, да купуваме ли, да не купуваме ли, накрая ни подариха едно, дето се разпадна още на първата разходка...  ooooh!  Посглобихме го някак, ама всеки път като го изкараме му изпадва по някой чарк.  Shocked

# 187
  • Варна
Ренка, и нашето е талова Mr. Green разпадащо се. Аз съм доста висока и ми е адски неудобно, направо се прегъвам на две и все не мога да го вкарам в пътя.
Мисче, не съм чувала и едва ли е възможно. Може да се разрита само бебока, пък знам ли Thinking

# 188
  • София
Аз съм много доволна от нашето колело, но все забравям да я извеждам по-често с него. Но и при пейзажа около нас няма как.

Юлче, май ти си най-светната с ваксините.  Дали разбрах правилно: Пентаксима включва и детския паралич. И тъй като ние не сме с пентаксим, а с Инфанрикс и отделно капките полио, трябва сега да ни бият отделно паралича??? Аз това схванах.
А какво е АктХиб????

И аз никога не съм била в Русе.
А пък спомените ми от Варна са все много странни. Първия път бях с ъс зверска гнойна ангина и само исках някъде да умра. Но въпреки това, всичко което видях страшно ми хареса и много ме впечатли. Там пих и най-хубавия горещ шоколад ever made.
А втория път колата ни беше развалена и не трябваше да я изгасваме, защото после не искаше да запали. И така обикаляхме града, защото мъж ми има там някакъв имот, който предстои да бъде застроен и ходихме да видим какво става. Та беше един кошмар и валеше и много дъжд. Laughing

# 189
Все по малко раzбирам с тия ваксини. Рени, и ние бихме Инфанрикс, преди месец беШе последния прием (4тия), но капки полио?  Shocked  За пръв път 4увам zа такова неЩо  newsm78

Мис4е, 3 седмици Ще стоим  Sunglasses  Ако искаШ към Шоколадите да ти пратя и една карти4ка?  Flutter

# 190
Здравейте,
Преди 2 часа за малко да ми ударят детето с камък по главата.Минавайки покрай едно училище,един камък се спря в крака ми.Като си представих как удърът се е разминал за по-малко от секунда с главата на Христо ,побелях #Cussing out!СЕга съм с ужасно главоболие...

Нашето колелце е доста здраво като изключим падащата дръжка.Не я обаче дядката я занесе на стругар  и я преспосубихме с някаква гайка.Сега височината се регулира безпроблемно и не пада.Ето такова е

Сминс-Като ме подсети за пълнозърнести хлебчета,ми се причдоха едни специални.... Blush

Мисче-Аз мисля ,че диабет не може да хване бебчо.

Купих си Рибено олио.Малко да се подсиля hahahaи разкрася ooooh!

И аз не съм била в Русе,а във Варна съм посещавала само делфинариума.Ама не съм била и на хиляди други места и градове..... Thinking

За ваксините нищо незнам.Знам само,че последно ни биха омъртвено полио

# 191
Юлче, май ти си най-светната с ваксините.  Дали разбрах правилно: Пентаксима включва и детския паралич. И тъй като ние не сме с пентаксим, а с Инфанрикс и отделно капките полио, трябва сега да ни бият отделно паралича??? Аз това схванах.
А какво е АктХиб????

Да, ще бият отделно полиото, което вече не е на капки, а е мускулна инжекция - т.е. ще има две отделни ваксинации в различни месеци - една полио и една ДТК (Инфанринкс).
АктХиб е ваксина срещу хемофилус инфлуенце тип Б (няма общо с грипа), това е микроорганизъм, който е най-честата причина за отити и възпаления на белите дробове у децата. В някои случаи води до менингит. Ваксината Пентаксим е комбинирана петвалентна ваксина - тя съдържа съставка срещу полио, дифтерия, тетанус, коклюш и хемофилус инфлуенце тип Б.

Татянка, България върви малко назад с ваксините, затова и Бг ваксинационен календар е все още шантав, докторите не разбират и съответно не обясняват или слагат ваксините както им дойде. Вече и тук няма какпки полио (жива ваксина се води) - от Нова година. Да не говорим, че старата ДТК я биеха в гърба на детето.

# 192
  • София
Енви, и аз съм навита за нов Пленум, въобще съмнявала ли си се  Mr. Green Едно ме притеснява - избора на дата, защото есента времето няма да е стабилно и със сигурно ще има мърморещи и не рискуващи. Мнооооооого ми се ходи някъде на не много висока планинка, в хижичка с каминка.....аз май минавам на есенно-зимна вълна.

Знаех си, че не трябва да хваля отличното здраве на Стаско  Confused тази вечер е с леко повишена Т и доста съм се спекла. Стискайте палци да е миниатюрното дяволче!  Praynig Hug

# 193

Мис4е, 3 седмици Ще стоим  Sunglasses  Ако искаШ към Шоколадите да ти пратя и една карти4ка?  Flutter

Блазе ви Crossing Arms. Ти пак ли ще ме дразниш сега?

Данче стискам палци за шефчо!

От мен чао до другата седмица, утре сутрин отлитаме към плажаааааа Sunglasses

# 194
Черепахова,това си ти! не е истина!

Общи условия

Активация на акаунт