Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 791
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
една девойка ми показва снимки от някакъв "априлски пленум" и изведнъж-усмивки от старите ленти!не знам как да се свържа с теб,но ако искаш ти можеш да го направиш по скайп-bogdana2480,a аз както може би се досещаш съм Б.Ст. Grinning.
искам да се извиня на останалите потребители за вмешателството в темата!

# 196
  • София
Много готино вмешателство! Янчето ще бъде приятно сюрпризирана за Добро утро  Heart Eyes

Мисче, палците ти са били ефективни, сега го пипнах, челцето му е хладно, сигурна съм, че Т е нормализирана и ще залягам спокойна. Целувки! Дано нацелувам Лекса и бъдещия мъничко преди да могат да ми кажа "Бе бегай от тук!"  Mr. Green

# 197
Татянка, България върви малко назад с ваксините, затова и Бг ваксинационен календар е все още шантав, докторите не разбират и съответно не обясняват или слагат ваксините както им дойде. Вече и тук няма какпки полио (жива ваксина се води) - от Нова година. Да не говорим, че старата ДТК я биеха в гърба на детето.

Добре, това да го приемем както факт. Но пак не раzбирам, след като и инфанрикса, и пентаксима (едната е с Хепатит,другата беz) съдържат ваксина среЩу полио, zаЩо се ваксинира пак отделно? Не схваЩам.

Мис4е, аааа, не драzня, ти самата пита  Mr. Green 

Дан4е, дано е било фалШива тревога  Praynig

# 198
Добро утро  bouquet

Черпя със сандвичи и кафе
От както сме у свеки,Христо няма едно късно ставане.Все в 8 сме кукуряк.Ако те не ни събудят ще е мъжът ми #2gunfire

лек ден

# 199
Уаау, каква гощавка! ooooh!
 Цвети, благодарности, обаче не всички сме на подсилваща диета!  Wink

За Пленума - до тук сме 3 - Ренката, Данчето и моя милост. Grinning

Съученичке Б.Ст., Черепахчето е в отпуска - не знам, кога пак ще е на линия.
А нашите пленумски снимки къде се подвизават!?
newsm78

# 200
Енви-ами релактираййййй hahaha
а който е на диета,има чушки hahaha
Къде мислите да ви е срещата???Аз съм без транспорт...

# 201
Татянка, България върви малко назад с ваксините, затова и Бг ваксинационен календар е все още шантав, докторите не разбират и съответно не обясняват или слагат ваксините както им дойде. Вече и тук няма какпки полио (жива ваксина се води) - от Нова година. Да не говорим, че старата ДТК я биеха в гърба на детето.

Добре, това да го приемем както факт. Но пак не раzбирам, след като и инфанрикса, и пентаксима (едната е с Хепатит,другата беz) съдържат ваксина среЩу полио, zаЩо се ваксинира пак отделно? Не схваЩам.

Mr. Green Не хепатит, а хемофилус инфлуенце, разликата е съществена  Mr. Green
Противохепатитната ваксина си е съвсем отделна и се бие при раждането, един месец след раждането и на 6-я месец.
Полио и ДТК според българския календар се бият втори, трети и четвърти месец.
Объркването ти идва от това, че при вас явно всичко е в една ваксина (шествалентна? или петвалентна + отделна за хепатит?)  и се бие - не знам, може би по американската схема? Втори, четвърти и шести месец? По принцип такава е и схемата на петвалентната Пентаксим. Само дето тук си имаме здравна каса и тя не поема петвалентната ваксина, а в момента поема тривалентна мъртва и полио мъртва. Тоест имаш избор - или ваксинираш по ЗК и детето има отделно ДТК и отделно полио ( по 2 отделни ваксинации), или си плащаш сам ваксината и биеш само петвалентната (само по една ваксинация), но пак според българския календар. Сега по-ясно ли ти стана?

# 202
  • София
Цвети, страхотно хапване предлагаш! Нашето колело е същото но в жълт цвят. Здраво е, но това виене. Как не са направили копче от което да се спира музиката? Толкова е чувствително, че навън от движението по улицата не спирааааааааа, ужас!

Реа е ваксинирана с Пентаксим, много доволна останах. Сега, обаче сложихме ваксина полио и на есен ще си купя Тетра актхиб. Като си представих цирка с търсенето на Пентаксим ми прилоша. Как може да се предлага такъв продукт на пазара и да не се зарежда редовно?!

Аз за пленум този път съм много навита, като гледах снимките от миналия.

Цвети, ще мина да те взема щом си без транспорт! И да допълня, ние не сме при свекито, но това не пречи да ни буди по телефона всяка сутрин. Тази жена, не може да си започне деня, без разпит какво ще правим, как са спали сина й и Реа (към мен няма интерес за щастие), и да ни предложи план за деня естествено.

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 09:44 от ramama

# 203
  • София
Привет!
Ренка, много благодаря за линковете, особено за последния, защото тези най ми харесват! Аз също съм в чуденка за колелото и затова гледам! Повечето, които се продават тука не ми харесват, а навън са много скъпи!

За какъв пленум става въпрос?

Мале, полислих, че Вазата е във Варна! Незнам защо? newsm78

# 204
Ето ни и нас.
Не пиша тези дни, защото имам много работа извън нас и по цял ден ме няма Shocked

# 205
  • София
Здравейте!
Аз нещо съм болна . Толкова ме боли гърло, че едвам преглъщам Sad И Соня нещо  е много отпусната - лежи си в леглото и си кротува. Това никога не е било. Дано не се разболее нещо преди морето, че вече ми писна от нейните болести.

Юлче, благодаря! Нещо ме хвана шубето да не я боцкат излишно. А може ли като преди сме били на Инфанрикс и полио, сега да си купя пенткасим и да мине всичко на едно?

Вени, вчера така и не успяхме да се видим. На колелото гледай гумите да са по-големи и да не са само пластмаса , а нещо като гумени.

За пленум и аз имам желание, но за да няма изцепки като миналия път ще потвърждавам съвсем на края Wink

# 206
[
Съученичке Б.Ст., Черепахчето е в отпуска - не знам, кога пак ще е на линия.
А нашите пленумски снимки къде се подвизават!?[/color] newsm78
[/quote]

Жалко!Дано да прочете съобщението ми!
А за снимките-имам една приятелка, пише в майските ,и ме агитираше да ходим на мястото,където вие сте се срещали.Та ми показа и снимки-да видя колко е хубаво.И.....видях аз каквото видях Laughing
Ей,този форум бил голяма работа!Не случайно всички около мен са се регистрирали тук и само за форума ми говорят!
Янче,надявам се да не те притеснявам с внезапната си поява в "ефир" Grinning.Дано не съм в графата на "призраците " от миналото ти Grinning!

# 207
Добро утро  Flutter

таzи ноЩ и аz не бях сама в леглото, но по мое реШение. Милена се събуди в 3, беШе сънувала коШмар, оЩе като вляzох в стаятай, веднага се успокои, легна си детето и...не можа да zаспи. 4аках, 4аках, тя си лежи кротко, и тя 4ака да zаспи, проzяваШе се, ама нъц. В 4 ми писна, вzех я при мен, където zаспа след 4.30  Tired  Та сега едвам гледам. Ноооо има и едно положително неЩо, таzи сутрин не можах да ставам да й вzема млякото, та си го полу4и 4ак след като станахме (15 4аса не беШе ни пила, ни яла) и й го дадох в 4аШа...и го иzпи цялото  Grinning  Сега Ще хвърлям ШиШетата, ве4е не сме бебе  Wink

юл4е, виж мила http://de.wikipedia.org/wiki/Impfkalender  какво се бие на 2, 3, 4 и между 11 и 14 месеца. Това е Шествалентната която освен ХИБ съдържа и Хепатит Б  Naughty  Ина4е раzбрах, мерси  Hug

# 208
  • София
Мойто ме държа будно сигурно 2 часа - много ми се видя и какво щеше незнам! Въртя се, сумтя, пъшка, накрая ревна, успокоявах, вода пи, укроти се и след малко пак наново! Така към 4-5 пъти - накрая ми идеше незнам какво да му направя! Издивях ви казвам!

# 209
Моята поне беШе спокойна, но аz бях легнала късно, след 1  Blush , zа4етох се в една книга на Илия Троянов  Blush  Добре 4е е петък, от тоzи следобяд мъжът ми е дежурен  Mr. Green  Само се моля самолета му да няма zакъснение  Whistling 

Да питам zа тия колелета, триколки. Не ли е рано zа тях? Децата могат ли ве4е да ги карат?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт