36 - Арабски принцеси и техните български при

• 23 728
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Момичета привет !
Елип , браво на малкия  Hug !
Аз днес си правих тиквички с кисело мляко ,чесън и копър ! Това на времето само да го погледнех на масата и не сядах , но днес превъртя и си го хапнах с такава охота .
Фатима , цял ден мрънка днес след като вчера и направих клизма , защото корема и беше станал много твърд и плака много .
В момента си обува сандалите на Самира и един неин панталон  Joy .
Камелчо , привет мила   bouquet ! Hug Поздрави на Черно море !
Миленка , браво на малката ! - пупупу.
Все така добричка да ви е .
Аз ходя на плаж , но след това си плащам .
Не ми се отразява много добре , но заради децата ще се жертвам не мога все затворени у дома да ги държа .

# 46
Ами аз докато се включих   то се съмнало [imghttp://www.wondercliparts.com/good_day/graphics/good_day_graphics_02.gif][/img]

Mария от моя опит знам че тестените храни дабавят мляко при родилките Наблягай на макароните ориза  и баничките Не яж сурови плодове защото ще предизвикат на малката колики също избягвай и салатите   и ядките  След 3 мес когато кърмата се стабилизира няма да има проблеми с храната и кърменето Алла ахфада  твоята щерка

Миленка Дано и при теб да е всичко  наред с малката кукличка Алла тауал омара Да ти расте здрава и честита

Дтти  Как сте  Още ли по сватби ходите  Съвсем се загуби

ТарикМом Аз си наричам малкия  хабуб,каткут което значи пиленце за тези които не знаят или фаннут  Моята малка какичка му казва  уалди  което значи  синко
Въообще на моите дъщери им казвам  хабуба  ,зин диели , звуина и тем подобни
Няма да ти казвам как ги наричам ако са направили някоя беля Mr. Green

Пепи златна къде се изгуби  Да не те е подгонило някое ново пернато Как е Цветето размина ли се от грипа Утре ще ти пиша на лични  Че да е по свежа информацията  Какво стана с американката

Впрочем една Веси от америка съвсем се загуби

Елип Че какво са му на годинките ти   newsm78 Я не се предавай  Наскоро четох за една 52 год родила близначета #Crazy На каката и трябва сестричка а пък на малкия му трябва братче  bouquet baby_neutral Joy

Ум Сами браво на теб с превода  ама мен никаква ме няма с този английски Ако ми потрябва теб ще питам ВИж с манджите съм по осведомена  Щях да ви пращам малко мароканска закуска ама хайде и утре е ден

Дани  Съветвам те да не правиш повече клизми на децата  Запек ли има  Най доброто средство за мен и от опит е една супичка от спанак  Предполагам че го има в магазините и червено цвекло Сваряваш го и добавяш малко портокалов сок в миксера  3 мин може и захар на вкус Нещо като асер от червено цвекло    Или давай и една ябълка на гладно за закуска   Има и други рецепти ти само питай

Сега да ви пусна и едно кафенце  че вчера така и никой не го е изпратил

# 47

Това бе от предния постинг  А сега 
http://www.travelwise.co.nz/Boutique_Bed_&_Breakfast.jpg

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:09 от Дивиана

# 48
   Здравейте Момичета,    Чета ви отдавна, и някак си тайничко ви "завиждам", сякаш нещо в кръвта ми ме влече към арабския свят.
   От вас научавам много интересни неща, сега слушам тази детска песничка- Ya Tayba, харесва ми, ...но не е ли много тъжна за деца?
    Бивсшия ми приятел беше египтянин, а сега кръсниците ми са от Египет. В къщи съм обзавела по арабски, имам си шиша и пуша ябълков табак. Имам си даже и дрехи и се разхождам от време на време с тях.  Готвя арабски ястия и ....
    Блягодаря ви, че междудругото пишете и интересни неща, от които обогатявам моите знания за арабския свят.
    Поздрави от Виена   Heart Eyes

# 49
Здравейте иот мен!
Елии тук ни удави, и като гледам новинитенаправо се шашкам, всяка година едно и също като завалят проливни дъждове и не са подготвени речнитекорита или отводнителната канализация, все отпускатсредства и всяка година едно и също??? #2gunfire
Clementina добре дошла при нас, чуствай се като  при свои!
Аз доколкото разбрах от превода на песничката е че детето казва че това са  светите места и  един ден ще ги посети за да се помоли  там където е живял профета мохамед!и че това е свещенно место!според мен си е детска песничка и на сами много му хареса и дори пляска с ръчички като я слуша!
нещо всички  сте се изпокрили!кой пътува кой ангажименти, отпускарките сега нямате оправдани да не пишете, още повече свободно време имате #Cussing out!
миленче  малката и тя ще е по шопинга и по моловете, както го свикнеш едно дете, ето сами е свикнал все да е по разходки, може да седи 2 ч в количката само д а се рахожда, а кото знам колко е шугав и щурав  даже се чудя как с еди в количката,  дори спи в нея!
миме браво че малката суче,  намен кърмата  ми дойде на 5тия ден нали бях секцио, и преди това само ме сучеше напразно сами,  ама той беше  като вакум,добре че беше майка ми да си слагам горещи кърпи да ми се разширят каналите,и после бях като млекоцентрала!не сели събудеше на точния час и шурвах като фонтан! Joy Joy Joy
ох чакам сега да се събуди бандита да ходя да си искам направление от докторката,ама то голямо спане, в 12,30 заспа а е  вече 15,30,не ми е спал така 2 часа или повече!може и отвремето да е1!
варненките кде сте, аз в петък ще съм във варна ако някой е свободен да свирка ще дам тел на лични!

# 50
Здравейте момичета.
Креми, не само, че ни удави, но и снощи такава буря имаше при нас. Поне 2 часа гърмя и не знам как не събуди бебо  Shocked. Дори на нашата улица на едни съседи им падна мълния на къщата и посред нощите идваше пожарната да гасят огъня. Голямо чудо беше  #Crazy. Добре че днес поотихна вече.
Песничката наистина се харесва от децата. И на нас ни е любима. Добре че нашата дада е музикално момиче, та да научим и ние малко арабски детски песнички. На татито ни не можем да разчитаме на това  Mr. Green.
Clementina, и аз те приветствам при нас. Чуствай се като у дома си  Hug /Пепи, извинявай, че се представям в ролята на домакин и ти отнемам ролята  Blush/. Поздрави на Виена от нас  Laughing.

Елип Че какво са му на годинките ти   newsm78 Я не се предавай  Наскоро четох за една 52 год родила близначета #Crazy На каката и трябва сестричка а пък на малкия му трябва братче  bouquet baby_neutral Joy
О, svear, и аз четох, че рекорда бил 63 години /една румънка/, но аз не искам да поставям рекорди  Naughty  Joy. И на татито може да му трябва футболен отбор, но мама има други планове за старините си  Twisted Evil.

# 51
Добре дошла на Клементина ! Hug
Ние днес цяла сутрин скитахме и аз сега съм се отдала на отдих .
Всеки момент ще дойде хазаина да си вземе парите за наема и ще си поговорим , че искам да сменим този диван в хола , но е негов .
Дано да се съгласи да купим нов и да го хвърлим този , че много ме дразни вече .
И Не се стискайте пратете малко студ и дъжд и на сам .
Няма ли някоя от вас новини за Мърси ?!? Как ли са пътували ?
Отивам да помета за последно и да се опъна .
До довечера !

# 52
Привет и от мен  Hug
Току що влизаме.Отско4ихме до близкият супер маркет за дребни неща.Малката докато я сложа в коли4ката и е заспала,засметка на това оба4е,снощи през 4ас и половина се буди,сукне 2 мин и заспи Shocked Как ли ще е дове4ера..... newsm78

Леле Ели много неприятно.Аз веднъж видях пожар(на позната къщата) и ми беше толкова мъ4но,представям си как са се 4уствали хорицата,да гледаш как ти гори домът Confused
Пратете малко дъждец на сам и ние да се разхладим.Представям си какви наводнения ще са пак в Бг ooooh!
Креми  и ти ли ни напускаш.Поздрави на моренцето.Няма ли да се видиш с Марси,Катето ?

Clementina добре си дошла   bouquet
Дани зна4и днес е ден за плащане.Вие всеки месец ли плажате наема?

Хаиде лека,4е след малко ще къпем момата Heart Eyes

# 53
аз се надявам да се видя с марси и катето а то и галето трябва да е по морето, но ако те имат желание! Crazy
хайде  бе момичета обадете се, аз не ям хора, само сами ! Embarassed Sick

# 54
Отново съм на линия .
Да Миленка , всеки месец по 450 еуро . Отделно другите екстри , жив и здрав да ми е мажа да изкарва пари , че да плащаме .
Която от вас се види с почиващите да праща поздрави от мен  Heart Eyes !- за което мерси разбира се .  bouquet

# 55
Ами и аз много искам да се видя с марси току виж сами си  е харесал Линда!
ох тя ми има номераи чакам да звання, но нали се сещате че сега да се види с децата с родата  и всички да видят линда!
дано и остане време да погледне във форума!марси мила звънкай!

# 56
Пращайте поздрави и от мен  Hug. Вчера се чух с Галето. Пристигнала е вече във Варна, но милата какво време хвана  Thinking. Дано се пооправи малко, че да се разпишат и на плажа  fingerscrossed.
Креми, и на теб приятно изкарване и дано е хубаво времето  Praynig.

# 57
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Трампим Дъжд за слънце!!!! Mr. Green
Ние сме на линия до четвъртък, готови за кафета и срещи..... не се знае плаж дали ще направим, освен ако не се смелите над нас и не пратите слънчице!!!! Praynig

# 58
Кате , пращам ви     Nature Sunny  дано не се затрие  newsm17  по пощите !

# 59
КАТЕ много и от мен
макар и с малко закъснение ПЕПИ 4ЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК

аз имах проблеми с компа с 4ак сега се вклю4вам да докладвам
сватбата мина супер /снимки после като ги ка4а/и трите бяхме с прически,каките настояха,само ДАЯНА беше рошава ,развърза си фонтан4етата махна половината украса от рок;ята абе ужас
залата беше пълна -350 жени,но понеже е голяма не се усещаше,каките танцуваха цялата ве4ер,аз нали съм с 2 леви крака не станах
моми4ета явно е заразно,днес след кратък размисъл  си махнах спиралата,докторката ми даде таблица с храни някаква промивка дано сега да е мом4е,но с моя късмет сигурно пак ще е моми4е и съм си харесала няколко имена когато дойде времето ще пусна анкета

Общи условия

Активация на акаунт