, еспресо-машина,лаптоп.. Иначе ,в първите години като бяхме гаджета ми донесе бяла роза , дава ми я той с очаквателно изражение, аз благодарих и тъкмо ще я слагам във вазата, като я видях по-отблизо- тя с капки кръв!!! Боцкал си пръстите с една карфица
от любов...
мисля че още е в някой тефтер тази роза...А аз съм го изненадвала с разни вкусотийки до възглавницата ( шоколадчета..), а един път щях да пътувам, напръсках му възглавницата с моя парфюм и той беше очарован,на следващата сутрин ми се обади че ме сънувал цяла нощ..
; за 14-ти февруари винаги купувам малки картички , пиша някакви послания лИбовни, и ги мушвам я в портфейла му ,я в джоба на сакото
...Та отвреме на време му спретвам нещо малко но с любов..
За тази година за 14-ти му подарих сватбения ни албум, който все се канех да изрисувам ,и да подредя снимките ни...
Той ..мисля че го хареса Затова си мисля че много ще й се зарадва на "тортата" , а ти ако имаш време пусни някоя снимчица , да почерпя опит..
И двамата се стараем да си осигуряваме тези неща отвреме-навреме, но още сме си и в началото де. Отвреме-навреме планираме заедно и нещо по-различно, за да изпитваме тръпката на новото.

МирОто след месец има рожден ден и понеже нашето семейство сме в кризата
не мога да си позволя нито екскурзия, нито нещо, което да струва Пари и започвам с мисленето...Ако някой има идеи от нищо - нещо да споделя