Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 248
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Здравейте и от мен  Hug
Досега сама се оправях с килцата....обаче скоро започнах да работя като барманка в един рок клуб и работя само вечер..и режима ми на ядене така се провали, че неусетно станах 65кг.  Embarassed
и сега като гледам тази диета смятам, че тя ще ми помогне..,защото аз се прибирам от работа към 5 сутринта..т.е. тогава спокойно мога да хапна 2 плода и да се наспя..а след това да продължа с другите храни
струва ми се много подходяща.
Ще се радвам да я споделя с вас..през 4 дни някъде ще споделям какво се случва и има ли напредък /не за друго..ами защото през 4 дни почивам и тогава имам достъп до интернет/
Успех на всички, които започват или вече са започнали тази диета..аз започвам от утре Hug

П.С. Искам само да попитам тези бульони могат ли да са от готови супи Маги например или други от този род..и трябва ли да се пият и след закуската..или само след обяда и вечерята??  newsm78....и още нещо..на плодовия ден само на закуска ли не трябва да смесваме плодовете..или през целия ден ?

# 271
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
П.С. Искам само да попитам тези бульони могат ли да са от готови супи Маги например или други от този род..и трябва ли да се пият и след закуската..или само след обяда и вечерята??  newsm78.

И аз това искам да питам, че съм се засилила да си бъркам яйца сега, а нямам друг бульон освен гъбен на Маги. Става ли? newsm78

# 272
Какво ще кажете за диета "Експрес-грация"? Laughing Laughing Laughing
Отбора се увеличава.Аз от сутринта съм изяла поне 6 ябълки и сега ям мляко.Нали за сега всичко е наред.Макар че то млякото ще ми е обяда ,сега не ми се яде пържола ,а и откъде да я взема ?Ама може сиренце да хапна след 2 часа ,и без това го обожавам. Flutter

# 273
  • Варна
Здравейте!
За бульоните не мога да кажа нищо- аз не пия. Забравих още от първия ден за тях и така си карам. Соса за спагети и аз го правя като Ирка, днес дори си сложих и половин тиквичка. Пица не съм яла до сега, гледах полуфабрикатите, но те са с кашкавал. А в къщи да си правя до сега не съм се сещала. Може би като ми омръзнат спагетите ще се възползвам от вашите рецепти.

Just`a`girl, tonni bg и Не съм, добре дошли при нас! Ако искате да ви впиша в табличката за постиженията моля напишете си ръст, килограми, цел и от кога започвате диетата.

Наистина трябва да си измислим име. Как се казва диетата в списание "Анна"? И кога трябва да се пуска нова тема? Ще сложим и табличката в началото, а също може и това което Снежка ще сканира от списанието.

П.п.сега виждам, че tonni_bg е предложила име. Харесва ми, казвайте и вие вашите преложения. Аз не мога да измисля  newsm78

# 274
  • Варна
Ето я и таблицата:

Моля, ако има неточности или нещо пропуснато да ми напомняте, ще ги коригирам.

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 13:38 от Анелиз

# 275
Мен ме няма в таблицата Thinking
172см, 80кг, цел колкото повече, толкова повече Mr. GreenИ 20 да сваля, пак е нещо.
Не си спомням обаче от кога съм я почнала диетата.ще се върна назад и ще проверя.а и по едно време ги бях объркала дните.Сега го карам през просото, но от утре пак започвам да съм стриктна.
До тук съм свалила 5 кила.Демек сега съм 75.

# 276
Какво ще кажете за диета "Експрес-грация"? Laughing Laughing Laughing
Отбора се увеличава.Аз от сутринта съм изяла поне 6 ябълки и сега ям мляко.Нали за сега всичко е наред.Макар че то млякото ще ми е обяда ,сега не ми се яде пържола ,а и откъде да я взема ?Ама може сиренце да хапна след 2 часа ,и без това го обожавам. Flutter

Аааа, не е експрес ... Mr. Green...

май е най-дългосрочната диета, ама да я наречем "пътнически" ми се вижда прекалено делнично  Mr. Green

Като мъжка диета за жени изглежда - нали била разработена за армията, а и съпругът на една форумка я изкарал докрай ... - аргументи сериозни newsm08
А 90-те дни са едно от най-важните и характеристики - явно природата иска ритъм и постоянство за да премине към нов режим на метаболизъм, знае ли човек...

Не ми хрумва много подходящо име, двете ми скромни предложения са :

1.Деветдесетденевна диета

2.Мъжка диета за жени

# 277
Върнах се назад да видя кога съм започнала.
От 21-ви септември.Значи 18 дни.

# 278
  • Стара Загора
Анелиз  Hug
с удоволствие ще се впиша в табличката  Peace
ръста ми е ... 166 някъде  Thinking
тегло - 63 кг.
крайна цел - 50 кг. най-много 52 ....  newsm78
ам..от утре започвам  bowuu
стискам палци на всички   bouquet  bouquet

# 279
Ами аз не съм се мерила все още, че сме скарани с кантара и не можем да се гледаме, но съм някъде 72-3 кг. Ръстът ми е 168см. Килограмите които преследвам са 55, но и на 60 - 62 ще съм доволна, че да не ми увиснат пък чарковете иначе. Тъй, че ме запиши за крайна цел 60 кг,пък ще поживеем, ще видим.

# 280
Заглавието може да е нещо от сорта на

Диета мъжка за фигура кръшна

Мъжка диета за жени - фигурата ви ще промени - или нещо такова за заглавие на тема?

Miraetta плагиатствала съм от теб "Мъжка диета за жени", но много ми хареса, а и се връзва с останалото, надявам се да не се сърдиш.

А седмичните теми, мисля трябва да се заключват след 15 страница.

# 281
  • Варна
La Bomba, писах те, дори на 1во място, че с тези свалени 5кг направо ти завидях  Wink

# 282
Здравейте!

И аз се замислям за вашата диета! Харесва ми, че няма пълно отхвърляне на цели групи храни, и всъщност се яде всичко, макар и разпределено в 4-дневен цикъл.

Защо да не бъде просто Само за 90 дни! Peace
Ако много държите да е в рими: 90 дни - фиданка стани!

La Bomba, 5 кг за 18 дни само с тази диета ли? Много впечатляващ резултат Peace

# 283
La Bomba, писах те, дори на 1во място, че с тези свалени 5кг направо ти завидях  Wink

Хехе, мерси Hug
изобщо не съм за завиждане, защото днес са 5, утре може и да са по-малко CryНе знам какво ми става.Баси метаболизма, баси чудото ooooh!
Преди няколко месеца пих китайските капсули.Бях свалила 3 кила.От 75 на 72.После кво стана, изведнъж започнах да качвам.И стигнах до 80 CloseЗапочнах Редуктила.Уж свалях, ама май само така си мислех.После Монда ми каза за тая диета.Даже не мисля, че това е диета.Може би  режим.Или поне аз така искам да е, защото като чуя диета и ми се прияжда още повече Mr. Green

Трябва да се пусне нова тема, защото тази е вече на 15-та страница.
Пусни я ти(ако искаш) и пльосни таблицата.И ако е възможно и диетата. Peace

# 284
  • Чикаго / София
Здравейте!

Добре дошли на новите момичета към отбора на слабеещите- бавно, но славно! Grinning

La Bomba, поздравления за 5те килца! Супер! Sunglasses

А може и "Деветдесет дни ще редуваме и диетуваме, а накрая ще празнуваме!" Mr. Green

Аз предлагам в началото на другата седмица, или в края на тази да си пуснем нова тема! Ако искате може и сега!

Сега си хапвам оризче с краставица, а сутринта доста поскачах с бат Били !Взе ми здравето тоз човек!  Laughing

Лек ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт