Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 321
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
4акам Цомбето да се вклю4и, да я видим тя дали издържа  Laughing

# 91
  • СОФИЯ

До колкото сподели май не и е много лесно  Sad Мисля си че аз не бих издържала - незнам  newsm78

# 92
Ето ме  Flutter
Екстра съм.Закуската ми беше чак към 11 и половина, че нямах възможност по-рано :blush:2 ябълки сгънах.На обяд(16 часа) хапнах кашкавалец.А вечерта сирене и 1 домат.Пих и бульон.На обяд и вечерта.
Направо не мога да повярвам, че не съм огладняла през деня.
Преди вечеря се качих на кантара, защото усещам, че съм свалила още.- 3 съм Crazy

# 93

До колкото сподели май не и е много лесно  Sad Мисля си че аз не бих издържала - незнам  newsm78
Ти полудя ли?Къде съм казала такова нещо newsm78
Направо си се чуствам екстра Hug

# 94
e защо,бе,моми4ета, какво му е трудното?   ето утре имате  тесто, шоколад..никак не е трудна, разнообразна е.

# 95
  • СОФИЯ

Че днес бре не си спомням къде - пък може и да съм разбрала погрешно - какво пък толкова - що се палиш  Crossing Arms

# 96
  • СОФИЯ
e защо,бе,моми4ета, какво му е трудното?   ето утре имате  тесто, шоколад..никак не е трудна, разнообразна е.

Трудното е когато по цял ден си в офиса , а трябва да консумираш определени храни и ако наоколо няма голям избор , трябва да носиш "канчетата от къщи"  Sad

# 97

Че днес бре не си спомням къде - пък може и да съм разбрала погрешно - какво пък толкова - що се палиш  Crossing Arms
Не се паля бе, мило, ама се учудих, защото не съм го казвала.Грешно си разбрала Heart Eyes Hug

# 98
ами в белтъ4ният ден можете да изядете 2 сварени яйца примерно. Или да хапнете едно филе навън.
За въглехидратния- една бобена 4орбица не можете ли си донЕсе от къщи?Хайде, холъм....глезотии!

# 99
Цомбо, престани с тез цитати- 4аршафи!Мониторът ми е 10 см. и един цитат не ми се побира на целия екран, ааааааааааааааа! #Cussing out

# 100
e защо,бе,моми4ета, какво му е трудното?   ето утре имате  тесто, шоколад..никак не е трудна, разнообразна е.
Да, и аз мисля, че изобщо не е трудна, щом като издържах цял ден и не съм нито огладняла, нито ожадняла, нито ми е нервно.Другите диети като съм ги гледала, са ми изглеждали винаги неизпълними.

# 101
Вдна диета ако затормозава, файда от нея няма- йойото е гарантирано!

# 102
Цомбо, престани с тез цитати- 4аршафи!Мониторът ми е 10 см. и един цитат не ми се побира на целия екран, ааааааааааааааа! #Cussing out
Joy Joy Joy
ма от де да те знам, че гледаш в тела  Mr. Green
Ти не знаеше ли, че обичам да чаршафосвам Joy
Заради теб ще се постарая да не го правя Heart Eyes Hug
И вместо да ме похвалиш за 3-те кила, ти ми се караш, аааамаха Crossing Arms

# 103
  • СОФИЯ
ами в белтъ4ният ден можете да изядете 2 сварени яйца примерно. Или да хапнете едно филе навън.
За въглехидратния- една бобена 4орбица не можете ли си донЕсе от къщи?Хайде, холъм....глезотии!

А бе може и да си права  Hug
Сигурно разсъждавам така защото все още не се нуждая от диети но ако опре ножа до кокала / дано не става/ ще пея друга песен  ooooh!

# 104
Вдна диета ако затормозава, файда от нея няма- йойото е гарантирано!
Да.С тази се чуствам екстра.Дано и занапред да е така Praynig

Общи условия

Активация на акаунт