Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 644
  • 289
  •   1
Отговори
# 180

Честит рожден ден, Галя! От добри приятели и здраве да не се отървеш и от сърце и сбъднати мечти вечно да се смееш!

# 181
Момичета,тези дни като влизам в темата и трява да се прекръствам newsm78

Дея-пии вода със сол за стреса.Казват,че помагало Hug

Фил-добре завърнали се  bouquetБързо възстановяване на Преско и честита гърла Heart Eyes

Наде-на мен много ми прилича на Дея(снимката на аватара де)

Христо ми вдигна нервите за найсти път.Заспа в 2 и спахме до 6,а после тъкмо заспа в 10 и гаража под нас започна да се отваря.Многооо е шумен.Христо се събуди и до 12 се занимавахме с преспиване #Crazy

Отивам и аз да лягам

ГАля,да си жива и здрава и от късмет да не се отървеш

# 182
  • Русе
Момичета, влизам само да кажа, че тръгвам за Варна  Grinning. Ще стоя до вторник-сряда (имам тел. на смин и роди - ще се обадя).

Фил, честита сестричка и бързо възстановяване на Преско! Hug

Ренка, стискам палци на Валката! Praynig

ЧРД Гале!  bouquet

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАЛЕ! ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ОТ СЪРЦЕ!

Добро утро, момичета! Моите мъже още спят, но аз съм се наспала явно Grinning

Фил, радвам се за  stork-girl като знам колко много го искаше  Hug Честито! Почнахте ли да мислите за име  Simple Smile
Дея  Hug Hug Hug Praynig Praynig  Важното е, че нищо ви няма на вас, всичко друго се оправя, преживяла съм кошмара на катастрофите и е ад  Confused Sad
столчето ни е по диагонал на шофьора, но то винаги е закрепено с коланите, няма вариант да не е, то да не се случва нищо лошо  Praynig
ах тези пишки  ooooh! засега държа фронта, да видим докога ще устискам да не го водим да го клъцнат Rolling Eyes не е физиологична фимозата му  Praynig
Енви, милото момче, как без упойка - те са за убиване тез лекари  #2gunfire #2gunfire #2gunfire На брат ми му правиха тази процедура преди повече от 15 г и беше с упойка  ooooh!
Цвети, моят съвет е изслведвания + преглед от поне 2ма лекари
Наде, к'ва множествена склероза бе   Shocked Shocked Shocked
Танче, вчера се чухме с Рачето - каза, че и тя ще дойде на 24ти, но само да е през деня - така, че направо да се разберем за към 9.30-10.00 ч на 24ти, ОК ли е за всички?  Hug Емчо е добре вече  Hug
Ние сме в Търговище от снощи и щяхме да се виждаме с Ванчето, но пък Юли е с гадния летен вирус явно, така че отпада  Tired

Иленка, прибираме се в неделя вечерта, обади се задължително   bouquet

# 184
Здравейте!

Вече съм в по-добро състояние на духа Grinning

енви, Д. също искаше момиче този път, видях очите му, когато док каза, че ще е такова, беше по-развълнуван и от мен.

смин, пък за името още не мислим, но преди като сме си говорили Д. каза, че харесва Дилия, което си е неговото име, без "н" отзад Rolling EyesАз не съм навита, та ще се потрудя да измисля, приемам и предложения, буквите са без значение Simple Smile

ЧРД на Галя!  bouquet

# 185
Фил, мъжът ми иска и той много да е момиче второто и иска да се казва Мария, да бъде на мен, но когато аз исках Алекс да е Петър - на него - той каза - всяко друго име, но само да не е на мен, така че ще имам добър повод да се измъкна да не е Мария  Laughing Лично на мен ми харесва много името Лора, но свекървата е Лиляна и отпада моменталически  Laughing Важното е да ви харесва именцето и по-точно на теб да харесва, аз лично смятам, че майката трябва да си избере името на детето, а татито просто да се съгласи  Mr. Green

Малее, още спят мъжете ми, ама който заспива в 12...така ще е, и се пробуди към 7, насука се хубаво и си спи сега като пич  Sunglasses

# 186
Добро утро, мацки.
Хем съм сама и мога да се наспя до по-късно, но навика си е навик е се събудих към 9.15 и не можах да поспя повече.
Фил, честита ти новина за момиченце   bouquet Много се радвам, аз също искам второто да е момиче  Praynig Радвам се, че вече сте си вкъщи и си се поуспокоила  Hug
Сега си търся компания за кафе  Whistling

# 187
Здравейте и от мен  Heart Eyes
Наде айде де откога чакам за това кафе  Mr. Green
Галя честит празник   bouquet

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 10:33 от Петето

# 188
ГАЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ
!

Hug

Иленка, приятно изкарване във Варна!
Но показвайте снимки от срещите, моля!!!
Така и не разбрах, дали има снимки от русенската среща!? newsm78

Филипка, а Преско Heart Eyes кръстен ли е на някого?

Смин, всъщност на Пепи може и нещо по-дребно да са правили, т.е. възможно е това с упойките да е при нещо по-сериозно - на него му го дръпнаха с една пинсета, кожичката се разкъса...и после се срастна.  Close Това доктор-уролог го прави, че прозвуча малко народному.
Rolling Eyes

# 189
  • София
Мило Гале, Честит Рожден Ден!
Желая здраве на теб и твоето семейство!

Много се радвам на хубавите новини и вече здравичките деца!

Дея, Слава Богу, че сте добре! Чукам на дърво!  Hug

Наде, ти утре ли взимаш Стенли? Аз сигурно ще ходя на концерта на Слави, та ако си още мома девойка  Mr. Green айде да дойдеш.

Ние със Стаско го позакъсахме със здравето, но ме крепи мисълта, че май е по добре.

# 190
  • София
ЧРД, Галенце!  nbirthday

Ей, Филипа, страхотна новина!!!  stork-girl

Ренка, а няма ли да се посъветвате с друг доктор  Thinking

Задължително ще отдидем при още поне един лекар! Аз затова не исках операцията да е др.седмица, а с лекаря се разбрахме да отидем след месец да ни назначат датата. Четох из нета за това хидроцеле, няма проблем с отлагането на операцията, може даже да си живееш с това цял живот, но води до стерилитет.  Naughty Пишеше, че 80% от момчетата се раждали с такова нещо и до 18-я месец се оправяло, та мисля дори да изчакам още 2 месеца и ако диагнозата се потвърди, есента ще го кръцват. То не е някаква сложна манипулация, единственото кофти е, че после ще трябва известно време да лежи, а това вече как ще стане...?!  ooooh!

Дея
, провери в интернет за мотокъщи! Дано да успеете да си намерите, този мотор е страшен! И да нямате повече произшествия  Peace

# 191
Гале, честит рожден ден. Много здраве, късмет, любов и щастие ти пожелавам.
Нашето столче е отзад зад шофьора. И аз не знам защо точно там го инсталира мъжа ми, а не по диагонал.
Филипка, честито момиченце Simple Smile Абе я кажете как ги мешате децата, че и аз искам едно момиченце, а пък мъжа ми вика, че той женски не можел да прави  Cry
Енви, и на Митко му забелиха пишока без упойка. И то 3-4 пъти го водихме при уролога докато съвсем се оправи. Голям ужас беше за детенцето. Никога не е пищял така както тогава. Ама изобщо не ни предложиха упойка да му слагат.
Митко тамън се оправи, днес пък Пламен е с температура. Сутринта беше 37.6, обаче сега направо гори. Давам му хомеопатични, че да видим дали ще се оправи.

# 192
Кате, как така разчиташ само на хомеопатични при висока температура  Thinking Дано се оправите бързо. А за момиченце, ми огледай се дали нямаш някой комшия с момичета и да ги измешаш и ти  Mr. Green
По този повод, да ви питам по тоя китайски календар мислите ли, че става да се "прави" момче или момиче?
Данче, мерси мила за поканата, ама на мен ми се ходи на нещо като кръчма или дискотека  Rolling Eyes Искате ли някой път да се съберем по женски и да си направим една женска нощ  Mr. Green

# 193
Наде, брат ми е правен преди 19 години по китайския календар, Али също  Laughing та аз лично съм склонна да вярвам, но прилагахме и други номера за момченце  Blush

# 194
Наде, брат ми е правен преди 19 години по китайския календар, Али също  Laughing та аз лично съм склонна да вярвам, но прилагахме и други номера за момченце  Blush

Сподели, сподели  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт