Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 589
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Красето-За зъбките....Сутрин си ги търка сам,а вечер докато пръска наляво-надясно с душа аз потърквам ,доколкото моге hahaha

# 166
  • София
Цвети, аз като малка имах гуша, сега само си имам едно наум. Какви са основанията за това съмнение?

# 167
Татянка, спокойно бе, мила  Hug Имам чуство за хумор, а и ме беше хванала яко лигнята  Crazy Може септември да отидем при него за две седмици, но не е сигурно още.
Ренка, а няма ли да се посъветвате с друг доктор  Thinking
Дадох Стенли да свекитата да го водят на село и ще си го взема чак в неделя  Mr. Green Сега си търся компания за дискотека или кръчма  Whistling Който иска ще си дам телефона, а може и едно женско парти да си спретнем  newsm19
Цвети, доверие на докторите никога на 100 %, нали знаеш, че като родих ми сложиха диагноза Множествена склероза  #Crazy Идеше ми де се метна от някъде, ама и аз не знам как излезнах от тая депресия, но добре че има и доктори, които да ти обърнат внимание и я отхвърлиха  ooooh!

# 168
  • Boston, MA
Филипче, Ренка, съжалявам, че трябва да преминават през операция Преси и Вальо... Стискам палци за бързо и успешно оздравяване!  Hug

Ох, тия момчета с техните проблеми...

# 169
  • София
Цвети, не съм се излекувала! Всеки ден пия лекарства 30 мин преди закуска и така ще занапред.

Весела вечер!

# 170
Момичета, ето ме!

Благодаря на всички за милите думи Hug

Днес ни изписаха, сутринта го срязаха Преското и на обед ни пуснаха.
Проблемът беше в това, че той си се роди с физиологична фимоза, която с времето нямаше никакъв напредък, събираше се смегма около цялата главичка и в един момент тази смегма се възпали и създаде проблем.
Аз имах едно на ум и в плановете ми беше да го водя на хирург преди да родя, но нещата се ускориха.
Сега го изчистиха, забелен е, но плаче истерично при всяко изпишкване CryЗнам, че няколко дни ще е така, но ми се къса сърцето.

Днес успяхме и на преглед да отидем, та док ни каза, че ще си имаме момиченце Grinning

За сега толкова, гроги съм.

# 171
Днес ни изписаха, сутринта го срязаха Преското и на обед ни пуснаха.
Днес успяхме и на преглед да отидем, та док ни каза, че ще си имаме момиченце Grinning

Героиня си!Браво,радвам се ,че Преско е добре  Hug
Честито ти момиченце  Grinning  Party

Аз имам питанка,ако случайно някой има инфо,че днес нищичко не можах да свърша в С-я  Tired Търсим мото къщи ,ама хич не познавам С-я и се омотахме,после катастрофирахме  и всичко отиде по дяволите  Tired Та ако някой има инфо ,ще съм много благодарна   bouquet

Ренка,стискам палци всичко да мине гладко  Praynig

# 172
  • Boston, MA
Филче, радвам се, че сe разписа с двойни добри новини. Да ти е честито момиченцето! Да ти оздравява момченцето!

Дея, ОК ли сте?

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 16:30 от Бубка

# 173

Всичко е ок.Само дето аз изпаднах в шок   Confused ,явно съм се стреснала доста и половин час никой не можеше да ме успокои,не ми е за колата-тя се оправя ами не знам какво ми стана,а слава Богу бяхме и без Дея-Мария.

# 174
  • Boston, MA
Как няма да си в шок - и на мен ми се е случвало, знам какво е. Добре, че на вас ви няма нищо, а и че сте били без Дея-Мария.  Hug

# 175
Мерси Grinning

Дея, много неприятно, миналият месец и ние го преживяхме, бяхме и с детето, а и Д. не беше закопчал столчето с колани, та Пресил се преобърна Cry
Хубаво е, че си се разминала само с уплаха.

# 176
Филипка, честито ти момиченце!   bouquet Чудесна новина! А Д. какво бебе искаше!?  Wink Радвам се, че изпитанието за Преско, а и за теб, е минало! Но сега нали си знаеш - задължително забелване до край при всяко къпане, иначе пак ще се срастне. Rolling Eyes
Замислих се обаче, защо моето момче го мъчиха без каквито и да било упойки, като при инквизиция от Средновековието!? #2gunfire

Ренка, силно ви стискам палци! Praynig

Филипка, Дея, наистина много неприятно това с катастрофите... Добре, че се е разминало! Peace

Прекрасен уикенд на всички! Hug Heart Eyes Hug

# 177
  • София
Филипче, страхотна е новината за малка сестричка! Стискам палци бързо да се възстовите след операцията!

Дея, какво търсите? Отидете в Дупница, там е царството на моторите.

# 178

Дея, какво търсите? Отидете в Дупница, там е царството на моторите.

Kawasaki Ninja ZX9R сме си харесали,но днес рано сутринта тръгнахме за С-я ,там доста обикаляхме ,накрая ни пратиха в Дупница,там намерихме точно една мото къща,питам аз коя година е дадената машина или колко струва,а отговора е "ми не знам" Shocked И едни пичове си стоят отвън и си пият кафето,вбесих се и на излизане по питах "Тези мотори за продаване ли са?",а отговора беше "Ми да,всичките".То хубаво ама да бяха дошли да обърнат малко внимание и така тръгнахме,не ща и да чуя за тази Дупница  Naughty Точно на тръгване на едната детелина с двупосочно движение,един "пич" ,решава че ще изпреварва,но в същият момент идва отгоре ни ,челно .... К. реагира бързо и сви в дясно за да избегне,но пък се ударихме в мантинелата  Tired И накрая се прибрахме със строшен преден фар,калник и без броня и за капак и без мотор,щото не можах ме да открием  ooooh! Ходихме и в Пловдив ,там само котори  Crazy ,единият няма ауспух,другият няма фарове  Crazy Веселбата бе пълна Grinning
В понеделник ще идем пак,та да видим  Tired
Твоята половинка,ходи ли по събори?

Дея, много неприятно, миналият месец и ние го преживяхме, бяхме и с детето, а и Д. не беше закопчал столчето с колани, та Пресил се преобърна Cry
Хубаво е, че си се разминала само с уплаха.

Точно това си мислех и аз,хващала съм се няколко пъти,че съм забравила да закопчея с коланите седалката и,то само при спирачки по рязко може да се обърне,пък камо ли от това какво ще стане.Преско как реагира?Изплаши се сигурно .
Много е страшно вече по пътищата  Tired

А това ме подсети да питам аз,че имаме спор с половинката  Thinking От коя страна слагате столчето за кола  Thinking

# 179
Дея, аз също щях да ти кажа за Дупница  Peace Кума ни ходи много до там и на всичките ни познати от там ги взеха моторите.
Нашето столче е от дясната страна, но бих го преместила в средата, но не е толкова стабилно, защото там колана ни е двуточков, а не триточков  Crossing Arms а и самата седалка там е леко повдигната и няма да е толкова стабилно, но ми се струва, че там е най-безопасно.
ДЕЯ, питах те един път, но не ми отговори.........ти ли си на аватара?

Общи условия

Активация на акаунт