Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 581
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Татянка, признавам, че ти заслужаваш първа да го изкъпеш с гъбката  Mr. Green
Направо ти завидях, че мъжа ти се е прибрал  Whistling Нашия тати едва ли ще го видим скоро  Cry
Цвети, не се притеснявай за това, изчакай още ден два и ако не се оправи отиди на лекар, за да си спокойна.
Рени, какви изследвания са необходими за яслата?

# 151
Да се изфукаме с лански,сладки спомени http://www.estestveno.com/

Ох,досега четях какви заболявания се свързват с възпалени лимфни възли.Изправи ми се косатааа ShockedМай трябва да си намеря хематолог newsm78

Лека нощ  момичета

# 152
  • София
Смин, Танче, аз съм на Златни до 25-ти! Пращам ти тел на лични!

Енви, защо ще ходиш на работа?

# 153
Цвети, не прави тази грешка никога повече  Naughty Минах по този път и това е кошмар. Не си слагай нови тревоги, които са излишни. Сигурно ти няма нищо, а ти само сега ще се притесняваш.  Hug

# 154
  • София
Ние пък с Пресил влизаме в болница Cry
Hug Hug Hug Фил, стискаме палци!

Тази сутрин разбрахме, че и ние ще трябва да го преживеем тоя кошмар с оперирането.  Cry Аз нали преди се кахърях, че на Вальо единя тестис му е по-голям от другия и всички ме успокояваха, че било нормално, но в крайна сметка се оказа, че не е. Днес, по съвет на педито ходихме в детската хирургия в Пирогов и лекаря каза, че има херния хидроцеле и ще трябва операция. Та другия месец ще го кръцват, а на мен душицата ми се е свила още от сега.  Sad

# 155
Renka-По-добре ,че поне сте го открили.Едно голямо Hug от нас!Надявам се  не е опасна или рискова операция Praynig

Наде-За сега удържам фронта и се надявам да ми минат подутините newsm78.Чудя се обаче,дали,ако съм болна от нещо ,може да се появяват и пак да изчезват ThinkingНа всякъде пише ,че джипи-тата не разбират от лимфи newsm78за това трябва да се направи ПКК и да се посети хематолог.

Хайде вече лека

# 156
  • Варна
Добро утро!
Хади по едно кафе

и по един банбон, че малкия снощи спа като пън....чааак до 7 и нещо

Май се очертава голяма среща, кеф Hug
Мъжът ми заминава за една седмица, ужаст! Ама на фона на Надето хич не мога да се оплача, как се оправяш самичка със Стенли?
Цвети, не разбирам от лимфи, ама аз честно се побърквам за глупости. Най-добре лекар ще ти каже.
Ники разбра от къде се пуска микровълновата и сега голям кеф Twisted Evil Няма къде по-високо да я кача newsm78
Ей, все не му стига на човек, още ми са спи Blush
Ренка, по-добре докато са малки да се вземат мерки. Мен така едно време са ми изправили врата. Акушерката ме поизкривила, добре че баба ми забелязала. А за педиатрите, ми те все нищо не виждам, все са наред децата.
Пак връщам темата, но как ги карате да си мият зъбите? Моя се хили и бяга с четката. Не ми дава да припаря до устата му. Аз показвам той се хили Mr. Green

# 157
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Вчера набързо хвърлих един поглед тук, но за писане време нямах. Сега пък откривам, че не всички са наред със здравето и това много ме тревожи. Момчета и момичета, стискам палци бързо да оздравеете! Ренката, добре е, че са открили тази херния рано, за да се отстрани проблема овреме. Представям си какво ти е, затова ти желая разум, спокойствие и сила!  Hug

Стаси продължава да е с разстройство, даже е повече след като почна лекарствата, от колкото преди. Вчера имаше Т, но Слава на Бога, от една доза Панадол я свали.

Вени, това, което ми препоръчваш за разстройство, мога ли да го взема без лекарско предписание и ако може, как и по колко се дава?

# 158
  • София

Момичета, къде сте всички?  Sad

Рени, точно Ентерол и лечебна Хумана почнах да давам от вчера, но ефект засега няма. Ти давала ли си от тази Хумана?

# 159
Дан4е, на мен zа раzтройство ми преписаха Перентерол Джуниър и педито ми каzа да се иzбягват всякакви zахари, и АМ се вzима ле4ебно. Дано скоро му мине на юнака  Praynig

Ренка  Hug  Hug  Hug  раzбирам те, 4е се 4увстваШ така  Sad  Но наистина е по добре сега да се направи,пък и предполагам 4е zа хирурzите е рутинна оперяция  Peace  Голямо гуШ от нас  Hug

Цвети, недей да 4етеШ, моля те. Ще ти кажа какво ми се слу4и преди 10 години. Имах един въzел под миШницата, бая голям, като си вдигах ръката се виждаШе. Покаzах го на татко ми, води ме при ДжиПи то, и той българин (в Берлин). Прегледа ме, и ме помоли да иzляzа zа момент от стаята, да говорил на саме с баЩа ми.....и вси4ко това с притеснен вид  Shocked  ИмаШе съмнение zа рак на гърдата  Shocked  Shocked  Shocked  Даде ми направления zа ултраzвук, рентген и кръвни иzследвания и ли4но се обади на специялистите да ми zапаzи 4ас оЩе zа следваЩата сутрин, zаЩото по принцип се 4ака zа да вzемеШ 4ас, а при мен било спеШно. Няма да ви кажа как не съм мигала цяла ноЩ, татко ми съЩо  Sad  Та направихме иzследванията, ниЩо. А въzъла си стоеШе. Полу4их направление zа биопсия в онкологията на университетската болница, но ме хвана Шубето и не отидох.  Embarassed 10ина дена по късно въzъла иz4еzна от само себе си......  Laughing  (иzлиШно е да спомена, 4е съм оЩе жива  Laughing )

Наде, иzвинявай, голяма патка съм, не се съобраzих  Embarassed  А ти Ще ходиШ ли при него преz септември? Той по принцип колко време Ще остане?

Красе, свиква се с отсъЩваЩ мъж  Sad  Моя ВИНАГИ го няма преz седмицата....в понеделник рааааано сутринта си тръгва, и 4ак в петък ве4ерта си идва. Кофти е, ама така е, и се свиква. Пък ти нали имаШ и роднини под ръка (аz тук нямам ни роднини, ни приятели, от скоро живеем тук).

Вени, ами хайде на 24ти тогава, Сминс, Кате, Краси, какво Ще кажете? Хем Ще по4ерпя zа новото християн4е  Wink

# 160
  • Варна
Къде сте, момичета? Много пусто Confused

# 161
  • София
Аз набързо меткам по някое и друго очо с надежда някой да пише, че болните оздравят, ама нъцки, никой няма  Confused

# 162
  • София
Ренка, не се притеснявай, всичко ще мине! Цункаме ви!  Hug

Цвети, направи си една пълна кръвна картина! Аз миналата година сама поисках да ми се направят кръвни изследвания и частични хорманални и ми откриха тиреоидит на Хашимото. Дано при теб да няма нищо, но те съветвам да си искаш кръвни изследвания.

Реа за 48 часа е хапнала 10гр. филе и 20гр. сирене. Добре, че поне пие сок. Температура сега няма, но си личи, че я боли устата и затова не иска да се храни. Дадох и мляко в шише, въобще не пожела да го опита дори. Сега ако не бях спряла да кърмя, щеше да си напълни коремчето с кърма, ама...

# 163
Здравейте,
Отидох одеве до джипи-то и ми даде направление за ПКК и ДКК(това второто незнам какво е newsm78)Ще ме гледат и за гуша,че всички са се хванали с моите килца.
Рамама-А как се излекува?Има ли симптоми?Нали това е за гушата? ThinkingЦелувки за Реа от Хриско Heart Eyesи да се оправя

Ние утре сме на сватба WinkДано Христо се представи добре.Сега съм в голяма дилема за моята перушина Thinking

На всички болнички по едно голямо Hug

# 164
  • Варна
Данче и аз върлям по едно очо, ама на...
Рамама, дано скоро се оправи Реа.
Към е тоз вирус бе, ужас!!! Всички са го пипнали, дано ни подмине Praynig

Общи условия

Активация на акаунт