Направо ти завидях, че мъжа ти се е прибрал
Нашия тати едва ли ще го видим скоро 
Цвети, не се притеснявай за това, изчакай още ден два и ако не се оправи отиди на лекар, за да си спокойна.
Рени, какви изследвания са необходими за яслата?
Нашия тати едва ли ще го видим скоро 

Фил, стискаме палци!
Аз нали преди се кахърях, че на Вальо единя тестис му е по-голям от другия и всички ме успокояваха, че било нормално, но в крайна сметка се оказа, че не е. Днес, по съвет на педито ходихме в детската хирургия в Пирогов и лекаря каза, че има херния хидроцеле и ще трябва операция. Та другия месец ще го кръцват, а на мен душицата ми се е свила още от сега.
от нас!Надявам се не е опасна или рискова операция 
.Чудя се обаче,дали,ако съм болна от нещо ,може да се появяват и пак да изчезват
На всякъде пише ,че джипи-тата не разбират от лимфи
за това трябва да се направи ПКК и да се посети хематолог.

раzбирам те, 4е се 4увстваШ така
Но наистина е по добре сега да се направи,пък и предполагам 4е zа хирурzите е рутинна оперяция
Голямо гуШ от нас 
Та направихме иzследванията, ниЩо. А въzъла си стоеШе. Полу4их направление zа биопсия в онкологията на университетската болница, но ме хвана Шубето и не отидох.
Моя ВИНАГИ го няма преz седмицата....в понеделник рааааано сутринта си тръгва, и 4ак в петък ве4ерта си идва. Кофти е, ама така е, и се свиква. Пък ти нали имаШ и роднини под ръка (аz тук нямам ни роднини, ни приятели, от скоро живеем тук).

)Ще ме гледат и за гуша,че всички са се хванали с моите килца.
Целувки за Реа от Хриско
и да се оправя
Дано Христо се представи добре.Сега съм в голяма дилема за моята перушина