Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 580
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аааааа, давайте още конкурси с награди - гъба  Mr. Green

На бързо да ви отчета  Mr. Green - шефчо ми е с разстройство, малко и Т вдига от вчера. Всичко, което хапне до час е в памперса. Дадох му вчера Смекта, но без видим ефект. Напоследък и почти не яде и въобще незнам как деяни това дете. Сега се приготвяме и отиваме до лекарка, а като знам колко ни е далече  ooooh!...

Рамама, как Рея, оправи ли се? Аз мазах афтите с Дактарин и останах доволна.

# 136
  • София
А, ама нали се разбра, че не Цвети! Наде, нещо си се объркала, така че за всички гъби раздай!
Данче, взимай му арсеникум албум 30 и ще се оправи за нула време!

Леси, наистина са малки, но като си представя, че още година трябва да чакам...! Да си призная оглеждам се за гледачка на половин ден, а аз да почвам с майка да работя и после ще ми прехмърли нейната работа, т.е фирмите, на които води счетоводство!

# 137
Аз  и без гъба бих минала hahaha

# 138
хаха, мерси, Наде, да ти се връща!  Laughing

Цвети, ти видя ли списанието, че си толкова сигурна? На снимката не позираш, а са те хванали в крачка.  Grinning и е то ССК. Не са много жените в Бг с твоята външност!

Данич, не се тревожи, важното е да пие много. Моите бръмбари миналата година го изкараха тоя вирус и аз се поболях от притеснение, направо е ужасен. Но после бързо си наваксаха. Аз давах някакво Хидрасек или нещо подобно, и дренки.

# 139
Татянка, не го отчетох твоя отговор, защото мислех, че говориш за Плейбой, а и толкова бързо да отгатнеш нямаше да е интересно   bouquet
Леси, ми няма от къде да ми се връща  Mr. Green то май и затова ме избива на такива щуротии  Joy
Болните   Hug и бързо да се оправят.

# 140
а и толкова бързо да отгатнеш нямаше да е интересно   bouquet

Пфффф, ти пък. Кво съм виновна 4е съм толкоz умна?  Crazy

# 141

Цвети, ти видя ли списанието, че си толкова сигурна? На снимката не позираш, а са те хванали в крачка.  Grinning и е то ССК. Не са много жените в Бг с твоята външност!
Хм,някак не е честно newsm78

# 142

Вчера я видях в "Пикадили"-Бургас,сложих малката,добре се чувстваше,само че ми бе трудно да я изкарам после  Crazy

Кое  Mr. Green ,че си хубава,интересна,загадъчна и будиш любопитството на папараците ли  Mr. Green Това не е комплимент,а истина

Филипа,стискам много здраво палци и знам,че всичко много бързо ще мине!Знам,че сега си в такова положение,че хормоните ти  страшно много бушуват и си чувствителна,но бъди силна!Сега си нужна на Пресил!

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 19:31 от Мис КаприЗ

# 143
Ами то след тези ви думи ,освен да ви почерпя
Утре ще си взема списанието,за да видя в какъв ли идиотски момент са ме хваналаи hahaha

Фил,(ти сигурно няма да прочетеш това сега)но как се е инфектирало пилето на Преско?Стискам палци да се оправите скоро.Целувки и бъдете силни!Ние всички сме с васWink

# 144
Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Ама хубаво сте се забавлявали днес, благодаря, че сте споменали и мен   bouquet
Цвети, ти си, мила, видях и аз, (пусто женско любопитство), жълто потниче и бели панталонки Laughing Сладурана   bouquet
Вени, пиши ми на лични телефона си, Кате също   bouquet А щом Татянка идва на 22ри - тя да каже дали на 23, 24 или 25 може да се видим, за да се съберем възможно най -много   bouquet

Вчера беше един разкошен празник за мен, прибрахме се в 2 през нощта заедно с Алекс  Crazy Кефи се максимално на БТР, но Руши-то го приспа към 12  Laughing

Фил, защо така се е получило, бъдете силни, всичко ще се оправи  Praynig Hug

# 145
Болнички деца и мами, много бързо да се оправяте всички, ей! Praynig

Филипка, много ти се събра наистина!  Confused Дано бързо отшумява! Praynig

Татянка, това с "Наш дом" ме развесели. Blush

Абе аз отчетох ли се / Mr. Green/, че от другата седмица ще ходя на работа за две седмици.
Crazy

# 146
Абе аз отчетох ли се / Mr. Green/, че от другата седмица ще ходя на работа за две седмици. Crazy

А отчела ли си се с какво точно се занимаваш, че май ми се губи  newsm78 Mr. Green

Забравих - спешъл поздрави от Роди имате всички, явно проблмеът с РСто й е по-голям  Crazy

# 147
Искам да споделя нещо...
От 3 дни има възпален лимфен възел на врата ,а от вчера,още един на гениталиите newsm78
Може ли да е нещо сериозно?То малко стана"докторе защо",но се двуумя дали да посетя джипи-то си newsm78

Дам,Енви,какво работиш?

Сминс-аз все съм си такъв шемет.Небрежна!

# 148
  • София
Аз пък не знам защо, но разбрах, че априлката от списанието е Рамама. Blush Грешка

Вени, тази триколка съм я виждала на живо. Много е готина, но  е много лека, съответно нестабилна.

И ние се готвим за яслата - вчера ходих да взема направленията за изследванията. След морето ще ги правим. А днес ми взеха кръв и на мен за Васермана. Sick

Данче, з аразстройството - прахчета Ентерол и лечебната Хумана.

# 149
Цвети, Щом са въzпалени, zна4и органиzма се бори с неЩо. Щом нямаШ други оплаквания, иz4акай няколко дена, обикновенно минава от само себе си. Може и да е свърzано със цикъла.

Сминс, на 23ти е кръЩенето, и имаме гости от 4ужбинско до 26ти. Бих предпо4ела да е след 23ти, ако е въzможно де, и ако вси4ки са оЩе там  Wink  Иленка, Вени?

Много съм Щастлива, мъжът ми се прибра zа 4 седмици (беz един ден)  Mr. Green  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт