Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 570
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз залагам на Сминса, ама Надето да казва, че тъкмо исках да си купя някое списание за плажа да чета/ако Соня ме остави на мира/ А въпросната априлка на корицата ли е?

Фил, прегръдки и от нас. Всичко лошо ще отмине. Hug

Рамама, бързо оздравяване и на Реа.

А къде изчезна Мецанка?Някой знае ли как са?

# 121
  • София
Аз докато напиша, то се разбра....
Та кое е списанието?

# 122
Да бе да, разбрало се е ама друг път  Mr. Green Не е Смин  Joy
Списанието е Кенгуру. Айде сега, който го има да рови и да търси. Тъкмо ще видим колко се познаваме по физиономии  gydi
Рамама, къде живееш? Онова мазилце за афтичките, дето го дадох на Смин им помогна с две намазвания. Не знам дали мога да пазя тайна, но да гъделичкам чуждото любопитство съм ЦАР  Joy
Ей, не питайте още за наградата, никой не е познал. Сега пък ме хвърли в размисли ква да е наградата  Thinking ООООО, дааа! Сетих се  Mr. Green Наистина си заслужава, да знаете.......почваме залозите  Mr. Green

# 123
  • София
Хора, какво ще кажете за тази триколка : http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=90483

Кенгуро - да не е Аги?

# 124
Хора, какво ще кажете за тази триколка : http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=90483

Кенгуро - да не е Аги?

Вени, триколката е много готина.
Не е Аги  Whistling

# 125
Ама Надеее, на корицата на новия брой е Тити Папазов Laughing Вътре статия ли има за нашата съфорумка? Освен кърмаческата седмица не се сещам за друго събитие. Да не е Мецанка?

Цветииии, дай да ги видим тия плейбойски снимки деее, или става дума за онези от миналото лято?

Вени, не изглежда зле. Ама дали е здраво не знам Rolling Eyes

Филка, бързо да се оправи Пресил и по-малко нерви, ей!

Рамама, тия афти от какво се получават? От мърсотиите, които пипат и ядат ли? Дано скоро да й минат Hug

# 126
Олеееееее, Филипка, много, много целувки и позитивна енергия от нас 4-мата!!!

Наде, да не е Мецанка???

Аз пък да ви се оплача, че мъжът ми докрая на август и не знам си докога още не може да си взема отпуска, а и нещо се сдухал на тема изкарване на пари и не му се иска много, много, така че, ако майка ми се навие на акъла ще ходя с нея и децата на море.  Cry

С друго какво да се отчета  Mr. Green  newsm78 гласим се за ДГ и ясла, скиторим по цяла сутрин и вечер, а следобяд спят.

# 127
  • София
Триколката ми харесва.  Peace

Афтите, когато са повече може да бъдат причинени и от вирус. Затова педито ни препоръча 2-3 дни да не се срещаме с деца.

Наде, аз я мажа с Дактарин и Solcoseryl. Иначе съм в Хиподрума, но постоянно обикаляме с колата тримата с мъжа ми и беба. Идваме, ако ще кажеш коя е мацката!

Цвети, моля те качи снимките от Playboy да ги видя!  Hug

# 128
Нуни, айде гледай по-хубаво де! Снимката е малка  Peace Този жокер ти е, защото си ми адашка  Hug
Рамама, може да пием кафенце някой път, дори без издаване на "тайната"  Mr. Green
Леси, не е мецанка.

# 129
  • София
Леси и двата броя ли ще даваш на градина?

Немога да се сетя кой може да е? newsm78 Пише ли в момента активно? Да не е Юлче? В най-красива бременна?

# 130
Вени, пише пише и то активно, но не е Юлчето Joy Ех, че се забавлявам така  Whistling

# 131
ЦВЕТИИИИИИИИИИИИ

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ей сега излизах и разгледах списанието и гледам една мацка с бели панталонки като моите и много прилича на Цветиииииииии

Аааа, Вени, единият на ясла, другият на градина!
Честно казано ми е жал, защото е малък, а и с този характер ще му е доста трудно, но свекърва ми след 1 час с него е гроги и я разбирам, защото е възрастна, а той кипи от енергия.

# 132

Леси, взимай гъбата и си отивай при наградата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 133
Аааа,не ,не съм аз!Иначе награда се ядва
А снимки от ПЛейбой нямам на диск.Т.е загубих го.Иначе ако ми напишете името(цвети гладкова) ще изскоча от нейде hahaha

# 134
Аааааааа, момент моля  Naughty  Кой каzа Цвети оЩе сноЩи, кой? Сега искам и една гъба към наградата  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт