Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 562
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Наде, заинтригува ме. В кое списание, дай жокер?!

Ние утре отиваме на басейн в Долна баня, така че чак в петък ще се включа да разбера новостите.

Лека нощ!

# 106
Щото ако кажа списанието веднага ще се сетите  Mr. Green

В такъв слу4ай аz каzвам 4е е Цвети  Grinning  Поzнах ли?

# 107
Щото ако кажа списанието веднага ще се сетите  Mr. Green

В такъв слу4ай аz каzвам 4е е Цвети  Grinning  Поzнах ли?

Ти за кое списание си мислиш  Mr. Green За онова, на което Цвети е на корицата ли  Mr. Green Нямам предвид това списание.

# 108
Аааа,Наде,не така!То аз вече съм подвижен билборд на Плейбой hahaha

Татянска-голееем коплимент ми дръпна  bouquet
(аз ако се снимам някъде ще кажа Laughing,ама мъжът ми не ме дава Cry)

# 109
Привет.
Със закъснение да честитя на всички празнуващи през вчерашния ден. Да са живи и здрави и много щастливи. Вчера от хойкане не ми остана време да вляза във форума и да ви поздравя.
Ние днес трябваше да пътуваме към Варна, ама решихме да отложим за понеделник докато се оправим от болестите. Той Митко се оправи вече, но мен пък ме е хванала настинката и ми се надуха сливиците и сополите ми течат. Та така. А варненска срещичка ще си спретнем ли? Защото във Варна няма да имам достъп до интернет и трябва да знам ако има среща да не взема да я изтърва Simple Smile
Наде, казвай коя мацка е снимана, че ме гложди голямо любопитство.

# 110
  • Варна
Добро утро!
Наде, казвай коя е! Много сме любопитни Mr. Green Нали трябва да изтичаме до РЕП-а да си купим списанието.
Ники още не може да превъзмогне страха си от морето. Само дето майка му е упорита и продължава да го къпе с писъци. Иначе като цяло плажа му се харесва много, играе си и все гледа да ме възседне Twisted Evil
Посстригаха го, ама не до край. Много рева тоз път. Тук таме стърчи по някой кичур hahaha
Катя, сигурно пак Сминс ще организира среща Simple Smile
Да са снимали Сминс на ССК?

# 111
  • София
Цяла нощ не сме спали. Реа е с температура стигна до 39,2 градуса. Смъкнах й я, в момента пак вдига, ужас. Плажуването се отлага.

Наде, казвай име на жена или на списание!

# 112
Ние пък с Пресил влизаме в болница Cry
От снощи му се наду и възпали много бубата, днес го водихме на детски хирург, ще влезем в отделението и когато отокът спадне ще го оперират с пълна анестезия.
Напоследък само плача.

# 113
Уф Филипка, мила, само това ви липсваШе сега  Cry  Дано се оправят неЩата много, много бърzо, гледай да не се натовариШ много. Голяяяяяямо гуШ от нас zа вас  Hug   Hug    Hug    Hug  Ще ти zвъння другата седмица от българска zемя

Кате, супер, много Ще се радвам да се видим  Grinning  До кога Ще стоиШ у Варненско? Раzменете си телефоните със Сминс най добре, аz й имам координатите съЩо, и нет имам там, а като пристигна Ще си купя прима карта  Peace 

Рамама, какво й има на малката сладурана?  Sad  Дано и тя да се оправи много бърzо  Praynig  Hug 

Наде, а бе zнам ли какви списания 4етеШ?  Mr. Green  Ако каzваШ 4е е НаШ Дом, Ще викам 4е е Енви  Wink , ако е "Моето кърма4е и аz", сигурно е Сминс, "БМФ днес" zна4и Краси, "Коса" Мимка,.....а бе въzможности бол  Laughing  Дай жокер наистина, къде се иzпокри, а?

# 114
  • Варна
Танче, аз съм във ВМС, има разлика Hug
Фил, кураж и малко се успокой Praynig
Рамама, дано се преборите бързо с Т. Майка ми каза, че всички деца в дома са с летния вирус. ЛОша работа

# 115
  • София
Фил, прегръщанете силно! Дано всичко мине добре!

Така е с деца, все някакви притеснения - ето Лора сега се одра на една бодлива тел! Кой си загражда с бодлива тел тревните плоци в една цивилизована страна?!

Да дам и аз на Смин един тел, че да се чуем, нищо че ще мога да поглеждам чат-пат в темата!

# 116
Филипка, успех и не се притеснявай. Вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug Стискам скоро да сте си вкъщи и да сте здравички.
Рамама, от какво й е на Реа температурата  Thinking Ходихте ли на доктор? Дано се оправяте по-бързо  Hug
Вени, то не само бодлива тел има, а като погледнеш и на всяка лампа кабелите стърчат и са точно на нивото на децата, УЖАС  #Cussing out Много опасности има по детските площадки.
Цвети, в Плейбой снимките ти бяха супер   bouquet
ЖОКЕР  Mr. Green.......Скоро имаше едно голямо мероприятие  Whistling

# 117
  • Варна
Наде, цял ден тръпнем вече изтръпнахме Mr. Green Кажи де....

# 118
А, zна4и ССК, има снимка на Сминс, поzнах ли? Каква е наградата?  Mr. Green

# 119
  • София
Устичката и е в афти. От тях вдига и темп. Взехаме всякакви лекартсва, мажем я, но педиатърката ни каза, че ще е така 2-3 дни.  Cry

Филипче, дано всичко да отмине много бързо! Като се сетя през какво минахме докато с Реа бяхме в болница. Ужас! Стискам палци много бързо да се върнете вкъщи!  Praynig

Е Наде, старшна си! Аз досега всичко да съм си казала! Ако искам да ми се пази тайна, ще споделя с теб да знаеш.  Hug

Красе, ние затова занимаваме Реа с плуване от както навърши 3 месеца. Сега да я видиш как се хвърля във водата. А от морето не можеш да я извадиш, гъбясваше направо.

Цвети, кой брой да го разгледам?

Общи условия

Активация на акаунт